Въпрос относно стака

04.04.11
17:29

Здравейте.. одавна не се бях разписвал във форума и днес реших да споделя малко инфо и да задам няколко въпроса.
На кратко - 176-7 висок 75-6кг стаж над 7 години. 23 години съм. До вчера бях на НВД и изчистих много .. 15кг съм на долу с килограмите. Време е да започна с изграждането на чист мускул и въпроса ми е какво мнение ще изразите за моя СТАК :

Азотен бустер - VPX no shotgun mfh1
БЦАА - Scivation - Xtend
Протеин - тук се колебая много ! между ( PhD PHARMA WHEY ; VPX SYNGEX ; Syntrax whey shake ) и бих помолил за съвет.
Креатин - колебая се все още и със сигурност няма да е монохидрат , а някоя матрица !

Очаквам мнения и критики. По късно ще подновя дневника си

Поздрави :)

Забравих да вмъкна - Имам хранителен режим направен спрямо нуждите ми от белтъчини/мазнини/въглехидрати.

Темата беше редактирана от elenkov на 04.04.11 17:34.

04.04.11
18:19

Pharma whey има и изолат, така че превъзхожда другите. За матрица- vpx no synthesize, щом ще ползваш шотгъна :)

04.04.11
22:40

казано от korpusito на 04.04.11, 18:19:

Pharma whey има и изолат, така че превъзхожда другите. За матрица- vpx no synthesize, щом ще ползваш шотгъна :)

Да разбирам, че другите работи ти допадат :)

Поздрави
ПП - Колкото до ” no synthsize ” не съм го гледал като продукт , но има интересен профил от това което видях сега. Ще по-прочета още малко за него и ще преценя. Ще прегледам и за ревюта :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1