OxyELITE PRO + CLA PLUS GREEN TEA ?

03.04.11
15:31

Здравейте, целта ми е да изгоря мазнинките по корема ( и то най-вече в долната част ), четох доста във форума и се насочих към OxyElite Pro, но видях, че доста хора са го комбинирали с други продукти и понеже аз сега взимам въпросния CLA PLUS GREEN TEA, дали ако ги съчетая ще има по-голям ефект ?
Тренирам 4 пъти силови в седмицата (2 корем + 2 крака) и отделно до 11 април ще имам възможност да тичам поне 5-6 пъти в седмицата, след това ще се наложи да ги намаля до 3-4. При тичането издържам 40 минути без почивка при сравнително бавно темпо :)
Чакам отговори, благодаря предварително !

03.04.11
15:39

Няма смисъл, спести си парите.
Ако ти се дават - вземай, но като ефект не е оправдано.

а с храненето как си ?!

03.04.11
15:43

От месец съм на НВД, за сега добре се справям, но това е, че вече си закупих CLA и имам още за около месец ? Да продължавам ли да го пия в комбинация с оксито и като ми свърши с какво да го съчетая, щом този не е ефикасен продукт ?

04.04.11
13:17

Извинявам се, че пиша втори пореден коментар, но искам да попитам.. Днес си купих Оксито и ако го пия в комбинация с този протеин дали ще горя мускулна маса ?

HE

04.04.11
14:40

А пилешко ако ядеш ще гориш ли мускул?

05.04.11
18:23

Днес ми дойде Оксито и сега идва проблема с приемането. Как да го приемам при положение, че кардиото ми е сутрин на гладно, а силовото вечер след 18 часа ? А храненето ми е разпределено така :
След кардио - П ( Протеинов шейк)
Закуска - П+М
Втора закуска - В+П
Обяд - П+М+ фибри
Обяд2 - П+М+фибри
Следобедна закуска - В+П
След тренировка - П

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1