Ако човек е чист и не е взимал стероиди изобщо или от доста време,му трябва да има в дневната му доза креатин точно 10 мг. бионабол или анадрол,за да почувства невероятен ефект в сравнение с ефекта от креатина.А да не говорим пък ,ако взима въпросния креатин в по-големи дози в продължение на повече време.Пичове изобщо не се заблуждавайте,че със стероиди ще излезе по-скъпо.Колко пари ще ви излезе да вземете 2 хапа бионабол на ден,не мисля че толкова много:)А колко ли пари ще излезе този бионабол или анадрол на един голям производител,когато го купи на едро-не мисля че много.Когато го смеси с възможно най-нискокачествения китайски креатин,в който количеството на чистия креатин рядко надвишава 10%,се получaва смеска,която е с пъти по евтина и с пъти по-действаща от един хубав,качествен креатин.Но всъщност именно това мощно действие,може да излезе доста скъпо на потребителите,които ги е грижа за здравето и постиженията им.Да не говорим пък за активни състезатели,които ще се явяват на допинг-проби.
Караш ме да се замислям.... имам условия да ми направят химичен анализ на нещо такова, ще взема да взема ( :) ) един креатин на JK и да го занеса..... и само да се окаже, че слагат лайн@ вътре....
Аз лично консумирам “сместа” на Биогейм, тоя на JK само му се чудих преди време.
Аз лично съм много доволен от креатина на “Биогейм” и затова употребявам само от него.Спокойно мога да кажа че съм го използвал и изпробвал както трябва и съм сигурен в него.Започнах да го приемам в период,в който не бях приемал стероиди от месеци и заедно с него също не приемах такива.Доста съм доволен от резултатите,защото такива имаше,а същевременно не бяха чак толкова високи,за да се усъмня в тях.Вярно,че покачих 2 кг и те бяха повечето вода,но нямах т.нар одървяне в мускулите,което се получава от стероидите,а силата ми нарастна достатъчно,не много а достатъчно:)След това започнах прием на стероиди и се започна истинското покачване,каквото си трябва да бъде:)А след приема на креатин от “JK” не усетих стероидите:)!Вече 2 години не съм и помирисал продукт от тази фирма,просто им нямам доверие.Дали и сега са такива не знам,но и нямам желание да вземам техни продукти.Honzik,ако наистина имаш възможност да ги изследваш ще е доста добре,за да се разберат някои истини и да се оповестят.
Мне, цената е повече от добра.... поне за мен.... но не знаех, че е такива пари...
[quote author=“Unbreakable”][quote author=“YODA”]
[quote author=“Unbreakable”]Stana mi jal za vsi4ki tiq hora deto si izmislqt nqkvi konspiracii. Emi vie prosto ne znaete kakvi sa efektite ot kreatina be! A te sa to4no takiva ka4va6 kilogrami (i na lejankata i masa), zadyrja6 voda ( i tuka napravo ne moga da povqrvam - 4e to tova si e osnovnoto svoistvo na kreatina be hora,to zatova go piqt - napompat li se s voda muskulite stavat po-golemi).RAZBERETE parvo kvo pravi kreatina i togava pi6ete.
Osven tova ot steroidite ti stavat golemi zarnata , na nqkoi ot vas da sa mu stanali golemi zarnata?
O6te ne6to i to mnogo vajno, steroidi ot vsqkakav tip sa vinagi po- skapi ot kreatina , taka 4enqma logika-prosto 6toto izliza neizgodno![/list]
Ефектите от креатина, извинявай, ама ако бяха такива всички щяхме да сме като Рони Колман и то без стеройди. :roll: Как може да мислиш, че някаква добавка може да ни прави Супермени. Пък кво му е скъпото на бионабола? И се замисли дали не могат да слагат някакъв с изтекъл срок на годност, която цена просто не виждам как ще е “по скъпа от креатина”. И съм сигурен, че повечето, който са писали в тази тема не взимат креатин за сефте . НЕЩО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВО ЗАШИТАВАШ БЪЛГАРСКИТЕ ПРОЙЗВОДИТЕЛИ КАТО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ЗА ДА ОТВОРИШ ФАБРИКА ЗА ДОБАВКИ ТРЯБВА ДА СИ МАЛКО ИЛИ МНОГО ТАРИКАТ .
Аз пък не мога да те разбера теб, че си мислиш че ефекта от креатина е точно такъв! Ще ти дам пример, пък си прави изводите - както писах от другите креатини на Уидър, Юнивърсъл и Оптимум, не съм имал ефект, като от този на Джей Кей, а тях ги пиех със зареждаща фаза и т.н., както си трябва при това дози около 400 гр. (месечно, като за един цикъл с креатин), а този на Дж К го пиех само преди и след тренировка! Ефекта беше чудовищен, в сравнение със чуждите! Прави си изводите!!!! Капиш
Незнам аз дали капя, но внимавай ти от тоя креатин със зоб да не прокапиш, че кой знай може да почнат да слагат анаполон, тогава ефекта ще е още по-чудовищен . :lol:
Капиш” - е израз пич, ама ще се научиш! Мислиш ли че си взимам от този креатин вече?! Ако искам да се назобя ще го направя качествено, не със зоб в креатин - нито зоба му зоб, нито креатина му креатин!
Кой от вас може да ми каже дали в Булгария има официялен орган или институция която може да даде оценка за качеството на различните продукти например колко креатина ДЖК е истински и и мали аждеба сурватачен изолат протеина на Нутрим а,?????? Хора нямаме стандарти за тези неща. :? :? как правно може някои да се обоснове пред съда например за това дали има боинабол в креатина.Всичко май е на късмет като кола на старо. :cry: Като чели Боиогейм са по нормални От чуждите Саитек Нутришан .Лично мнение
Според мен не трябва да се доверяваме на БГ. креатина.По добре да дадеш малко повече пари за нещо вносно като Мусаши или Оптимум но пък да знаеш че е качествено,но за съжаление БЪЛГАРИНЪТ си е такъв-винаги се лепи на наи-евтиното.Аз например правих цикъл с креатина на Биогеим 1месец и половина и нямах почти никакав резултат(не качих работната тежест ,че дори и вода не задържах)
23.05.05
18:19
От вси4ки боклуци на пазара , musashi са най големите. :evil: Пробвай с Weider,ако иска6 скапи работи.
аз скоро пих креатин на ДЖ.К. и не видях особени резултати,т.е. не усетих да има стероиди вътре
Те ако го правеха за всички партиди щяха много хора да изпищят!
Те ако въобще слагаха щяха доста хора да изпищят :) Не мога да си представя че обсъждате този въпрос :) пък и има хора които смятат че е възможно
Абе, не ми се спори, ама за да го обсъждаме толкова време все си мисля че трябва да има малко истина! За да не се спекулира повече, предлагам да се заключи темата!
Абе, не ми се спори, ама за да го обсъждаме толкова време все си мисля че трябва да има малко истина! За да не се спекулира повече, предлагам да се заключи темата!
Не бе няма да заключваме темата, аз просто изказах лично мнение. Спорете си и обсъждайте :)
Нещо не се сещам кой ще изпищи при положение,че има голям ефект.
Доколкото тази смешна фирма не е спонсор на състезатели(извинявам се предварително ако греша),така че няма кой да изгори
на допинг тест и да писне.
[quote author=“kaloiancho”]пък и има хора които смятат че е възможно
А сега нека всички да си спомнят скандала в Сидни 2000 с ороцетама,
който беше производство не на jK,а на соффарма.Повече няма да говоря.А за Атлетика дето го насипват в гаража направо незнам.
А междудругото през 1997 година си купих 100 грама креатин биогейм
за 19000 лева стари пари:)) сигурно нямаше и два дни откакто беше на пазара и след 3 дни си вдигнах лега от 60 на 70 кг. :lol: :lol:
Нещата които си написал са доста субективни но не желая да споря и да убеждавам когото и да било в противното :) просто изказах лично мнение :) всеки има право на такова :)
За да спре спорът до тук :) , ви предлагам да ми дадете десетина грама стъклообразна смес - демек креатин и ще го пусна за изследжане в лаборатория. Може и да сравним марките, примерно с Оптимум.
И аз имам съмнения, май Емо каза, от JC бати напомпването, а от Оптимум - едий дървен!
Затова аз се престрашавам да пусна айнализи и да ги оповестя, ама после сте ми охрана, ей! :)
Който е навит да казва! В Вторник мога да дам за изследване!
28.05.05
10:55
аз съм за , ма да е от новия креатин на JK , който е 14 лева 100 гр, новия им монохидрат,уж който е най-чистия в света:)
по-здрави
[quote author=“aeshna”]И аз имам съмнения, май Емо каза, от JC бати напомпването, а от Оптимум - едий дървен!
Ако можеш добави и на Биогейм, че имам и аз съмнения.... тука се почерпих с такъв и нещо ше изпотроша железата в залата.... и преди съм взимал креатин, ама такъв напомпващ ефект... аз мисля, че имам още малко от него, ще ти дам ако искаш..... прати PM…
Що бре, да не дойдоха момчетата без врат да чукат по вратата? :)
Аз трябва да видя моите връзки как са за някой и друг тест, щото ми е повече от интересно какво точно пия....
Интересно, и аз качих 10-ина кг. от JK. Но и преди си бутах 130 и сега си ги бутам. Не бях и толкова напомпан след акто го спрях, ама е нормално. Пъпки или други признаци за стероиди в тялото ми не се появиха. След около 2 месеца направих още един цикъл със немски креатин, там го нямаше голямото напомпване, не качих и кг, но като мерки пораснах. Може действително да има вътре нещо което се отразява на всеки различно, но се съмнявам да слагат вътре стероиди. Най-добре наистина да се направи тест в лаборатория.
29.05.05
12:08
егати ! вие ма наплашихте ! аз мисля да си зимам геинер на JK някои пил ли го е ?и има ли зоб в него ? дебаааааааааа :evil: кви са тия простотия дет правят тея бе ! маика им ще ***
някои пил ли е геинер тяхен да не земе да се получи кат с креатина че после ще одуша тея в магазина !
29.05.05
12:26
той не само може да ти навреди ами може и да си те убие :shock: така ч забрави за тая мисал ! наи малкото щот си на 15 и кат за капак си и 46 кила !
3 прочетени поста на аиде на кафе и 3те пълни с глупости...накрая ще навреди мн на някои които го послуша...
[quote author=“snEjk0”]ммм аз съм слаб и мисля да си купя креатин пък искам да кача килца дали ако си го взема ще ми навреди на 15 годин съм много съм слаб 46 килограма пък искам да кача кажете ми ще ми навреди ли нещо този креатин на jk или там какъвто беше и колко струва ? и как може от креатин да станеш в акне ?
По-добре започни тренировки и яж повече и РЕДОВНО. Направи си часове за ядене и ги спазвай - така се качва най-бързо. За креатина мисли, когато заякнеш повече и натрупаш повече килца. Най-важна е тренировката!!! И да изядеш 1 кг креатин нищо не става без трениране.
За темата - пия креатин на Нутрим - нищо подозрително - само стомаха малко ме дразни и получавам газове. :D
31.05.05
20:57
абе о6те ли има хора дето се вразват на базика сас стероидите в креатина бе...... :lol: :lol: :lol:
01.06.05
07:11
Темата освен че се отклони , почва да изппростява ,ако още някой пише в нея “общи приказки” а не по темата - първо -мнението му ще бъде изтрито и второ ще последват санкции , или пък ако продължи да изпростява - заключвам темата.
мерси за вниманието
по-здрави
ей Аешна още навит ли си да изследваш ДЖ.КА.
иmам малко останал креатин дето се чудя кво да го правя,при полоvение че имам 1 кг на GNC
Ами свържи се с мен на ЛС и ще се разбрем с тебе! А какво ще се разберем - да остане конфиденциално! Ок? :wink: :)
07.06.05
01:08
Това не е никакъв бъзик
на повечето от американските фирми в креатина им има анаболика
аз бях пуснал един лист на фирми които сме ги тествали и са чисти
07.06.05
21:34
Добре агент Мълдър, кажи тогава на кои фирми в креатина ИМА анаболи та да не си купуваме..... :D
08.06.05
14:07
Нямам листа в къщи
бях го пускал вече два пъти във раздела за добавки
в бившата ми работа е
хаха
[quote author=“tonio”]Добре агент Мълдър, кажи тогава на кои фирми в креатина ИМА анаболи та да не си купуваме..... :D
Поставяй всичко под съмнение и не купувай нищо! Това е също вариант!
В момента съм на вариант 2 месеца да съм без дори всекви добавки, да видя изобщо кое ми е давало и крепяло мускула - измислените добавки или прецизният ми хранителен режим! Мисля че е второто!
09.06.05
01:07
И ти си прав
на 30-40% от хората суплементи не дават никакв резултат, аз съм също един пример, и отдавна спрях
напълно едни и същи резултати постигам със или без
Добре де, какъв е проблема да се дадът за изследване проби? Някой ще ми обясни ли? Много ми е интересно да разбера резултатите от някоя независима лаборатория! Съмнявам се резултатите да са кой знае колко странни! Сигурен съм, че продуктите не са 100% чисти, но не вярвам да се блъскат с нещо страшно, точно поради факта, че всеки може да си позволи лабораторен тест!
По въпроса! От 2м. ползвам следните продукти на JK: 100% Whey Pro Protein, Taurine, L-Glutamine. (креатина ми е на БиоТеч) Доволен съм от тях и не съм забелязъл никакви странични ефекти, бил съм на стероидни цикли и много добре знам в какво трябва да се съмнявам. Сега ще пробвам и Трикреатин малата на JK и ще ви кажа, какъв е ефекта от него.
18.06.05
15:10
Еми щом ти се занимава, давай ги :wink:
18.06.05
16:05
Ами дай
ама само да не ревнеш като разбереш колко струва
хахаха
защо м излиш че в бг доста продукти са лайна
защото няма кой да ги контролира, поради високите разходи
Стан