05.04.11
18:45
Някакво мнение за тези два продукта заедно ? Интересува ме дали си заслужава ?
Поздрави!
05.04.11
19:11
Не съм пробвал продукта и затова не взимай мнението ми за сигорно,но смятам след 1 седмица да си закупя purple wraath.Чел съм доста добри отзиви за него,качествени аминота в разклонена верига и доста добър вариант,ако целта е запазване на мускулната маса.
За white food нямам много инфо,така че по-добре да не пиша.
05.04.11
20:52
White flood само един път съм вземал + Purple Wraath, който си вземам пък редовно. Като цяло super pump 250 или Max повече ми допадат, а purple wraatha си върши работата.
Днеска си взех по 2 мостри да ги пробвам, да не си взимам цели кутии и да се набутвам :)
+ Fyre ... комбинацията като цяло нали е добре ... бърнърче с тези два продукта?
Wraath-a не знам как ще го усетиш от една мостра, но Flood-a определено се усеща от мостра ;-) Поне при мен ;-) Иначе съм изключително доволен и от двата продукта, тъй че пробвай и после залагай смело ;-)
Бате незнам, днеска ударих една доза фууд и файърче ...е немаше такова чудо след 30-40мин :) Незнам дали е добре да се комбинира, ама сърцето щеше да ми изкочи .. хах :)
ПС: 1та мостра била 12.3гр, ама кой да види .. а дозата е 6гр наполовина ... ужас
Мнението беше редактирано от Bobby на 06.04.11 17:48.
Ползвал съм и двата продукта както и Грийн Мага.
White Flood+ PW беше адската комбинация. Сега си купих 4та кутия по ред от PW (давах си почивка по 1-2 месеца между приема на цялата кутия като последната почивка беше 4 месеца без прием), супер интензивни тренировки, страшно добро
възстановяване = не се замисляй и за секунда ами купувай :)
Успех!