Лекарствата???

06.05.05
12:56

Айде всеки,който е използвал някакви лекарства против мускулно или възпаление на сухожилие да сподели какви са.

06.05.05
15:18

фастум гел-мноо ефикасно :D

10.05.05
19:32

Пробвай “Вултарен”-има ефект.

RE

10.05.05
21:15

тез затоплят апак Недик (оня по скат  :)  ) каза че не е хубаво да се маже с нещо което има затоплящ ефект  :roll:

®N

10.05.05
21:28

[quote author=“FTF”]фастум гел-мноо ефикасно :D

Да така е.

11.05.05
10:21

аз мога да препоръчам (от личен опит) Reparil Gel N - не затопля и е много ефикасно и при разтежения и при възпаления на стави, сухожилия и т.н. (цена около 7-8 лева)

11.05.05
11:34

[quote author=“replicon”]тез затоплят апак Недик (оня по скат  :)  ) каза че не е хубаво да се маже с нещо което има затоплящ ефект  :roll:

Fastum не затопля, даже напротив.

11.05.05
11:42

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=6395

12.05.05
14:19

Аз съм много доволен от BEN GAY маиче така се пишеше :wink:  :wink:

12.05.05
16:50

Като закъсам ползвам Feloran.Доста е ефикасно и за ставни болки.

П.С. Иван Абаджиев го препоръчва :)

12.05.05
18:38

[quote author=“Andro”]Като закъсам ползвам Feloran.Доста е ефикасно и за ставни болки.

П.С. Иван Абаджиев го препоръчва :)

Хм, Иван Абаджиев, сериозна работа значи. Повече инфо имаш ли за него? Можеш ли да кажеш нещо повече. Чисто обезболяващо ли е или спомага и самото лечение?

13.05.05
05:13

Фелоран (100мг, орален) - перфектно действа при болки в ставите.
Мидокалм (150мг, орален) - мускулни спазми, схващания, както и при повишен мускулен тонус (много помага за релаксация на мускулите особено при травми).
Индометацин и Фелоран (гел) - Особено първото е много полезно при проблеми със сухожилията и ставите!
Глюкозамин + Хрущял от акула = отличен противовъзпалителен ефект в/у ставите.
Има и други интересни помощни препарати/добавки, като например Ca+Mg+Zn, Omega-3, в комбинация с Глюкозамин и Хрущял от акула има изразен антикатаболен ефект (в/у ставната и съединителната тъкан), респективно мн. добър при профилактика!

Въпреки, че темата е интересна трябва да се четат внимателно инструкциите на лекарствата. Например Мидокалма при проблем можете да го взимате 1-2 дена (т.е. 1-2 хапа), а не трябва да карате цял курс на лечение, тъй като ще се размажете  :twisted:
Изобщо.. внимавайте  :roll:

Feloran, орален, е много добро лекарство. Може при по - близки до повърхността поражения да се комбинира и с за мазане.
Информацията е следната.
Най - добри, но и най - опасни са кортикостероидите.
Този е некортикостероиден.
Има силен противовъзпалителен ефект. Както върху стави, така и върху мускули и сухожилия. Може да се използва преди тренировка. Има и известен обезболяващ ефект.
Обаче 90 % от лечението му е симптоматично. Облекчава възпалението и болезнените нерви, без обаче пряко да се ангажира с възстановяването на травмата.
Силно токсичен е за хранопровода и черния дроб. Трябва да се пие в изправено състояние и с много вода; мисля че може и след ядене.

18.05.05
00:28

шшш момчета браво,разбихте ме.Много педложения много нещо.      Особено лицето дето даде инфо за оралните лекарства.На мене ми биха инжекции в рамото(става въпрос за кортикостероиди) и все още като че ли проблема ми е твърде голям че и от тях май не ми мина и ся ще правя втора серия.ОБАЧЕ.ВРЕДНИ СА.От тях ми илязоха много пъпки.1-2 след инжекцията поглда ми се замъгляваше и не можех да виждам на далеко.Ставах целия червен и така стоях 1-2 дена после се оправях.Обаче пъпките огромен проблем.Минаха 2 седмици от последната инжекция а те си стоят.Така абе не се контузвайте за да нямате моите проблеми.Айде ХРАНА,ТРЕНИРОВКИ и ЗДРАВ СЪН.Тва е истината

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1