SAN VAULT + ShockTherapy на Universal Nutrition

03.04.11
21:03

Здравейте, понеже ми дадоха тези 2 добавки, но не знам как да ги пия, можете ли да ми кажете как да ги приемам? Преди или след тренировка ... ?

Темата беше редактирана от VI cC на 03.04.11 21:07.

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51808 - виж препоръка №4 ;)

На опаковките им пише как трябва да се употребяват.

03.04.11
21:19

Извинявам се, нека дам малко информация за себе си. На 19 години съм, висок 189, тежа 71 кила. Физическата ми активност е главно от работата ми, което включва по 3 километра крос всяка сутрин, последван от лицеви, клякания, подскоци, целодневно натоварване на краката. Следобяд-фитнес. 1ви ден гърди - горна, средна лежанка, машината дето с прави ръце се събират пред гърдите, кофички. 2ри ден гръб - набирания широк хват, набирания тесен хват, теглене на дъмбел ии не знам какво още..  3ти ден рамо - тук ще ви помоля за малко инфо. и 4ти ден бицепс+трицепс  -  с лостове и дъмбели. Хранителен режим нямам, ям всичко каквото ми падне, но скоро ще започна някакъв. В момента чета наляво надясно и събирам информация. Целта ми е да кача мускулна маса. :)

Ефект от хранителни добавки без съответния адекватен хранителен режим няма да имаш.

Увеличаването на мускулната маса ще бъде следствие от подходящото ти хранене, а не от приеманите хранителни добавки.

И като за финал (понеже няма да ме послушаш да ги запазиш за след доста време) - на опаковките им има указания за употреба.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.04.11 21:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1