Дилема,как да съставя добър стак.

07.04.11
00:02

Привет на всички!Тренирам от 2 години и няколко месеца,около 102-105 килограма съм в момента,като имам 2-3 килограма за сваляне,но това остава на страна за сега!Въпросът ми е какъв набор от хранителни добавки би ми помогнал да придам малко обем и по дълготрайно напомпване на мускулите?Мислех за комбинация No-Xplode + Nitrix но доколкото разбрах нитрих-а е шиит!

Темата беше редактирана от Scary Movie на 07.04.11 00:03.

07.04.11
00:50

bsn nitrix е много зловещ продукт,брат.един пич за 25 дни с него качи 4-5 кг и то много чисто.аз също бая съм качил от този азотен боостер..другия го знам ама не съм го пробвал...бсн си го взимай ако имаш кинти :)

07.04.11
01:03

казано от Traiko Mishev на 07.04.11, 00:50:

bsn nitrix е много зловещ продукт,брат.един пич за 25 дни с него качи 4-5 кг и то много чисто.аз също бая съм качил от този азотен боостер..другия го знам ама не съм го пробвал...бсн си го взимай ако имаш кинти :)

Казвам Браво на теб и на приятеля ти с азотен бустер сте постигнали ефект като при стероиди :D:D(tmi)

07.04.11
10:14

казано от Traiko Mishev на 07.04.11, 00:50:

Директно за бисерите си.

п.с. и приятеля ти и той !

07.04.11
11:27

Още снощи отиде там.

07.04.11
12:04

Доста хора са недоволни от този Nitrix,дали работи или не все пак голямата струва 165лв,ако не работи още от сега си представям как ще си избия парите хаха..

07.04.11
20:12

Някой друг да предложи нещо..?

07.04.11
21:12

Green magnitude + white flood , size on + superpum 250 , кре - алкалин + djack3d.

07.04.11
22:05

SizeOn Max Performance + Jack3d добра комбинация даже ги имаше и в стак

08.04.11
12:44

Modern BCAA + L-arginine на Ultimate + креалкалин AFX, за целта ти ‘’да придам малко обем и по дълготрайно напомпване на мускулите’‘

08.04.11
13:12

Green magnitude + white flood и аз се замислях за тази комбинация,четох че white food действа малко като дилататор нещо като свойството на Nitriх за по дълготрайно напомпване. А Green Mag помага ли за напомпването,до колкото рабирам това е креатинов продукт?

08.04.11
13:18

Дълготрайно напомпване? Няма да стане с нитрикс, митрикс, джак’д и пр. Ако искаш добър стак, ти препоръчвам MAN Clout, Jack3D, Xtend и Omega 3. При мен имаше добър резултат, но не е точно за дълготрайно напомпване, просто добър стак при основен период.

Мнението беше редактирано от soul rebel на 08.04.11 13:19.

08.04.11
13:46

Джака го пих миналото лято и беше супер продукт!Но доста гаден дефект имаше при мен,не ме оставяше да спя и по цяла нощ седях като зомби пред телевизора.

08.04.11
17:18

В момента пия Green Magnitude и съм адски доволен от резултатът. И аз съм пред дилема дали да не поръчам и white flood. Има супер много добри отзиви за продуктът. Пък и станах голям фен на марката. Btw ако си решил да поръчаш green magnitude + white flood. Поръчай ги от щатите - iherb.com - в България ще ти отрежат главата с тия цени, пък и долара пада (happy).

08.04.11
18:58

И като си платиш ДДС като поп, ще се оплакваш защо не си го взел тук от намаленията ;)

08.04.11
20:00

Значи комбинация Green Mag + White Food ще да бъде по-добра от No-Xplode + Nitrix или... ?

08.04.11
20:14

казано от korpusito на 08.04.11, 18:58:

И като си платиш ДДС като поп, ще се оплакваш защо не си го взел тук от намаленията ;)

Я пак си сметни нещата. Виж цената на white flood в iherb, виж и курсът на долара, който е паднал. Сметни 5$ при първа поръчка и евентуално промоция за безплатна доставка, която пускат през месец и дори прибави ддс-то. Бтв само да те светна последните ми 3 поръчки не са минавали през митницата. Като искаш да си плащаш като поп, плащай си. Тая цена от 96 кинта дори с великденско намаление нали знаеш къде могат да си я заврат дистрибуторите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1