НВД-то на Xares

03.04.11
21:09

Здравейте колеги ,съставих си НВД защото след 1 седмица започвам да чистя и бих желал да чуя и вашето мнение ще напиша в тази тема тренировката която смятам да правя и хранителния  режим по който смятам да се храня приемам съвети НВД-то е чисто без ВМ:

Програма за Чистене

първи ден – Интервална тренировка(сутрин) ,Тежести (вечер)
втори ден - Почивка
трети ден - Интервална тренировка(сутрин),Тежести (вечер)
четвърти ден - Почивка
пети ден - Интервална тренировка(сутрин),Тежести (вечер)
шести ден - Почивка
седми ден - Интервална тренировка(сутрин),Тежести (вечер)

Повдигане на щанга от лег - 3серии по 10 повторения
Флайс от полулег - 3серии по 12 повторения
Набирания – 3 серии по 10 повторения
Гребане с Дъмбел - 3 серии 12 повторения
Мъртва тяга – 3 серии 10 повторения
Клек с щанга пред гърди – 3 серии 10 повторения
бедрено разгъване - 3 серии по 15 повторения
бедрено сгъване - 3 серии по 15 повторения
Раменна Преса - 3 серии по 10 повторения
Френско разгъване на щанга - 3 серии по 10 повторения
Бицепсово сгъване с щанга - 3 серии 10 повторения

Диета за чистене:

ДНИ 1-6:
БЦАА+Стимулант Х  -10гр. + 2 таблетки
HIIT
БЦАА – 5гр.
Закуска: 150 гр.Риба тон в Олио – 1 консерва 
Междинно хранене: 100гр Овесени ядки с 1 кисело мляко 2 белтъка 1 жълтък
Обяд: 200гр пилешки гърди на скара с 300гр зеленчуци (Зеле/Броколи/Зелен Фасул)
Обяд2: 200гр пилешки гърди на скара с 300гр зеленчуци (Зеле/Броколи/Зелен Фасул)
Междинно хранене: 200гр Извара с Салата домати и краставици(нетренировъчен ден)50гр овесени ядки(тренировъчен ден) + 5гр БЦАА +1 таблетка Стимулант Х
Тренировка – Тежести
Протеин – 30гр(1 доза)
Вечеря:100гр пилешки гърди 100гр извара Салата домати и Краставици или зелена салата.
Вечеря2: 200гр извара.

Ден 7:
БЦАА+Стимулант Х  -10гр. + 2 таблетки
HIIT
БЦАА – 5гр.
Закуска: 150 гр.Риба тон в Олио – 1 консерва 
Междинно хранене: 150гр Овесени ядки с 1 кисело мляко 2 белтъка 1 жълтък
Обяд: 200гр пилешки гърди на скара с 200гр Ориз-Кафяв
Обяд2: 200гр пилешки гърди на скара с 200гр зеленчуци Ориз-Кафяв
Междинно хранене: 200гр Извара с Салата домати и краставици(нетренировъчен ден)100гр овесени ядки(тренировъчен ден) + 5гр БЦАА –тр ден +1 таблетка Стимулант Х
Тренировка – Тежести-тр ден
Протеин – 30гр(1 доза)-тр ден
Вечеря:100гр пилешки гърди 100гр извара Салата домати и Краставици или зелена салата.
Вечеря2: 200гр извара.

Това е пирамидата ми за HIIT която смятам да правя

Темата беше редактирана от Филип Буцев на 03.04.11 21:09.

Като цяло е много добре. Имам обаче няколко съвета:

- закуската нека ти бъде овесените ядки, а рибата да е след това.
- след тренировка сложи също някакъв въглехидрат. Него можеш да го приемеш не веднага след тренировка, а 30-40мин. след нея, но все пак да има, за да изкара тялото ти от катаболно състояние.
- мисля, че седмия ден тренировки е излишен. Или поне там остави само кардио и то монотонно. Интервалното товари адски много и не трябва да се прекалява. Заедно с тежестите доста те натоварват. Даже ако питаш мен и имаш възможност прави интервалното в отделен ден от силовите.
- като стана въпрсо за кардиото - не знам дали си опитвал до сега, но интервалното кардио е адски трудно, а ти си избрал някаква програма, която е в продължение на 30мин.?!?! Това не знам колко ненормален трябва да си, за да го изкараш. И 1мин. спринт също е адски дълго. Дано успееш де. :)

04.04.11
21:48

Колко ненормален съм веднага ти отговарям хахха :МНОГО миналата година свалях с интервално кардио и нямах проблем :) при това бях без добавки са с тоя стимулант направо ще прелитам :) .А колкото до въглехидратите след тренировка ще сложа някакви мене ме притеснява че е вечер към 6-7 тежестите и тея въглехидрати ... толкова късно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1