Предложете стак ?!

03.04.11
18:50

Предложете някакъв стак до 300 лв на 21г съм от 2 години тренирам взимал съм доста добавки 178-78 кг !!
какво ще кажете за този ?

BSN NO-XPLODE NT 30 Packs.

VPX SYNGEX

GASPARI AMINOMAX 8000 - 350 tabs.

NOW ADAM MEN’S VITAMINES 120tabs

03.04.11
21:16

Сега ако е до 300лв имаш голям избор аз примерно наблюдавах много добър резултат от следния стак:
UPS Jack3d
Gaspari Size On Max Pref
Scitec Mega Kre-alkalyn
Optium GS
Като момчето което го пиеше качи 14 кг от него но с добър хранителен режим и добри тренировки като може да се направи някоя друга забележка като например да се замени Jack3d с нещо друго примерно BSN NO-XPLODE или NO.Shotgun.Мнението ми е по лични наблюдения.

04.04.11
15:09

кажи какво си пил досега. лично аз бих си взел много ВСАА (1,5кг) креатин (или матрица) и бавен протеин.

04.04.11
17:00

ми доста неща сега ако тръгна да ги изброявам ... :д най-общо казано стаковете на BSN(cellmass,Nitrix,Syntha6,no-xplode стария),Gaspari(size on,super pump,myo fusion и още нещо непомна точно какво беше),Anabolic Xtreme(fxmass и hyperdrol се казваше тогава сега е hard fx или нещо такова) и StarChem Labs(icon,Armageddon,evolution май така се казваха :) + отделно с тия стакове съм си зимал аминокиселини,витамини и т.н общите неща :) ) !!

04.04.11
17:05

казано от Филип Буцев на 03.04.11, 21:16:

Сега ако е до 300лв имаш голям избор аз примерно наблюдавах много добър резултат от следния стак:
UPS Jack3d
Gaspari Size On Max Pref
Scitec Mega Kre-alkalyn
Optium GS
Като момчето което го пиеше качи 14 кг от него но с добър хранителен режим и добри тренировки като може да се направи някоя друга забележка като например да се замени Jack3d с нещо друго примерно BSN NO-XPLODE или NO.Shotgun.Мнението ми е по лични наблюдения.

14 кг незнам как ги е качил аз съм правил далеч по сериозни стакове и макса ми беше 10 кг .. мен не ми трябват толко макс 4-5 кг искам да кача даже са ми много !!

04.04.11
22:15

Ем виж сега то не е само до добавки нали знаеш има още 2 фактора тренировъчна програма и хранителен режим.И 2те бяха добри ,програмата беше 3 дневен сплит с много висок интензитет ,а храната пича ядеше по 10-12 пъти на ден така че ;).Стака е добър който ти предлагам особено ако замениш Jack3d с някой от 2та продукта  ще е още по добре и се храниш добре разбира се ;)

04.04.11
23:20

Ем незнам може и да е качил 10-12 пъти е бая ядене ама кой знае колко е мазнина от тия 14 кила...иначе се спрях на следните :

NO-SHOTGUN v.3

AMINOMAX 8000 - 350 tabs.

SYNGEX

Green MAGnitude

04.04.11
23:24

Видях,че си пил стака на BSN.Как беше Nitrix-а успя ли да го усетиш или... ?

04.04.11
23:33

Еми както можеш да се досетиш това дет е написано е пресилено но имаше ефект главно в напомпването държи те напомпан дори няколко часа след тренировка,поне при мен нямаше чак мн покачване на силата ... иначе най-голям ефект съм имал от стака на starchem labs комбиниран с syntha и аdam !!

04.04.11
23:41

Иначе какви бяха резултатите от продуктите на  BSN? Наля ли малко обем и колко килограма качи?:)

04.04.11
23:45

ми около 3-4 кг мисля че качих за месец и половина

05.04.11
18:24

Здравейте за да не пускам нова тема е пиша тук.
Въпросът ми е кой вариант е по-добър за покачване на ММ:
Анимал Пак,Глутамин,Протеин или Анимал Пак,Глутамин,Кре-алкалин или Анимал Пак,Глутамин,(тестостеронен стимулатор)
На 18 години съм преди тренирах във фитнеса сега бокс но сега пак мисля да се върна към фитнеса :)
Благодаря :)

Мнението беше редактирано от Nikolov_4f на 05.04.11 18:41.

05.04.11
20:51

С тези глутамини и витамини не очаквай мускулна маса...евентуално тест.стимулатор би помогнал но на 18г. организма още не е престанал да го произвежда,така че може да го изпуснеш,но това си е мое мнение!;)

05.04.11
23:29

Други мнения :)

05.04.11
23:40

Протеин, БЦАА, Креатин (моно), Глутамин, Таурин! Пробвай, няма да сбъркаш!

05.04.11
23:49

Да,но проблемът е ,че имам Анимал Пак и Глутамин и трябва да взема 3ти продукт евентуално и се чудя какъв.

Мнението беше редактирано от Nikolov_4f на 06.04.11 00:17.

05.04.11
23:59

BCAA ON 1000 mg

06.04.11
12:27

Аз мислех нещо на креатинова основа няма ли да е по-добре?

06.04.11
12:43

От витамини, глутамин и аминокиселини/ВСАА ще качиш точно колкото и без тях. По-добре креатин, има най-различни варианти в зависимост от финансите. Протеин имаш ли?

Едит: Сега виждам, че първия ти вариант е да добавиш протеин, т.е. си правя извода, че нямаш. Най-добре да добавиш и креатин, и протеин. Ако трябва да избираш само едното за мен протеинът си е задължителен след тренировка, с някои уговорки и сутрин. Ако си набавяш достатъчно протеин от храна може да си вземеш някаква по-малка разфасовка само за след тренировка и да вземеш и евтин креатин.

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 06.04.11 12:49.

HE

06.04.11
12:44

Я ми обясни за какво ти е Анимал пак-а, че нещо не мога да схвана или и ти си спрял да четеш при онази простотия за “животинската тренировка”? Глутамина имаш ли идея как се употребява и в какви дози?

06.04.11
13:08

Анимал Пак-а и Глутамина ги взех заради бокса и ми останаха.

06.04.11
13:21

Какво ще кажете за BPI Sports+монохидрат ? Или Анимал Стак + монохидрат

Мнението беше редактирано от Nikolov_4f на 06.04.11 17:03.

HE

06.04.11
17:20

Ще кажеме, че ще пикаеш много, цветно и ще се надуеш с вода защото съм 200% убеден, че хранителния ти режим не е на ниво. От тук нататък, каквото и да си говориме са празни приказки. Така и не ми обясни според теб какво прави Анимал пак-а и по какъв начин ще го усетиш, освен по цвета на урината?

06.04.11
17:26

Както вие казвате на нас (новите) “Използвай търсачката”

HE

06.04.11
17:38

казано от Nikolov_4f на 06.04.11, 17:26:

Както вие казвате на нас (новите) “Използвай търсачката”

Мога и друго да ти кажа, но мисля да се въздържа.
Анимал пак съм ползвал, преди да почнеш да се храниш самостоятелно и познавам доста добре продукта, та не ми обяснявай какво да ползвам. Опитах се да те накарам да се замислиш за какъв чеп са ти толкова ненужно силни витамини и, че ефект от тях няма да видиш, но реши да се правиш на много отворен - е пий си бозите и аз повече в тая тема няма за какво да пиша. В продънени кофи вода съм взел да наливам.

06.04.11
17:42

Приятен ден ти желая ! :)
И моля да пишат хора с конкретни отговори и мнения за да не се развали темата.

06.04.11
17:47

Какъв опит с добавки имаш? Специално с креатин?

head_hunter ти каза по-остро нещо, върху което няма да е излишно да се замислиш.

06.04.11
17:49

Добре като ги имам тия витамини вече какво трябва да ги изхърля ли?

Иначе съм пил Hot Blood,GM,Vasocharge,Monohydrate.

06.04.11
17:57

Задаваш въпрос, на който човек с достатъчно познания в областта на хранителните добавки би трябвало да може сам да си отговори. Няма лошо в това разбира се. Но се предполага, че има неща, които не са ти ясни и затова искаш съвети и е редно да се вслушаш в тях. Никой не казва да изхвърлиш анимал пака естествено, просто следващия път като си купуваш витамини се замисли дали пак да са същите.

По темата - ако монохидрата ти действа можеш да заложиш на него + някакъв протеин според финансите. Има и други изгодни видове креатин, СЕЕ и кре-алкалин например. Аз на твое място бих взел и протеин, и креатин дори и да надвишава малко предварително определения бюджет. Просто без креатин съвсем нищо съществено не би могъл да очакваш да постигнеш от добавките, пък без протеин... за мен не може.

06.04.11
18:06

казано от Martin Tomov на 06.04.11, 17:57:

Задаваш въпрос, на който човек с достатъчно познания в областта на хранителните добавки би трябвало да може сам да си отговори. Няма лошо в това разбира се. Но се предполага, че има неща, които не са ти ясни и затова искаш съвети и е редно да се вслушаш в тях. Никой не казва да изхвърлиш анимал пака естествено, просто следващия път като си купуваш витамини се замисли дали пак да са същите.

По темата - ако монохидрата ти действа можеш да заложиш на него + някакъв протеин според финансите. Има и други изгодни видове креатин, СЕЕ и кре-алкалин например. Аз на твое място бих взел и протеин, и креатин дори и да надвишава малко предварително определения бюджет. Просто без креатин съвсем нищо съществено не би могъл да очакваш да постигнеш от добавките, пък без протеин... за мен не може.

Благодаря
Креатина на Скайтек хубав ли е защото ми се вижда изгоден или да взема на Оптимум но 300гр защото нямат в наличност по-голяма разфасовка.

06.04.11
18:11

Ами аз лично монохидрат не съм използвал никога, като изключим един период преди време от около седмица, който ми беше достатъчен да преценя, че не е за мен. Но монохидратът си е монохидрат, не би трябвало да има съществена разлика от марка до марка. Гледай все пак да е CreaPure суровината. Мисля, че на Примафорс беше такава, за Сайтек не съм сигурен. Не е нужно да се робува на марки във всеки случай.

06.04.11
19:47

Креатина ще е на оптимум , но какво още мога да взема за около 70лв?
Благодаря !

06.04.11
20:24

Ами аз казах вече какво да вземеш според мен - протеин. Сега покрай велинденските намаления има за такива суми варианти.

07.04.11
10:50

Може ли да ми предложиш тогава хубав протеин съотношение количество/цена.

07.04.11
14:15

Този вариант добър ли е : Анимал Пак + Глутамин+ Синта 6+ монохидрата на оптимум ?

Мнението беше редактирано от Nikolov_4f на 07.04.11 18:26.

07.04.11
18:26

Никой ли не може да каже?

Модерация: Щом като никой до сега не е дал отговор на този въпрос, значи може би просто трябва да си по-търпелив. Мненията тук се споделят на доброволни начала и никой не е задължен да ти отговаря. Моля, прояви разбиране и не бъди настоятелен. Благодаря.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.04.11 18:31.

08.04.11
14:32

1.1 кг месо на ден  разделен на 6-7 яденета
2.комплексни витамини - примерно NOW superone
3. бърз протеин - примерно Фарма Уеи на PHD
4.Бавен протеин за преди лягане  - примерно 6h на PHD
5.креатин - примерно Green Magnitude на Controlled Labs
БЕЗ ПЪРВА ТОЧКА ОСТАНАЛИТЕ 4 СА БЕЗМИСЛЕННИ!!!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1