Мнение за " Гейнър " Universal gain fast 3100

05.04.11
14:22

Четох доста и накрая го купих, обаче пия и нещо нема ефект :( Станаха 2 седмици не съм мръднал и 100 грама. Начинаещ съм в този спорт, тренирам от месец и 10 дена. Пия гейнера от 20 дена. Храня се добре, сутрин хапвам към 9 пия една чашка, след това хапвам за обед 12 , след това хапвам пак към 4 преди тренировка пия още 1 чашка Гейнър. След тренировка вечеря и пак 1 чашка Гейнър , към 22 : 00 хапвам пак бананчета, плодове и лягам. И неще да работи пустия Гейнър. :(

05.04.11
14:54

Не се храниш правилно.

05.04.11
15:01

Абе човек не мислиш ли че е малко раничко да почвач с добавки? Според мене е най добре да потренираш примерно половин година да видиш храненето как ти се отразява (да си правиш експерименти с храните и времето по което ги приемаш) па чак тогава да почнеш с добавките.Аз за първи път взех добавка на 2 год стаж за което още се псуя штото беше един Креатин монохидрат (същата година качих 20кила сигурно за 10 месеца в пубертета като дръпнеш бързо на височина и ядях по много) и гледай кво става , та от тогава си иам 1 стриа между ръката и гърдата.
Моя съвет е давай го по кротко нема за каде да бързаш ако си достатачно упорит сигурно ще тренираш цял живот , такаче бързата работа срам за майстора.
Успех.

05.04.11
15:35

казано от animall на 05.04.11, 15:01:

Абе човек не мислиш ли че е малко раничко да почвач с добавки? Според мене е най добре да потренираш примерно половин година да видиш храненето как ти се отразява (да си правиш експерименти с храните и времето по което ги приемаш) па чак тогава да почнеш с добавките.Аз за първи път взех добавка на 2 год стаж за което още се псуя штото беше един Креатин монохидрат (същата година качих 20кила сигурно за 10 месеца в пубертета като дръпнеш бързо на височина и ядях по много) и гледай кво става , та от тогава си иам 1 стриа между ръката и гърдата.
Моя съвет е давай го по кротко нема за каде да бързаш ако си достатачно упорит сигурно ще тренираш цял живот , такаче бързата работа срам за майстора.
Успех.

Има нещо вярно в твоето мнение ама аз от много време не съм в пубертета (giggle) На 24 години съм , тежа едва 68 кг и съм висок 190 см .... Без добавка едвали ще стане нещо, сещаш се колко е нетипично слаб с много релеф :)

HE

05.04.11
15:39

Хахахаха не бях се смял толкова доста отдавна!
Кажете ми, че тая тема е майтап?
Автора - комикси ли чете бре? От кило гейнър, кило ли искаш да качиш? :D
Другия 20 кг. за 10 месеца :D
Вземете се освестете малко - това е форум за фитнес и бодибилдинг, а не за комедии и научна фантастика!

05.04.11
16:49

Аз също пия Gainfast 3100 и трябва да ви кажа , че има ефект с правилно хранене разбира се. Сутрин като стана обикновенно към 10.00 хапвам 70 гр. овесени ядки с кисело мляко и конфитюр.Пия си гейнера и едно кафенце :) . На обяд обикновенно към 300 грама месо (пиле , свинско бон, телешки шол или в най лошия случай нещо от каима) и после пак гейнер и на ве4еря така и  варени яйца 5-6 с един два жълтъка.Гейнер час и половина преди и  веднага след тренировката и така.за месец качих 4 килограма и продължавам напред. Ето и линк към програмата по която тренирам от тази седмица.Първия сплит.

http://fitnesszone-bg.com/Fitnes i kulturizam/Programi za masa/Programa za muskulna masa za sredno naprednali/Programa za muskulna masa za sredno naprednali.html

За свега работи идеално ако някой може да даде съвет или ако бъркам някъде ще се радвам да споделите.

05.04.11
17:10

Братле веднага си оправяй храненето 1.90 68кг :X не че нещо но си малко сухичък сигурно разгледай темите с хранителни режими и тогава може да очакваш нещо

05.04.11
21:34

казано от Bocko на 05.04.11, 17:10:

Братле веднага си оправяй храненето 1.90 68кг :X не че нещо но си малко сухичък сигурно разгледай темите с хранителни режими и тогава може да очакваш нещо

Разбира се че съм сухичак за тая височина тря да съм поне 90 кила ;) . Ще ще разгледам. Абе Мачкам всяка сутрин овес с плодово мляко , ям картофи , спагети и др тестени изделия ама за 1м нема да стана 90 кила. Пак ще пиша след 3.4 месеца дали съм мръднал малко :)

06.04.11
21:17

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742 Разгледай

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1