07.04.11
08:21
В момента пия SizeOn по време на тренировка и MyoFusion след това, но ми трябват BCAA а и витамините ми свършиха (досега пих тези на NOW). Какво ще ме посъветвате? Благодаря предварително :)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 07.04.11 12:37.
07.04.11
09:38
xTend или Purple Wraath (там има и други аминокиселини).
Anavite ги пия от 10 дни и много ми харесват. Аз вземам сутрин 2 и следобед 1. По опаковка са 2х3
07.04.11
11:39
БЦАА = Modern BCAA и АДАМ. Анавайта е слаба работа... Най-важните витамини са ти в малки дози.
Като пиеш Сайз ОН по време на тренировката, за кога ти е екстенда ? Иначе глас за Анавит, повече ми допаднаха от Адам.
@entwicler За човек под 100 кг, 1х3 е дозата :P
За витамини, NOW е марката. С Purple wraath няма да сбъркаш като интра продукт.
07.04.11
12:20
Ако си пил силни витамини спокойно можеш да направиш месец и на нещо по-слабо - аз примерно пия сега DoppelHerz от аптеката :) (до скоро бях на Opti-men). Прецени си според натоварването дали имаш нужда от много силни витамини постоянно ...
Относно БЦАА - аз пия Xtend - половин доза се пие преди, половин по време на тренировката и една - след ... определено е готино да имаш нещо да посръбваш между сериите :D Като “усещане” няма да коментирам, само като минус мога да кажа, че на мен лимона ми оставя силен послевкус, който понякога трае и до 12 часа.
казано от korpusito на 07.04.11, 11:41:
Като пиеш Сайз ОН по време на тренировката, за кога ти е екстенда ? Иначе глас за Анавит, повече ми допаднаха от Адам.
@entwicler За човек под 100 кг, 1х3 е дозата :P
ами аз не съм много наясно с нещата, по принцип знам че SizeOn е intra продукт, но само на тези аминокиселини ли да карам? Задължително ли е Xtend-a да го приемам по време на тренировка, не може ли преди и след, а по време да пия SizeOn?
идеята е да се сдобия с beta alanine и амино :)
Що се отнася до SizeOn пия Мax Performance и много ми харесва... усещам напредък като се има в предвид, че не спазвам хубав хранителен режим. С две думи доволен съм :) таа последно какво се получи (Xtend и Avavite или (IntrAbolic или Purple Wraath) и NOW Adam) как е по-добре, бета аланина и витамини от Anavite и амино от Xtend или бета аланин и амино от Intrabolic или PW и само витамини от ADAM?
07.04.11
12:24
казано от uktccc на 07.04.11, 12:21:
...как е по-добре, бета аланина и витамини от Anavite и амино от Xtend или бета аланин и амино от Intrabolic или PW и само витамини от ADAM?
Количеството бета аланин в една доза IntrAbolic или Anavite е доста далеч от ефективно работещите дневни количества.
Разбрах, няма лошо от допълнително амино :) PW + Anavite ще ти влязат идеално ;)
Мнението беше редактирано от korpusito на 07.04.11 12:24.
казано от korpusito на 07.04.11, 12:24:
Разбрах, няма лошо от допълнително амино :) PW + Anavite ще ти влязат идеално ;)
а PW как да го пия и IntrAbolic-a отпада защото няма смисъл да се пие заедно с SizeOn по време на тренировка или защото е по лош? също така загледах че Orange Triad са на същите пари като Anavite в момента а съм чул хубави неща за тях и са 270 хапа :)
intrabolic отпада, защото пиеш сайза по време на тренировка и няма смисъл от още един интра продукт ако толкова искаш да го пробваш след sizeon си го вземи
Можеш да го пиеш преди/след тренировка. Orange Triad също е добър вариант, но стига за 45 дни, а Анавита- за 60. Който и да избереш, няма да сбъркаш ;)
казано от korpusito на 07.04.11, 16:54:
Можеш да го пиеш преди/след тренировка. Orange Triad също е добър вариант, но стига за 45 дни, а Анавита- за 60. Който и да избереш, няма да сбъркаш ;)
ами аз като им гледах съдържанията на двете, 3 хапа от OT имат кажи речи същото количество витамини както на Anavite 3 хапа, ако не бъркам нещо :) което ще рече че ако ги пия и тях по 3, ще стигнат за 90 дни което си е доста :)