Лаф моабет - том четвърти

Темата е заключена.
Прескочи до:

ей туй жените сте опасна работа.... :D

05.04.11
21:19

казано от kristiancho на 05.04.11, 21:17:

ей туй жените сте опасна работа.... :D

е, да, така ще кажеш ти :D

HE

05.04.11
21:24

Аз повече без адвокат не обелвам и думичка :P

пфу зимай карфичка аз съм със Стоянчо да видим не стане ли с доводи ще стане със саморазправа ( това ще е скритото ни оръжие ) ( как го набутах момчето а... даже и идея няма ) :D

HE

05.04.11
21:39

казано от kristiancho на 05.04.11, 21:27:

пфу зимай карфичка аз съм със Стоянчо да видим не стане ли с доводи ще стане със саморазправа ( това ще е скритото ни оръжие ) ( как го набутах момчето а... даже и идея няма ) :D

Гледай как се нареди сам :D
С карфичка не се познавам, но със Стоянчо да :D
Трима на един :D :D :D

wtf… елате ми влизайте по двама, че нямам време трябва да възстановявам дали в болницата дали в нас няма значение трябва да се възстановява ! :D

HE

05.04.11
21:49

Стоянчо е добър човек, Карфичка /по лични наблюдения е пацифист/, а аз както съм казвал - единствения си фен няма да пердаша - така, че пак ти се размина :D

05.04.11
21:52

Да бе, жена пацифист...  Само се правят! :D

то на мен цял живот ми се разминава :D

HE

05.04.11
21:54

казано от 6th на 05.04.11, 21:52:

Шшшшт, тихо сега - не дразни лъва, че ще ме опровергае :D
Ще предпочиташ след това мене и Стоянчо на куп :D

жена му как го е наплшила мани мани ... :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 05.04.11 21:55.

HE

05.04.11
22:03

казано от kristiancho на 05.04.11, 21:55:

Хахаха наплашил си се ти нещо от нея :D
Няма страшно, освен ако не тръгнеш да ме сваляш :D
Днес се опитвах да я разубеждавам, че с топлото време няма да ме открадне някоя мома - уж повярва, но не съвсем. Обяснявах, че каквато съм зла гад и да ме открадне някоя ще е на печалба - след това ще дава някой лев да си ме вземе обратно :D

05.04.11
22:04

Добре бе... Някой може ли да ми обясни, защо се нервя толкова като чета тази тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/52189/P40

05.04.11
22:04

казано от 6th на 05.04.11, 21:52:

!!!!!!!!

Да кажа, че и аз съм пацифист :D
Това малко без да вниквам в същността на разговора, но ако е нещо за бой, свиркайте :D

ех добре си ти ... мен питаш ли ме като няма на кой да давам обяснения и кой да ме ревнува ;( чувствам се нежелан :D айде и трибойка ще ми скача отгоре... :D трябва да отправя покана във фейса всеки който иска да ме бие да дойде на площада в Русе на 9ти... ще разбираем жалката ви сбирка ли рожден ден ли беше кво беше ? :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 05.04.11 22:09.

05.04.11
22:13

..че синя вечер...

казано от kristiancho на 05.04.11, 21:27:

Е ся, бива ли така ... хем говориш каква била жена му на Хед, хем при Карфичка го пращаш да са отбор ... малко от трън та на глог се получава ... недей така :D

Мнението беше редактирано от Иван Божанов на 05.04.11 22:16.

05.04.11
22:16

казано от head_hunter на 05.04.11, 21:24:

Аз повече без адвокат не обелвам и думичка :P

Не обелвай, само си пиши...(giggle)
П.П. Жена ти не чете ли форума? :D Ще стане интересно...:D

Крис, тая Ищар да я махаш оттук, че...;(, няма да мога да отида на концерта й! ;(

Колкото до обясненията и ревността, радвай се,че няма на кого да ги даваш, имаш време бооол! ;)
А пък и зависи на каква мома ще попаднеш и колко ти е висок прага на търпимостта! :D :P

05.04.11
22:18

казано от head_hunter на 05.04.11, 20:39:

Бтв. Добра форма - пропуснах да те похваля в неделя.

Благодаря, ама не знам кое те подведе към това грешно заключение :D

ПП Както е казал Цезар: “Дай на народа хляб и зрелище”. В този ред на мисли избийте се :D

Мнението беше редактирано от Бойко на 05.04.11 22:19.

05.04.11
22:19

казано от head_hunter на 05.04.11, 21:49:

Карфичка /по лични наблюдения е пацифист/

Пацифист, пацифист, колко да е пацифист :D

ето...пак тая жена! Казвам ви! Има нещо мътно тука! :D :D :D

казано от head_hunter на 05.04.11, 22:03:

Хахаха наплашил си се ти нещо от нея :D

Мътното най-вероятно е това....:D

казано от kristiancho на 05.04.11, 22:07:

ех добре си ти ... мен питаш ли ме като няма на кой да давам обяснения и кой да ме ревнува ;( чувствам се нежелан :D

Или пък това е мътното :D

казано от kristiancho на 05.04.11, 22:07:

трябва да отправя покана във фейса всеки който иска да ме бие да дойде на площада в Русе на 9ти... ще разбираем жалката ви сбирка ли рожден ден ли беше кво беше ? :D

Значи, разбери - заети сме на 9ти, на рожден ден сме! Ела и ти и така може да модифицираш предложението - който иска да те бие, да дойде на рд на Добиту :D

HE

05.04.11
22:20

казано от Синдел . на 05.04.11, 22:16:

П.П. Жена ти не чете ли форума? :D Ще стане интересно...:D

Чете го естествено, въпреки, че не се е регистрирала, но ми познава чувството за хумор ;)
Знае и какви са ни отношенията, та това не ме притеснява. Бъзикам се по тоя начин с един факт - не беше ревнива преди да ме срещне, сега е само от време на време :D

п.п.

казано от karfi4ka на 05.04.11, 22:19:

Значи, разбери - заети сме на 9ти, на рожден ден сме! Ела и ти и така може да модифицираш предложението - който иска да те бие, да дойде на рд на Добиту :D

Защо, ще го направиме като на сватба - хапване, пийване и бой :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 05.04.11 22:25.

05.04.11
22:24

казано от x_3_mar на 05.04.11, 22:04:

Добре бе... Някой може ли да ми обясни, защо се нервя толкова като чета тази тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/52189/P40

Да, аз мога, щото е мъничко...хм да кажем “предизвикваща неприятни чувства и емоции” :D

казано от head_hunter на 05.04.11, 22:20:

казано от karfi4ka на 05.04.11, 22:19:

Защо, ще го направиме като на сватба - хапване, пийване и бой :D

Тъкмооо :D Мисля, че ще се получи идеално!

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 05.04.11 22:28.

стига е ти знаеш ли, че кваратала може да не ви събере... ще е като на концерт на Металика :D

‘’Некой хора изпаднаха в паника
че прайм навалица като у Пловдив на Металика’’

за вас, за вас и за ваааас (rock)

ПП: сигурно жена му на Хед-а като се натъкне на мойте закачки го пита

- Къв е тоя бе
- А тоя е един плажен билдер не му обръщай внимание... впрочем съм го поканил да пием протеин ше ви запозная...
тя точейки точилката
- А имаме новина....

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 05.04.11 22:28.

05.04.11
23:11

Предавам се, ще си чакам БАН бутона, на всеки час никне нова глупава протеинова/креатинова тема.
Писна ми да трия/местя в ЧЗВ.

Охх бутонче къде си :P

05.04.11
23:34

казано от emzo на 05.04.11, 23:11:

на всеки час никне нова глупава протеинова/креатинова тема.

също и преяждаща/топяща мазнини за  0 време :D

05.04.11
23:44

Темите на ‘’Летните Билдъри’‘, са ми доста интересни. Даже понякога се смея на глас :D особено като отговорая ‘‘head_hunter’‘. Направо с нетърпение чакам подогни теми, от типа ‘’Как да пия креатина’‘, ‘’От този протеин дали ще кача в бицепса’‘, ‘’Кажете какви добавки да взема за релеф’‘, да се забавляваме от време на време :D

05.04.11
23:51

Малко остана и си лягам... вие пишете, за да не ми е скучно на почивките :D

05.04.11
23:53

Искате ли да направим една тема (а по-добре цял раздел) “Аз съм лЕтно билдърче” (”Аз съм българче”) :D и вместо в ЧЗВ, директно там да се пренасочват темите :D
Дори, за да не се обижда някой, може да се озаглави Пролетно-летен бодибилдинг :D

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.04.11 23:54.

06.04.11
00:05

Добра идея :D

06.04.11
00:06

казано от Стоянчо на 05.04.11, 23:53:

Искате ли да направим една тема (а по-добре цял раздел) “Аз съм лЕтно билдърче” (”Аз съм българче”) :D и вместо в ЧЗВ, директно там да се пренасочват темите :D
Дори, за да не се обижда някой, може да се озаглави Пролетно-летен бодибилдинг :D

Струва ми се резонно, аз гласувам за :D Изглежда обаче малко игнорираш типично женските теми - тогава ще трябва да се направи раздел за темите “ям 10 семки на ден и каквото и д а ми казвате, аз ще продължавам така” :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 06.04.11 00:07.

06.04.11
00:06

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/52241

06.04.11
00:14

Браво!!! Фамозно, гламорно, шикозно, помпозно, невероятно!

ама достапа на Хед-а до тая тема трябва да е безмилостно отказан ! :D

06.04.11
10:31

Прави ми впечатление, че много хора смятат за маловажно да си изхвърлят телчетата от защипаните документи в коша и ги изхвърлят направо на пода в офиса. Това много ме вбесява. Толкова ли е трудно да направят 2 крачки и да ги изхвърлят в кошчето за боклук.
Ако всеки положи малко усилия и се научи да изхвърля отпадъците си в отредените за това места няма да се налага да се организират различни кампании за почистване и ще живеем на едно по-красиво и чисто място.

Мнението беше редактирано от T-X на 06.04.11 10:31.

казано от karpi на 06.04.11, 10:31:

Ако всеки положи малко усилия и се научи да изхвърля отпадъците си в отредените за това места няма да се налага да се организират различни кампании за почистване и ще живеем на едно по-красиво и чисто място.

Разбира се... точно това отразих вчера в статуса ми във Facebook. Е, беше по-остричък, ама е самата истина.

аз пък съм ходил 15минути в права посока с обелка от банан в ръка да търся кошче... накрая намерих де... интересно е как на най-голямата улица в Русе няма кошчета...

06.04.11
10:49

Мен ме дразни и това как хората си хвърлят боклуците от колата в движение... не може ли да изчакат докато спрат и да намерят кош...та после чистим масово, а..?

Ай лек ден : )

06.04.11
10:49

Няма нищо по-хубаво, комшиите да те събудят с кючеци :D

06.04.11
10:53

Фасове и люспи от семки са моите любимци...тръгва да се качва в автобуса, хоп хвърля цигарата, незагасена....ааааааааааа полудявам! Или фаса през прозореца на колата...ааа!

06.04.11
10:59

Първото място винаги ще бъде за тези, които мятат боклука през терасата. Т’ва е върха на простотията.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1