07.04.11
16:50
Здравейте насочил съм се към тази 2 марки заради по изгодните цени на някой от тяхните продукти(амино,креатин,глутамин и т.н)
Може ли да ми изкажете мнения за тях!Смисъл качествени ли са добавките и т.н.
07.04.11
16:52
казано от Preslav Naskov на 07.04.11, 16:50:
Здравейте насочил съм се към тази 2 марки заради по изгодните цени на някой от тяхните продукти(амино,креатин,глутамин и т.н)
Може ли да ми изкажете мнения за тях!Смисъл качествени ли са добавките и т.н.
POWERFOOD - всичко друго е по-добро от произведените в България хранителни добавки ;)
Пауърфууд, ако не пълнят със суровини на ПИККО...айде да не казвам, че ще си режа главата :D
Избери по-малкото зло и си купи вместо български, унгарски добавки (scitec там ги правят) :D
07.04.11
17:29
И аз съм голям скептик за българските добавки иначе живея до фабриката на Нутрим в Марково ако бяха свястни щях да спя пред портала да чакам за добавки...Но за POWERFOOD чух няколко добри коментара че взимали суривина от америка и ги пакетирали в БГ и т.н.
Относно Скитек знам че HOT BLOOD бил “няк’во чудо” ама за другите им добавки нищо не знам някои може ли да ме светне повече за тази марка и по специално за аминото,креатина и глутамина им. Ако не здраве да е :)
Да ти кажа аз бях си взел една голяма разфасовка не помня точно колко колограма беше гейнър на POWERDOOD и си останах доволен :)
07.04.11
17:46
Сайтек е за предпочитане пред другата марка
На сайтек съм пил доста продукти и съм останал доволен. Дори и повече от по-скъпите и прехвалени марки.
А ако става въпрос за креатин и глутамин чисти - взимай най-изгодното , което намериш :)
казано от Caleb на 07.04.11, 19:01:
На сайтек съм пил доста продукти и съм останал доволен. Дори и повече от по-скъпите и прехвалени марки.
Хубаво е да даваш примери, защото така ще улесниш в избора автора. ;)
07.04.11
19:37
казано от Caleb на 07.04.11, 19:01:
А ако става въпрос за креатин и глутамин чисти - взимай най-изгодното , което намериш :)
Кои по точно?
Той пита за креатин и глутамин , затова не изброих какво друго съм пил -
иначе аз съм доволен от bigbang, hotblood, 100% whey isolate, Bcaa express са ми в списъка с предпочитаните добавки.
От доста по-скъпи продукти съм бил доста по-недоволен като резултат.
07.04.11
22:24
Аз съм наистина доволен от Scitec, жалко само че в Scitec 100% Whey Profesional има само 18 гр. протеин иначе щеше да е номер 1. Все пак за мен Сайтек си е доказано име
07.04.11
23:23
казано от momentum . на 07.04.11, 22:24:
...жалко само че в Scitec 100% Whey Profesional има само 18 гр. протеин...
Не си много точен в случая.
Scitec 100% Whey Professional
Хора, не ме разбирайте погрешно, но като казвате много съм доволен от Сайтек, обективно ли го казвате? Ако е обективно, то това означава, че примерно сте изпили 10 кила Нектар и 10кила сайтек и не сте установили никаква разлика. Ако обаче сте си дали парите и се успокоявате, че добавката действа, а в същото време да го карате на плацебо...не е много коректно. Само се замислете, не упреквам никого.
Както виждаш съм написал , че съм доволен все от продукти , които се усещат още на първата доза.
В областта на креатиновите и азотните съм пробвал почти всичко (някои само по мостри , някои - цели кутии).
Примерно джак3д е доста по-добър подукт от хотблъд, но в сравнение с други бустери (но-екс пр.) хот блъда си действа доста по-силно, без да пиеш по 3 дози.
Аз протеин съм пил и пикко, и сайтек и нектар и общо взето разлика във възстановяването не съм открил. Не твърдя че нектар-а не е класи над другите два , но просто всеки си прави сметка за какво ще си дава парите. Аз предпочитам да си купувам други препарати.
А темата беше за креатин и глутамин - при тези суровини няма да има разлика дали са на ОН или сайтек. Всеки който е пил и от евтини и скъпи марки може да потвърди това.
пп: мнението ми е изцяло от собствен опит, никакви пристрастия и интереси нямам към нито една марка добавки ;)
Мнението беше редактирано от Caleb на 08.04.11 10:08.
08.04.11
11:41
ако можеш да си го позволиш си купуваи продукти само на доказани фирми
08.04.11
12:45
казано от Кольо Пияндето на 07.04.11, 23:23:
казано от momentum . на 07.04.11, 22:24:
...жалко само че в Scitec 100% Whey Profesional има само 18 гр. протеин...
Не си много точен в случая.
Scitec 100% Whey Professional
Прав си грешката е моя. Бях се подвел по рецензията в един сайт за добавки