Подходяща диета за сваляне на мазнини ?

06.04.11
19:16

Ето това е диетата която ще правя:
1 ден
8ч. кафе + мляко с мюсли
10ч. плод
12ч. пил. филе на скара + моркови + 50 гр. сирене
16ч. овесени ядки с пр. мляко
18ч. пил. филе + салата + 1/2 ф. пълнозърнест хляб
20ч. плод
2 ден
8ч. кафе + к. мляко с мюсли
10ч. 1ф. хляб (пълнозърнест) + извара + варено яйце
тренировка
12ч. омлет + салата
16ч. плод
18ч. пил. супа + 50 гр. сирене
20ч. чаша мляко
3 ден
8ч. кафе + овесени ядки + топла вода + сирене
10ч. 2 варени яйца
12ч. пил. филе + краставици (салата)
16ч. плод
18ч. супа зелен фасул или свежи зеленчуци
20ч. плод
4 ден
8ч. кафе +1 ф. хляб (пълнозърнест) + извара + варено яйце
10ч. плод
12ч. варен ориз + зеленчуци + късове месо
16ч. 1 яйце
18ч. филе риба + салата
20ч. плод
5 ден
8ч. кафе + 3 яйца + извара
10ч. плод
тренировка
12ч. пил филе + варени картофи
16ч. 1ф. хляб (пълнозърнест) + риба тон
18ч. варен ориз +зеленчуци
20ч. плод
6 ден
8ч. кафе + овесени ядки + пр. мляко
10ч. 2 яйца
12ч. риба + салата
16ч. плод
18ч. супа + 1ф. хляб (пълнозърнест)
20ч. плод
7 ден
8ч. кафе + омлет с извара
10ч. 1ф. хляб + риба тон
тренировка
12ч. пил. филе + варен ориз
16ч. плод
18ч. голяма салата + сирене
20ч. плод
Изкам да знам дали е удачна за сваляне на мазнини, при положение че извън тренировките в зала, тичам всеки ден. И колко време трябва да подържам тази диета ако е ок. Благодаря предварително :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 06.04.11 19:34.

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51808 - наблегни на препоръка №4! ;)

06.04.11
19:41

Опа значи 22г. / 193 см. / 89 - 90 кг. сега започвам тренировки 3 пъти седмично, през останалото време тичане.

06.04.11
19:46

Така за мен хляба няма място в диета за сваляне на кг особено в 16 часа да не говорим за плода в 20 часа ,после въглехидратите са твърде много после не ядеш след 20 часа защо? това значи да гладуваш 12 часа определено не е хубаво.Протеините за твойте кг са определено мнооого малко тряя са към 300гр аз тука едвам 100гр събирам на око супа в диета няма място(лично мнение) имаш омлет това обикновено значи пържени яйца - пърженото няма място в диета.Горе долу С 2 думи НЕ СТАВА поне според мен.

06.04.11
19:54

Защо пържените яйца да нямат място какъв е проблема ако се пържат по 2 да кажем преди основно хранене.Просто да не се прекалява.

06.04.11
19:56

казано от Daniel Dimitrov на 06.04.11, 19:54:

Защо пържените яйца да нямат място какъв е проблема ако се пържат по 2 да кажем преди основно хранене.Просто да не се прекалява.

Говоря за пърженото като цяло но дори и яйцата ако са пържени то единствено трябва да е на тефлониран тиган без  мазнина поне аз така правя :)

06.04.11
19:58

казано от Филип Буцев на 06.04.11, 19:56:

Говоря за пърженото като цяло но дори и яйцата ако са пържени то единствено трябва да е на тефлониран тиган без  мазнина поне аз така правя :)

Аз само на тефлон ги правя както и пилешкото филе. А какви други храни да включа ?

06.04.11
20:10

казано от Ivo Andreev на 06.04.11, 19:58:

казано от Филип Буцев на 06.04.11, 19:56:

Аз само на тефлон ги правя както и пилешкото филе. А какви други храни да включа ?

За да е ефективна диетата ще ти ги кажа като количество как ще разделиш храната ти си решаваш
1.Плодовете нека са 1 плод и да кажем да е ябълка или грейпфрут и да е на обед
2.Протеините трябва да са ти от месо ,млечни продукти и яйца : 600гр месо (пилешко телешко) 600гр извара ,6 яйца 1 кисело мляко риба (тон цаца скумрия има доста добри и евтини избори ако си с ограничен бюджет) -това са ти източниците на протеини
3.Въглехидрати трябва в 6 от дните да са от зеленчуци- зелен фасул,броколо,зеле,брюкселско зеле,домати,краставици,и 1 плод както казах по горе а да и овесени ядки
4.разделяш храненията през 2 часа обяд в 12.00 и обяд в 14.00 примерно да са ти с 200 грама пилешки гърди вечерята също 2 междинни хранения от по 200 гр извара и 1 хранене непосредствено преди сън от 200гр извара сутрин 130гр овесени ядки  с кисело мляко и 4 яйца даже може и 5 ;) - варени препоръчително въглехидратите тоест овесените ядки и плода се ядът макс до обяд следобед въглехидратите ти идват само от зеленчуци да няма хранене само от въглехидрати храненията трябва да са ти Б-М или Сутришните Б-В и това е главно не знам колегите могат да добавят нещо да ме допълнят или поправят :)

06.04.11
20:13

Междудругото аз така ти казах диета за чистене ама тъй като те гледам ти май нямаш много опит в залата,и в този случай по добре е да тренираш за маса ако до сега не си тренирал никога в началото ще ти е супер добре ще изгориш мазните и ще качиш мускул това е така наречения кик-старт при започването на спортна дейност

06.09.11
15:02

А какво мислите за мюслито при сваляне на подкожни мазнини ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1