06.04.11
11:35
Здравейте, нов съм тук. Поздравявам ви за добрия форум. На 15 години съм , теглото ми е доста под нормата и от три месеца ходя на фитнес, но резултатите не са никак задоволителни не съм качил и един килограм. Та искам да започна със взимането на хранителни добавки. Искам да попитам дали някой ползва протеина на Whey http://fitnes-dobavki.com/?23,100-classic-whey-Суроватъчен-протеин-класик-2273-гр и дали има някакви впечатления? Имам 6 хранения на ден през 3 часа. Мисля да взимам преди и след тренировка. И още дали е нужно да взимам аминокиселини и креатин.:)
Аз бих ти препоръчал ако ще купуваш само протеин някои от тия, а ако ще са няколко неща ползвай BEST PRICE от sila.bg или fitness1.bg защото в fitneshrani е сметната и доставката и има далавера само за 1 продукт от там
fitneshrani.com/100-whey-gold-standard-5lb/
fitneshrani.com/scivation-whey-5lb/
Мнението беше редактирано от Bocko на 06.04.11 11:50.
06.04.11
11:53
От 1 милион души, които не качват нищо първите 3 месеци тренировки, само при трима причината е липсата на две дози протеин. Всички останали не се хранят достатъчно, а често и претренират.
Сигурен ли си, че си уникален?
Забележка: под хранене нямам впредвид какво влиза в устата, а каква част от него се усвоява и оползотворява от организма.
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 06.04.11 11:53.
Аз пък бих ти препоръчал да послушаш Оранже.Тоя протеин няма грам да ти помогне да качиш,ако не се храниш както трябва,а дори и да го правиш,пак няма да ти даде желания от теб ефект.На 15 години не може да изглеждаш як,каквото и да правиш(изключваме химията естествено).Тези 120 лв. по-добре ги похрачи за едни дънки и гъзарска фанелка за лятото ;)
Мнението беше редактирано от Deuce на 06.04.11 12:30.
казано от Alejandro на 06.04.11, 12:22:
Аз пък бих ти препоръчал да послушаш Оранже.Тоя протеин няма грам да ти помогне да качиш,ако не се храниш както трябва,а дори и да го правиш,пак няма да ти даде желания от теб ефект.На 15 години не може да изглеждаш як,каквото и да правиш(изключваме химията естествено).Тези 120 лв. по-добре ги похрачи за едни дънки и гъзарска фанелка за лятото ;)
И 2 кила месо поне да се почерпи за дрешките :D