Рамене :@

05.04.11
22:10

Здравейте , нов сам в сайта. Искам да попитам дали имам травма в рамото понеже при тренировка имам силни ... силни , силнии .. колко да са силни абе имам болки в рамото докато тренирам ! Програмата ми е Гурди , Предно , Средно Рамо.  Значи започвал съм първо с гърдите и после рамената , започвал сам първо с рамената после с гърдите , но болката си е една и съща! Например когато започвам първо с рамената , правя 1 упр. за средно и 1 упр. за предно рамо. Попринцип правя хеликоптер за предно и вдигане на ръцете от стоеж в страни за средно и после когато започна да правя гърдите (първо започвам с полу-лег) болките са големичкии ... и така в продължение на 4-5 месеца , а  тренирам от 9 месеца вече. Та въпросами е дали имам травма нещо .. какво ще ми препоръчате да направя като начинаещ. 17 годишен сам , 181см , 75кг ! :) БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! :)))

Имам същият проблем. Но открих решението, поне за мен - хубаво разгряване. Направи 2 серии с малко килограми по 15-20 повторения, за да подготвиш мускула за работа. При мен действа. Дано съм помогнал. УСПЕХ ; )

Естествено, че имаш травма, щом те боли. И то 4 месеца...и не си отишъл още на лекар. Това е и съвета ми, защото при това описание на проблема 99% никой няма да може да ти помогне. Отделно, че точна диагноза може да ти постави само лекар. ;)

06.04.11
17:08

Е , да може да имам и травма , но ме боли само когато тренирам .. иначе съм 6 ;) Мерси все пак , че ми обърнахте внимание :) !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1