05.04.11
14:22
Четох доста и накрая го купих, обаче пия и нещо нема ефект :( Станаха 2 седмици не съм мръднал и 100 грама. Начинаещ съм в този спорт, тренирам от месец и 10 дена. Пия гейнера от 20 дена. Храня се добре, сутрин хапвам към 9 пия една чашка, след това хапвам за обед 12 , след това хапвам пак към 4 преди тренировка пия още 1 чашка Гейнър. След тренировка вечеря и пак 1 чашка Гейнър , към 22 : 00 хапвам пак бананчета, плодове и лягам. И неще да работи пустия Гейнър. :(
05.04.11
14:54
Не се храниш правилно.
Абе човек не мислиш ли че е малко раничко да почвач с добавки? Според мене е най добре да потренираш примерно половин година да видиш храненето как ти се отразява (да си правиш експерименти с храните и времето по което ги приемаш) па чак тогава да почнеш с добавките.Аз за първи път взех добавка на 2 год стаж за което още се псуя штото беше един Креатин монохидрат (същата година качих 20кила сигурно за 10 месеца в пубертета като дръпнеш бързо на височина и ядях по много) и гледай кво става , та от тогава си иам 1 стриа между ръката и гърдата.
Моя съвет е давай го по кротко нема за каде да бързаш ако си достатачно упорит сигурно ще тренираш цял живот , такаче бързата работа срам за майстора.
Успех.
05.04.11
15:35
казано от animall на 05.04.11, 15:01:
Абе човек не мислиш ли че е малко раничко да почвач с добавки? Според мене е най добре да потренираш примерно половин година да видиш храненето как ти се отразява (да си правиш експерименти с храните и времето по което ги приемаш) па чак тогава да почнеш с добавките.Аз за първи път взех добавка на 2 год стаж за което още се псуя штото беше един Креатин монохидрат (същата година качих 20кила сигурно за 10 месеца в пубертета като дръпнеш бързо на височина и ядях по много) и гледай кво става , та от тогава си иам 1 стриа между ръката и гърдата.
Моя съвет е давай го по кротко нема за каде да бързаш ако си достатачно упорит сигурно ще тренираш цял живот , такаче бързата работа срам за майстора.
Успех.
Има нещо вярно в твоето мнение ама аз от много време не съм в пубертета (giggle) На 24 години съм , тежа едва 68 кг и съм висок 190 см .... Без добавка едвали ще стане нещо, сещаш се колко е нетипично слаб с много релеф :)
05.04.11
15:39
Хахахаха не бях се смял толкова доста отдавна!
Кажете ми, че тая тема е майтап?
Автора - комикси ли чете бре? От кило гейнър, кило ли искаш да качиш? :D
Другия 20 кг. за 10 месеца :D
Вземете се освестете малко - това е форум за фитнес и бодибилдинг, а не за комедии и научна фантастика!
05.04.11
16:49
Аз също пия Gainfast 3100 и трябва да ви кажа , че има ефект с правилно хранене разбира се. Сутрин като стана обикновенно към 10.00 хапвам 70 гр. овесени ядки с кисело мляко и конфитюр.Пия си гейнера и едно кафенце :) . На обяд обикновенно към 300 грама месо (пиле , свинско бон, телешки шол или в най лошия случай нещо от каима) и после пак гейнер и на ве4еря така и варени яйца 5-6 с един два жълтъка.Гейнер час и половина преди и веднага след тренировката и така.за месец качих 4 килограма и продължавам напред. Ето и линк към програмата по която тренирам от тази седмица.Първия сплит.
http://fitnesszone-bg.com/Fitnes i kulturizam/Programi za masa/Programa za muskulna masa za sredno naprednali/Programa za muskulna masa za sredno naprednali.html
За свега работи идеално ако някой може да даде съвет или ако бъркам някъде ще се радвам да споделите.
Братле веднага си оправяй храненето 1.90 68кг :X не че нещо но си малко сухичък сигурно разгледай темите с хранителни режими и тогава може да очакваш нещо
05.04.11
21:34
казано от Bocko на 05.04.11, 17:10:
Братле веднага си оправяй храненето 1.90 68кг :X не че нещо но си малко сухичък сигурно разгледай темите с хранителни режими и тогава може да очакваш нещо
Разбира се че съм сухичак за тая височина тря да съм поне 90 кила ;) . Ще ще разгледам. Абе Мачкам всяка сутрин овес с плодово мляко , ям картофи , спагети и др тестени изделия ама за 1м нема да стана 90 кила. Пак ще пиша след 3.4 месеца дали съм мръднал малко :)