Успех!!!

Темата е заключена.

Мисля, че утре нашите момчета от отбора по силов трибой заминават за европейското.
Общо отборът е от пет човека, ако не се лъжа, като между тях са нашите приятели Сашо и Тошко(Джуджа).
Те отиват, за да защитават честта на България и на голямата си любов - силовия трибопй, както и да покажат, че колкото и малка и бедна да е нашата страна, винаги ще дава на света най - силните мъже!
Мисля, че Тошко вдигаше на 17-ти, а Сашо - на 18-ти - това е по памет...
Пиша тук за да им пожелаем успех!!!
Стискаме ви палци, момчета, както и на другите от отбора.
Джуджо, тебе те знаем... Просто малко настроение и вяра в себе си и ще успееш. Тия 320 клек при 80 тегло и т.н. Успех и късмет ти желая, повече настроение и да ти спори тягата. Мисля, че въпреки всичко ще успееш.
Саш, за теб какво да кажа... Постиженията ти на контролното бяха повече от страхотни, а според мен можеше и повече. Мисля, че шансовете ти за медал с повече от реални, ако и да не познавам конкуренцията ти. Гледай да е от по - хубавите медали :) Дано!
Научете ги кои са яките мъже на България!
И внимавайте, момчета, да не счупите някой лост!
Също много слава да пожелаем и на останалите момчета от отбора!
Аде, и както казваха загорката ли или кой: “Успех, медали и рекорд!”

Пожелавам им късмет и успех.

13.05.05
13:39

Пожелавам успех на целия отбор!

13.05.05
14:59

Аз също се присъединявам към пожеланията.УСПЕХ

13.05.05
15:06

Успех и от мен

5C

13.05.05
15:49

Нека наистина да докажем,че сме Българи!!! ...Успех...

ZW

13.05.05
16:28

Айде наште !  8)

13.05.05
18:42

То се знае, че всички сме с тях...  :D

13.05.05
18:50

Успех, момчета!!!

14.05.05
14:31

А дано ги разбиете момчета.... УСПЕХ !

B

15.05.05
19:20

Благодаря :!:  :twisted:
Каквото мога да напрява, (а вярвам че и другите) ще го направя :!:
Рано или късно ще настъпи нашето време и в пауърлифтинга. Дано момента е сега :twisted:
Заминаваме утре на обяд. Тези които се интересуват могат да следят резултата на адрес: http://www.europowerlifting.org/espm05i.htm
Тошко и Роби вдигат на 19 , аз на 20 и Стоян и Пламен на 21.

17.05.05
13:41

успех на момчетата:)от все сърце:)

Роби Михайлов ли беше петият??? Хм, аз бях сигурен, че е Вихър.
Стискам ви палци, момчета, и ви чакам да се върнете с наградите :) :) :)
Мощ и Сила!

Аве, кога ще изкарат тея шантави резултати, ще им счупя главите. Състезанието вече мина, още няма един резултат за 2005, само заявките...
Баси, в категорията на Сашо има 20 човека с заявки едва ли не през 5 килограма...

20.05.05
12:54

“Тошко и Роби вдигат на 19 , аз на 20 и Стоян и Пламен на 21” Сега е 20ти. Кога е минало??  :shock:  :shock:  :shock:

20.05.05
12:56

Мачкай щангииии

От 18-ти до днес. Минали са половината категории. Уж трябваше всички резултати да излизат веднага; още не намирам даже един резултат за 2005-та, а е имало и други състезания :(
Белчо, братле, какво ти става?  :lol:

E браво на момчетата :) Много добро представяне, пети сме във временното класиране, въпреки, че сме представени с по един състезател в половината категории. Честит медал на Роби, да е жив и здрав и все повече успехи.
Сашо, браво за чудесното представяне... Много тежка и геройска категория според мен, и си само на две кила от медал с по - малко тегло от противника!!! Но както казваш, и вашето време ще дойде!
Тошко, браво и на теб! Според мен заслужаваше и доста повече; гледам ,че си дърпал по - малко на тягата и на клекът не си дал всичко, каквото можеш; дано да е просто заради лоша форма.
Във всеки случай виждам ,че и двамата имате доста по - ниски постижения от това, което видях на контролната поне в първите две движения; дано не е имало съдийски изцепки - каквото и да е, все пак се радвам за класирането ви, знам че можете повече, надявам се и вие да сте поне малко доволни от представянето и да не ви оставят  без награда и любов :) А повече - другият път - със сигурност можете!

21.05.05
19:05

Представянето на Роби,наистина е страхотно.Не знам какво е станало със Сашо,за да изтърве третото място,но съм сигурен,че това се дължи единствено на мал-шанс,сигурно са играли и доста странични фактори,освен силата му,защото уверявам ви от нея той има много.Колкото до Тошко,наистина нямаше шанс да покаже много на това европейско първенство,но това се дължи най-вече на жестока контузия,която той получи няма и един месец преди състезанието.На максимален опит на мъртва тяга,той получи сериозно разкъсване на гръбен мускул,което му попречи в целия този период изобщо да тренира мъртвата тяга,и несъмнено даде отражение и на клякането му.Не знам какво точно се е случило с Тошко в Люксембург,за това можем само да гадаем,дано обаче не се е усложнила контузията на Тошко,защото това е един от най-потенциалните състезатели в историята на българския силов трибой изобщо,дано да е жив и здрав и занапред да реализира огромния си потенциал.
    В момента вдигат Стоян Андреев и Пламен Крумов,дано да се представят успешно,разултати ще има сигурно през нощта.

[quote author=“Caca”]Колкото до Тошко,наистина нямаше шанс да покаже много на това европейско първенство,но това се дължи най-вече на жестока контузия,която той получи няма и един месец преди състезанието.На максимален опит на мъртва тяга,той получи сериозно разкъсване на гръбен мускул,което му попречи в целия този период изобщо да тренира мъртвата тяга,и несъмнено даде отражение и на клякането му.Не знам какво точно се е случило с Тошко в Люксембург,за това можем само да гадаем,дано обаче не се е усложнила контузията на Тошко.

Дам, точно за това се притеснявам, но реших да не викам дявола... За контузията му май знам - разбрах, че има сериозен проблем мисля че в кръста и затова не вдигаше тяга на контролното... Притеснява ме обаче, че и на лежанката май може повече?

22.05.05
12:52

Контузията на Джуджето не беше в кръста,а по-високо нагоре в гръбните мускули,и не беше просто някаква болка или нещо от сорта,а сериозно разкъсване,когато се контузи в залата се чу на 10 метра от него звук,като изхрупване.Нали знаете,че в силовия трибой усилията са жестоки и максимални и за да се преодолее някаква тежест дори на лежанката,ти трябва да можеш да вложиш силата на цялото си тяло.Дано тази слаба лежанка,да не се дължи на някакво изостряне на контузията му.А иначе с такава контузия Джуджето е герой че е намерил сили в себе си да вдигне дори и тези тежести!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1