04.05.05
10:33
Абе честно да кажа, музиката поне на мен много ми влия като вдигам. Най-оптимално на тренировката се отразява черното и музиката на радио “Сити” (въпреки, че на второто не съм фен). Искам да чуя какво мислите по въпроса и какво слушате, докато се блъскате в залата...
П.С. Сори за тъпото питане, ама бих пробвал някоя музичка, ако препоръчате и на вас влия добре.
имаше една такава тема в друг раздел....
аз слушам предимно черно по време на трен или пък нещо по-ритмично, което те нахъсва,някакво брейкче,на мюзик инструктор песните вършат чудеса...
все пак балади не стават - твърде меланхонични
за чалгата няма да говоря
04.05.05
10:57
Каквото пуснат по радиото в залата, това слушам. Но напълно я изключвам докато си правя упражненията, все едно е спряна. Слушам само докато почивам.
Музиката е много важна по време на тенировка. Без нея просто не става. Аз лично си нося дискове с HOUSE музика на която съм луд фен и си ги пускам.
Собиески микс :P
Но принципно нещо по-ритмично и живо. Или евентуално нещо ... “мъртво” - Сийк енд дистрой :lol:
Музиката е повече от важна, според мен! Ако се лишиш от музика по време на тренировка, все едно да се лишиш от един от важните суплементи. Аз лично съм сигурен, че на любима музика, човек тренира много по-пълноценно, дори вдига повече. Пък и може да не е любима, но е задължително да е здрава! Според мен твърдата и тежка музика е идеална за зала. Едно здраво немско хеви например... :twisted:
И за мене музиката е много важна част от тренировката. Без нея надали ще мога да направя и полвината от нещтата, които имам в програмата си.
Аз тренирам в къщи,така че изборът на музика не ми е проблем. От време на време я сменям,защото писва да въртиш непрекъснато едни и същи парчета. В момента съм на “Ролинг стоунс”, но слушам предимно черна.
04.05.05
16:32
Трябва да е нещо много твърдо и много надъхващо - Rammstein, Godsmack, Clawfinger ... такива. У дома по-рядко ги слушам, обаче аз тренирам в залата на Христомир, и понякога докато си тренира като пусне някои такъв диск направо издивявам. Музиката много помага, определено!!
04.05.05
16:42
Музиката е повече от важна!!!Се пак много нахъсва и вдига тонуса... де да знам нещо зверско трява да е колкото и да не си падам по такива ама да е живо,ритмично и по вазможност да ме кефи! 8) Се пак знам разликата щото сам дигал на Селин Дион и щях да си изляза от залата да прпроня някоя сълза между сериите :? :twisted: ха!
Ее, то ясно защо се дъня на лежанката, просто не понасям това техно денс-транс дето го пускат, от това ще да е :P :P
04.05.05
19:23
При мене ретрото върши чудесна работа :)
04.05.05
21:32
МОЛЯ ВИ СЕ намерете си на OZZY Osbourne - Gets me Through и я чуйте,после кажете не е ли правена за лежанка! :arrow:
05.05.05
01:38
Чалгата изгражда , а не разгражда :)
Помага разбира се ..Много се кефя чв в наща зала пускат само черно
DMX Ja RUle 50 Cent 504 boys и така нататък но като правя лежанка или мъртва тяга сичко спира за мене незнам що така концентрирам се максимално да няма травми и като си свърша серията отново се кефя на черния ритъм ;)
[quote author=“marin_g_m”]Чалгата изгражда , а не разгражда :)
щ
Е това ме разби :lol:
05.05.05
10:58
Papa Roach - Last Resort
Mitchy Slick - Triggeration Station
Fat Joe feat. Jadakiss - My lifestyle remix
Manie Fresh - Real Big
MC Eight - Struggle
Bad Azz - Smoke Til ya pass out!
12.05.05
18:51
За дигани на 6танги 4алгата сий най гот!! :D
Ебавам се ! намери си музика която ти дига настроението. Комерсиалната музика при мене вар6и перфектна работа. Хауса и тои помага въпреки 4е не е за секи...
[quote author=“manson”]Трябва да е нещо много твърдо и много надъхващо - Rammstein, Godsmack, Clawfinger ... такива. У дома по-рядко ги слушам, обаче аз тренирам в залата на Христомир, и понякога докато си тренира като пусне някои такъв диск направо издивявам. Музиката много помага, определено!!
Е т’ва е истината брато.Рамщайн му майката на железата.Самото име Хеви Метъл(Тежко Желязо)си говори само за себе си.Тая музика ме мотивира най-много.Сичко друго не важи.Само проблема е като влезнат в залата да тренират такива дето не могат да слушат Хеви Метъл и ми махнат музичката.
Просто т’ва е музика,адски мноо ме надъхва.Ама напоследък нещо не слушам мноо музика.
Незнам дали помага музиката по принцип или не, но определено ме кефи рока, метала...здравия ритъм. Не че и аз не слушам каквото ми пуснат по принцип, ама говориме за специалните моменти, когато съм на кеф и АЗ избирам ... :P :evil: :P
РАМ-ЩАЙН...... :twisted:
А когато ше се правят опити за МАХ на лежанка - Who let the dogs out…. много тонизиращо ми действа :)
13.05.05
11:57
по принцип - RAMMS+EIN, ама на последък радио...нещо не обръщам много внимание на музиката :D
13.05.05
16:10
абе яко черно бе :D DMX ,three 6 mafia ,50 cent
13.05.05
16:18
MTV
13.05.05
17:07
[quote author=“replicon”]абе яко черно бе :D DMX ,three 6 mafia ,50 cent
кво black metal ли? :D
14.05.05
12:20
мноо ясно че метал може обаче и техно аз лично мноо са надъхвам на някое яко техно или металче (например Godsmack-I stand Alone )няма да съжелявате
14.05.05
22:07
[quote author=“der_meister”][quote author=“replicon”]абе яко черно бе :D DMX ,three 6 mafia ,50 cent
DMX ,50 CENT да не би да пеят black metal :)
14.05.05
23:08
айде де!
[quote author=“der_meister”][quote author=“replicon”]абе яко черно бе :D DMX ,three 6 mafia ,50 cent
Ако можех, това бих си пускал аз, както и дет, траш... Ама кой щ’ти даде бра’че - всички ще избЕгат от залата :P
никва музика не мога да чуя като тренирам.като започна тренировка оглушавам :twisted:
не слушам музика просто си мисля за нещо което ме дразни :lol: :lol: :lol: :lol:
В залата в която вдигам се слуша предимно радио - Витоша и Фреш.Но на мен това не ми помога много-много, тъй като песните които пускат по тея радиа са повече от меланхолични - направо ‘гейски’.
На мене дори ми е най-добре когато няма музика, защото така успяват да се концентрирам върху упражнението, което правя.
Аз тренирам у нас и вместо да слушам музика си пускам клипове на Маркус Рул,Рони Колман на Арнолд,Дориан и така се надъхвам! :lol: :lol: