Прием на следните добавки:

05.04.11
10:28

Добър ден на всички. Тренирам от 13 месеца. В момента използвам добавка Animal Pak от 4 дена. Искам да я комбинирам с аминокиселини Optimum Nutrition superior amino 2222 mg. и  Taurine . Интересувам се от ефекта. Търсих в интернет за такава комбинация, но не открих. Висок съм 1.72 и тежа 78кг. Целта ми е да поддържам г/д килограмите 75 - 82 ( стигам от  75 до 82. От известно време седя 78.) Искам да изчистя колкото може повече подкожни мазнини и следователно да направя повече мускули. Гледам да спазвам хранителен режим. Ям предимно яица, месо (пилешко , телешко), пълнозърнест хляб, пуешка шунка, макарони, ориз, трици, млечни продукти и общо взето повече здравословни храни. Избягам дюнери, хамбургери, пици и т.н. Позволявам си много рядко да ям такива храни ( средно 1-2пъти на месец ).

Благодаря предварително. Лек ден.

Темата беше редактирана от Иван Чолаков на 05.04.11 11:10.

05.04.11
10:29

silabg.com/bg/439-UNIVERSAL-ANIMAL-ANIMAL-PAK-44-packs.html
silabg.com/bg/6139-EXPLODE-Taurine-100g.html
silabg.com/bg/126-OPTIMUM-NUTRITION-SUPERIOR-AMINO-2222-mg—325tbs-.html

Полезно четиво.

Хем искаш да си задържиш теглото, хем да махнеш мазнини, хем да увеличиш мускулите. Последно? :)

Ако приемем, че храненето ти е изпипано, смятам така:
- нямаш нужда от този витаминен продукт (един от най-силните на пазара), избери адекватен на нуждите ти такъв.
- вместо аминокиселини и таурин - насочи се към ВСАА.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.04.11 11:18.

05.04.11
11:07

казано от Кольо Пияндето на 05.04.11, 10:30:

Полезно четиво.
Комбинацията е добра.
Комбинацията не е добра.

Има и бутон ‘редактирай’.

Добра тема Кольо. Благодаря ще я имам едно на ум за напред.

Ами... аз си редактирах горното мнение. Позакъснял съм с препоръката за Animal Pak очевидно...
Защо така бясно се хвърляте на най-дълбокото място в морето?

Пишеш в мъжки род, имаш дамски силует на мястото за аватар...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.04.11 11:44.

казано от likeastar likeastar на 05.04.11, 19:52:

Последно остава на Universal Stack-a. Него ще го поръчам :)

Universal BCAA Stack - 5 g BCAA + 2.75 g глутамин в доза. Цена за 1 доза - 1.74 лева.

Scivation Xtend - 7 g BCAA + 2.5 g глутамин в доза. Цена за 1 доза - 0.92 лева.

(fubar)

05.04.11
20:07

И после как да седнеш да се хабиш да обясняваш на някой и утре, и вдругиден, и всеки ден до края на лятото...

Вероятно са хубав продукт, но няма как да преценя точно (не са описани количествата на отделните съставки).
Явно парите не са ти проблем, вземи това, което ти харесва.

05.04.11
21:18

4:1:1 L-Leucine:Isoleucine:Valine

Предполагам е добър. И доста четох за него. В съставки има и Таурин. Незнам -25% намаление е 51лв изглежда ми изгодно, а до парите неразполагам с много. За първи път си купувам добавки и гледам поне да са качествени :)

Чети внимателно - говоря за количествата на отделните съставки, а не за съотношението между тях.

P.S. ОК, финансите са ти ограничени, разбирам това. Предлагам ти продукт, който е доказан като качество (също като този на Universal), превъзхожда го като съдържание на ВСАА в доза, а цената на една доза е близо 2 (словом - два!) пъти по-малка. Погледна ли Xtend изобщо? Обмисли ли думите ми, че продуктът на Universal е излишно скъп? Дай ми една причина да инвестирам от тук нататък част от времето си, за да ровя по продукти и да ги сравнявам вместо теб. Няма проблем - направих го с мерак да ти помогна и не съжалявам. Ама е малко криво, да знаеш...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.04.11 21:35.

мисля,че мястото е тук да приложа това интересно цлипче за изкуственото подсилване на тялото понеже обсъждате кои с какви химикали да се дрогира :)
http://kenichi-design.com/#1045613/Performance-Enhancement

от собствен опит знам,че jack3da примерно действа точно така и е мн опасен ако попадне в неподходящите ръце (визирам хора,които търсят много бърз резултат от тренировките във фитнес зала и прекаляват със “хранителните добавки”)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1