03.04.11
21:53
Моля ви, кажете какво е най-добре да се яде след кардио сутрин на гладно при цел запазване мускулна маса и колко време след края на кардиото.
Много благодаря.
03.04.11
22:16
Един суроватъчен протеин бих ти препоръчал, но ако обясниш по-точно каква е цялата ти схема на тренировки и храненето може и други идеи да ми дойдат :).
03.04.11
22:19
Веднага:
Тренирам 3 пъти седмично с тежести, през ден. Хранене-6 пъти дневно, въглехидрати, белтъчини и мазнини. Цел-мускулна маса. Проблем-трудно качване. Обичам да тичам, но не желая да губя мускули.
04.04.11
06:40
За жени 5 хранения са по-добре от 6 обикновено. С бягането наистина трудно се качва :). Ако можеш го спри или поне да с много ниско темпо.
Можеш ли да напишеш и какво хапваш?
04.04.11
08:45
Цел = запазване на мускулна маса => веднага след тренировка/кардио - прости въглехидрати с малко комплексни и бързоусвоим пълноценен протеин. :)
04.04.11
09:10
Благодаря ви за съветите! ето г/д какво ям: сутрин-овесени ядки с прясно мляко и мед, плод, преди обяд-сандвич от пълнозърнест хляб, яйце, извара, зеленчук, обяд (обикновенно се пада предтренировъчно) ориз, хляб или пълноз. макарони, яйце, извара, след тренировка-оризовка и пчелен прашец в кис. мляко, вечеря-пилешко филе, хляб или картофено пюре, зеленчук, преди лягане-извара. Допълнение-няколко бадема примерно.
Е?
04.04.11
09:24
В следтренировъчното ти хранене липсва протеин, а той важен. Другото ми изглежда добре. :)
04.04.11
12:44
Ами всъщност вечерям 1 час след тренировка, а вечерята ми е богата на протеин, та затова така се получава.. ?
Благодаря още веднъж за отделеното време!