03.04.05
22:14
си4ки знаме 4е бербатов не става за футболис а +това е супер грозен 8)
ЕЕ да не издребняваме! :)
Първо Барби си има качества, но...Teddy ...ти откъде знаеш ,че е”голем пич” ?? :)
мдам,грозен е sss….ма понякога му идва прозрение и добре играе барбито! Успех му желаем!
12.04.05
14:08
само марек ест ! вуцов рулз !
14.04.05
18:33
[quote author=“Lanfear”]ЕЕ да не издребняваме! :)
Първо Барби си има качества, но...Teddy ...ти откъде знаеш ,че е”голем пич” ?? :)
мдам,грозен е sss….ма понякога му идва прозрение и добре играе барбито! Успех му желаем!
Личи му :)
24.04.05
19:59
Аз ли си съм единствения фен на ЛОКО СФ аиде бе момчета излагате се :) :) :) :) :) :)
Много сме, силни сме, първи сме! :lol: 8)
waterpolist: И аз ще съм фен на Локо от Надежда, но само за 90 мин., тези срещу отбора от Герена 8)
Най добрия тренер идващ от най-добрия и качествен отбор ЧЕРНО МОРЕ!
ЧОРБАТА И ГОВЕДАТА ДА ГО ..... УХАТ!
всички “грандове” стават смешни на на Тича!
Всички под ножа! Айдеееееееееееееееееее, мачкай! ЦСКА ли, хахаха
палячовци, само Левски ли - пази Боже! Само Литекс ли? Само Локо ли? я пак!
Всички елате на Тича и се убедете! Бас държа че всички вие верни фенове на грандовете, които дори най-малкото не сте и от София и дет крещите и се биете в гърдите че сте заклети фенове, заповядайте във Варна на някой двубой, и после пак ще си говорим, кой с играта си е най-добър! Повтарям с играта си? Фанете си некои изпадащ отбор от родния ви град и за него викайте! :wink: :lol: :lol: :lol:
После си викайте колко си искате!
[quote author=“Emil_mlo”]Белчо, стига ве братле- смешен ставаш!
по-здрави
Зависи как ми тълкуваш думите батенце!
27.04.05
20:03
CSKA forever
Литекс напоследак са слабички но аз сам си за тях Само ЛИТЕКС, и ЦСКА
мачкат :)
То си личи (~50%) кой е ОТБОРА НА НАРОДА :lol: :lol:
Само ЦСКА!! Червено-бели шампиони!
аз съм фен на националния иначе пари да ми давате няма да отида на мач,също така намирам за изключително скучно да си седиш пред телефизора и да ги гледаш как се разкарват из стадиона 90 минути но това е лично мнение
Да прав си ,че няма смисъл ама това важи само за БГ футбола.Въпреки че и тука понякога /МНОООГО рядко/ има яки мачове ....
Иначе футбола е много интересна и поне според мен красива /на моменти/ игра. Има защо да се гледа и защо да е най-известният спорт нали? :)
и пропуснах пак да спомена : Само Левски ;)
Марто, какво стана ве :) нещо Левски изпуснаха титлата ее да ни е честита и да ме слушаш повече! :)
Аз съм голяма фенка на Локо Пловдив. Иначе съм голяма фенка на Ливърпул и Милан, но на финала бях за Милан и много съжалявах, че загубиха.
ПП:Как може да сложите в анкетата Локомотив Плд, а няма да сложите Ботев Пловдив?!?!