10.05.05
11:44
Кажете си кои с какви мерки е и на колко години е? Защот и това е важно все пак.Нали така?И за колко време е постигнал тези резултати. 8) Аз съм на 17г 1.71см висок/бицепс 39см/гръб 118см/(всичко съм постигнал без да взимам никакви суплементи досега)<но ми одне 1година в залата (е верно,че генетично съм облагодеталстван)но все пак това си е една година блъскане,като изключим и плуването преди това около 5-6години, но то не дава кои знае каква мускулна маса
А ПРИ ВАС КАК СЕДЯТ НЕСТАТА??? :roll:
[quote author=“freakster”]а защо постна темата тук? :lol:
не тва е друга тема на разговор всъщност на писане де :lol:
[quote author=“freakster”]имах предвид защо в раздела за хранителните добавки?
защото още се уча ,това ми беше първата тема съжеляжам :oops: :oops: :oops:
Ами аз почнах преди близо 5 месеца.!!!!
[code:1] Преди Сега
Ръст 1.80 1.83
Кг 63 80
Ръка 30 38
Гръб 90 1.15 - не съм много сигорнен може и да е бил 92.
[/code:1]
Не съм нацепен и не съм мазен не съм използвал много суплименти но сега съм си накупил и сяматам да започна здраво !
Aс съм 1.71 , тренирам от година и 8 месеца.Преди ръката ми беше 29 или 30 ( вече не помня) , сега е 37,4 .Тежа 68 кила .Гръдната ми е 121.
11.05.05
20:20
[quote author=“FoS7eR”]Ами аз почнах преди близо 5 месеца.!!!!
Ръст 1.80 1.83
Кг 63 80
Ръка 30 38
Не съм нацепен и не съм мазен не съм използвал много суплименти но сега съм си накупил и сяматам да започна здраво !
без “химийка” мисля че за 5 месеца това е невъзможно!
[quote author=“SkA7er”][quote author=“FoS7eR”]Ами аз почнах преди близо 5 месеца.!!!!
Ръст 1.80 1.83
Кг 63 80
Ръка 30 38
Възможно е и без химия , вярно е иче аз съм постигнал 8 санта отгоре , само че за година и 8 месеца.Просто вичко е до ген.Не трябва да се вика на всеки че взема нещо - то си е за него , апък шредставаи си колко му е гадно на човека които се е бъхтял толкова и наистина не е вземал нищо , а пък го подозират за химик.
Когато започнах да тренирам за първи път бях на 15г, 1,63м висок и тежах цели 49кг :lol: . ръка - 26см, гръден кош - 88, талия - 63 см, другите вече не ги помня. Сега съм вече на почти 26г. вече съм висок 1,73м и съм най-тежък от всякога 82-83кг. ръка - 43см, прасец - 41см, бедро - 65см. Принципно размерите не ме интересуват, но си спомних за времето преди 10-ина години и ми стана интерсно. :oops:
Ами, тренирам от около 3-3,5 г! Почнах на 73 кг, висок 176см, ръка 32 беше, гръдна 91, бедро 51! Сега тежа 93 кг, 43 ръка, гръдна 115, бедро 65 см! На 13,5 % мазнини за съжаление, но не изглеждам много мазен!
Е, аз не съм нищо особено нато цифри и килограми, но ще се разпиша и аз барабар ПЕтко... :D
на 15-тина някъде започнах да се занимавам, бях нищожен... 1,60- 45кг С годините плавно започнах да се ориентирам в правия път. :)
Сега съм- 18, 1,75 - 65кг, ръка -35, гърди 100, значително по-широки рамена, не знам цифра точна. Изключително нисък процент мазнини, малка талия и ханш.
Бавно но славно си напредвам и съм сигурен, че нещава вървят от добре на по-добре. :)
Много поздрави.
п.п. За съжаление незнам дали темата няма да отиде на зле... Меренето на ... /сещате се/ никога не довежда до добри резултати. А и чесно казано така като гледам някои цифри... отркирам доста структорни аномалии. Няма да конкретизирам имена, но някои от дадените резултати са, най-малкото бая преувеличени. Без да се даде качествена снимка, всичко си остава празнословие, нали така? :D
12.05.05
00:10
[quote author=“master”][quote author=“SkA7er”][quote author=“FoS7eR”]Ами аз почнах преди близо 5 месеца.!!!!
Ръст 1.80 1.83
Кг 63 80
Ръка 30 38
Възможно е и без химия , вярно е иче аз съм постигнал 8 санта отгоре , само че за година и 8 месеца.Просто вичко е до ген.Не трябва да се вика на всеки че взема нещо - то си е за него , апък шредставаи си колко му е гадно на човека които се е бъхтял толкова и наистина не е вземал нищо , а пък го подозират за химик.
Виж му постовете в раздел “Забранени медикаменти”. :wink:
[quote author=“tpd”]
п.п. За съжаление незнам дали темата няма да отиде на зле... Меренето на ... /сещате се/ никога не довежда до добри резултати. А и чесно казано така като гледам някои цифри... отркирам доста структорни аномалии. Няма да конкретизирам имена, но някои от дадените резултати са, най-малкото бая преувеличени. Без да се даде качествена снимка, всичко си остава празнословие, нали така? :D
Абе, имена - Мастър при 68 килограма хич не мога да си представя 120 см гръдна обиколка, ама карай айде! (не знам tpd може и мен да е визирал, но аз снимка имам)! Пък и Емо ме е виждал!
1990 40 кила ръка 20 и нещо гръб не знам
2005 130 кила ръка 55 ,гръб 145, крака 80
Аз почнах с добри данни - 67 кг на сегашния си ръст - 169 см, на 17 години. Ръката ми беше 33 см, а гръдния кош 100 см (май там някъде, не съм сигурен). Имах добра физическа подготовка обаче - правех по 50 лицеви, 30 кофички и десетина набирания с подхват :)
Сега съм на 26, тежа 84 кг, ръка 44, бедро 68, гр. кош не мога да премеря точно, но към 120 см с въздух. За съжаление не съм чист, имам над 15% мазнини, и при това почти всичко излишно ми се трупа по бедрата и талията, която е 89 см :(
Имам общо над 6 години тренировки, разделен от над 3 години прекъсвания.
Не е кой знае какво, но аз тренирам за удоволствие :)
12.05.05
07:01
Когато започнах (преди 3год) бях не повече от 50кг и имах 28 ръка при ръст 168-170см.Сега съм 80кг при пъст 180см и ръка 41-42.
Почнах преди 8 месеца.
Бях 175см, 58кг, ръка 30 , гръб 91, прасец 34.
Сега съм 68кг, ръка 37 , гръб 101, прасец 36
[quote author=“YODA”][quote author=“tpd”]
Абе, имена - Мастър при 68 килограма хич не мога да си представя 120 см гръдна обиколка, ама карай айде! (не знам tpd може и мен да е визирал, но аз снимка имам)! Пък и Емо ме е виждал!
Абе аз тез 120 санта не ги изкарвам толкова от мускул , просто ми е много широк гръдния кош .Бягам от месец и половина и съм качил 6 сантима гръдна - просто белите дробове се разрастват това е всичко.
ИЗвинявайте момчета, не исках да “хвърлям бомба” тука, просто казах, какво ми се струва, че темата няма да прокопса. Най-малкото не се чувствам особено “голям” за да набеждавам този или онзи, но колкото и да е... това което прочетох ми се вижда пълна смехория:
Ръст 1.80 1.83
Кг 63 80
Ръка 30 38
25см на гръб, 17кг, 8 см на ръка за 5 месеца и изречението “не съм нацепен и не съм взимал много добавки”...
Вярно е, че има случаи на хора в плачебно физическо състояните, които като започнат качествено трениране и ядене постига огромни резултати, ама... чак пък толкова.
Защото пък познавам някои момчета, пак в укаяно състояние, който бачкат много здраво, виждам ги, и пак за 6 месеца, не успяват да направят и половината на това... така, че просто е тъпо спрямо тях, да се се пишат туко-така разни обиколки...
Пожелавам на юнака/с шеметните данни:)/ успех и да продължава да се развива, пък ако е истина това което пише, едно голямо ЕВАЛА му правя!
п.п. Исках да направя това уточнение, надявам се да спре да ходи “на зле” темата. :)
Ами кат’ ви гледам как сте се наредили и все сте порастнали в следствие на тренировките, да взема да кажа и аз, може да съм единственият намалял тук. :lol:
Започнах преди година на 29 годишна възраст:
120 кг, 120 см гръдна обиколка, 130 см талийка, 42 см ръка.
Сега съм съответно:
90 кг, 115 см гръдна обиколка, 90 см талия, 39 см ръка.
Висок съм 192 см (и преди година, и сега също). :lol:
Хич не се оплаквам, напротив, хваля се. :wink: Е, още трябва на ръка и гръдна обиколка да кача и имам мъъъничко за сваляне от кръста, но не бързам за никъде - търпение и постоянство му е майката.
12.05.05
14:28
[quote author=“westdogg”]Почнах преди 8 месеца.
айде стига глупости бе хора, не разбирам какъв подяволите е смисъла да лъжите за размерите???!!10 кг - 7 санта на ръката, я кажи пич, как я правиш тая магия???или тва е просто от комплекси?!
Защо да е невъзможно, всякакви случаи има. Всякаква генетика. Всякакви препарати. Всичко е възможно :)
[quote author=“just`a`man”][quote author=“westdogg”]Почнах преди 8 месеца.
айде стига глупости бе хора, не разбирам какъв подяволите е смисъла да лъжите за размерите???!!10 кг - 7 санта на ръката, я кажи пич, как я правиш тая магия???или тва е просто от комплекси?!
Веднага ти я казвам.
Не пия(алкохол и газирани напитки), не пуша , ям по 6 пъти на ден( само ценни храни), без разни сладки глупости, колбаси , свинско и др мазни боклуци.
За добавките- откакто съм почнал да тренирам не съм спрял да пия амино, а от 1 месец пия и креатин.
Това е :D Химия не съм взимал .
А за тия които си мислят че лъжа и си избивам комплексите, не ме грее тяхното мнение :!:
Master как го мериш тоя гръб? :) :shock: Сори че не вярвам, но на 68кг 121 гръдна ми звучи просто невероятно. Ми че Astor е 60кг повече, а е с 145 гръб.
За тези който не веряват нека да разясня няколко неща:
1-во всички мнения от този ник в Забранени Медикаменти са от моя сасед и приятел с който ходим да тренираме тои тренирам малко повече от мен с 4,5 месец нз с точност
2-ро ям по 6,7 пъти на ден гледам да спа по 9-10 часа не излизам вечер само на 2 седмици по 1 петак. Непия нептуша, тренираме редовно без да пропускам понякои пут на 1,2 месеца си давам по 1 ден повече
3-то може да се каже че имам ген от бащами тои се спортист човека ся е на 52 и дига 100 от лижанка без проблеми 8,9 пъти ! като се има на предвид че не се занимава с дигане. и исогорно съм наследил от него нещо
4:-то ако имате въпроси с радост ще отговоря и ако мога да помогна !
Еми честно да ти кажа не знам как се мери гръб , но ще ти кажа как го меря аз: нагласям метъра така че да мине през зърната на гърдите ми и през наи широката част на перките ми , след което си поемам дълбоко въздух и се стягам( ако не поемам въздух ми е доста по малко гръдната)
Започнах преди 3 месеца
Преди :
Кг:62
Ръст:1.74
Ръка:32.5
Гръб:94
Сега:
Кг:69
Ръст:1.75 или и 76 не съм сигурен
Ръка:36.3
Гръб:106
хмм аз от 1 месец тренирам по-сериозно... преди по малко плуване... и леки кардио историики...на 17 години съм 178см. 76 кг. ръка 38-39см., прасец 41-42см., гръб 115см. ...изглеждам мазничък :cry: , но тренирам от скоро :))
Почнах преди точно 1 година.
сега съм на 19
Преди:
ръст - 180
кг - 59
ръка - 28
Сега:
ръст - 180
кг - 74
ръка - 35
краци - 60
прасец-40
:x
Голям гръден кош master, браво! Ако качиш още 10-тина кила ще си жувотно. :)
13.05.05
22:09
Започнах преди 10 месеца:
Преди- 64кг, ръка-30, гръб-94
Сега- 75-76кг, ръка 37, гръб-110
13.05.05
23:29
Абе незнам, но с тея гръбни обиколки мe комплесирахте, моля ви се... Аз на 85килограма ръце 42см. ръст 184см. гръдната ми обиколка( естествено без да се стягам ) ми възлиза на 106см а вие на 60 кила 120 или там колко беше :lol: :lol: :lol:
14.05.05
10:28
преди 1 год и малко 180 55 28 раца са 180 77 37.5 раца 113 груб крака не сам праил никога и за тва е 55 сигурно :lol:
Еми смятам 10 - 15 кила да ги кача до догодина по същото време.Ама все пак ще можеш ли да ми кажеш дали си измервам правилно гръдната , по горе съм написал как го правя , защото разликата ако си поемам и ако не си поемам въздух е 6-7 сантима.
Аз почнах да тренирам от 12 годишен фитнес и тогава бях към 55клг. 168см, друго незнам, но и не е важно на тази възраст. След това 86клг. станах към 14 годишен, а на 15 гоних 100клг :) и най-добрите ми размери са на 17г.: 74см бедро, около 133см гръдна и 48-49см ръка на 105клг и 181см.
по-здрави