Прием на серия от добавки

05.04.11
22:49

Здравейте, заредих се солидно с добавки в последно време. Трябва ми малко помощ в приемането им. Засега съм го намислил да ги пия така:
БЦАА на ON - 2 сутрин, 2 преди, 2 след и 2 преди лягане
Протеин на ПИКО 65% - нез нам колко го пия но знам че 1кг го израходвам за 1 седмица, пия го сутрин, винаги след тренировка и преди лягане, предполагам 70-90 гр
Креатин pH на BiotechUSA - 2 капс сутрин, 4 преди и 2 след - но не съм доволен от него 2 седмици го пия и не мога да го усетя мисля да го спирам и да го заменя с CEE - креатин етил естер, който е на прах и четох се приема 2,5 гр преди и след и сутрин, мисля си да направя комбинация с предишния креатин, който да го пия сутрин а CEE да го ползвам в тренировъчните дни
Глутамин - 500гр - 10-15 гр след тренировка - на прах е от една английска фирма
Аргинин алфа-кетоглутарат - 5 гр преди тренировка - на прах е от една английска фирма
Таурин - не му зная приема - на прах е от една английска фирма
HMB то беше производно на лизин и мисля да го почвам като ми свършат БЦАА, то е на прах и на него не му знам приема - на прах е от една английска фирма
От 3 седмици приемам, протеина, глутамина, BCAA, креатин pH и засега качвам по 1 кг на седмица. Сега съм направил 1 седмица почивка, защото си контузих леко ръцете от игра на канадска борба и като свърши почивката мисля да почвам да приемам добавки. За храната не се ограничавам,  яйца си похапвам редовно, месце, ориз, картофи всичко в нормите.

06.04.11
10:40

и аз пиа от протеина на пико сега ама на мен ми се виждат големички тиа дози и незнам дали ти се освоиава всичко начи протеина сутрин е добре и след тренировка за вечер е хубаво калциев казеинат аминото са ти ок след тренировка креатин повече от 10 гр на ден е безсмислено нема да ти се усвои таурин се взима средно по 6 гр на ден след тренировка  глутамина 6гр

02.02.15
10:05

В интернет намерих едно момче ,което се занимава с бодибилдинг от гр.Пловдив.Та това момче беше публикувало обява в нета ,че продава въпросен протеин купен от Гърция. Продаваше го на 16лв.килограма.Попитах го лабораторен анализ направил ли е за да го продава в нета ,а той ми отговори ,,че смятал в най-скоро време да направи ,защото дефакто не знае какво предлага на хората ,а действително ми каза ,че имало интерес за този Протеин Whey Pro 80%.от клиенти.След 7 дена му звъня и какво ми съобщава...
Майна свалям протеина от сайта защото не отговаря на истината.Питам го какво стана ,колко процента ти показа на анализа-каза ми ,че е под 60%  !!!!!!!!!!!!!!!

Още едно доказателство направо от Гърция!!!!
Чел съм сертификата на фирма Пико и пише ,че е 80% наистина,но сертификатите нали знаете как се издават под масата.За 10 000хил.лв.  под масата ще напишат на сертификата ,че протеина е 100%.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1