Помогнете ми

04.04.11
13:12

Минаха 2 месеца от както боледувах от хепатит а днес бях на изледване и ензимите ми са : АСАТ 34 . АЛАТ 54 ГГТ 28 отидох в болницата при доктора но бил отпуска сестрата ми каза да си допия хапчетата и че мога по малко да тренирам ? да тренирам ли щото съм футболис и да не стане някфа беля кажете моля ви

07.04.11
18:42

казано от Dragomir Georgiev на 04.04.11, 13:12:

Минаха 2 месеца от както боледувах от хепатит а днес бях на изледване и ензимите ми са : АСАТ 34 . АЛАТ 54 ГГТ 28 отидох в болницата при доктора но бил отпуска сестрата ми каза да си допия хапчетата и че мога по малко да тренирам ? да тренирам ли щото съм футболис и да не стане някфа беля кажете моля ви

Отговорих ти и в другата тема, не се притеснявай повече относно прекарания хепатит. Ензимите са ти ОК с изключение на ALT, който супер незначително повишен. Отивай и си тренирай :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1