01.04.11
11:33
казано от Oranje на 01.04.11, 11:31:
Ще е в зависимост от бройката и нивото на участниците, които ще присъстват. Няколко станции, които ще се въртят за определено време и щафетно.
Тъй като най-вероятно ще се хвърля основно на тая гимнастика, искаше ми се да знам какви ще са (горе-долу) станциите, т.е. какви упражнения ще включват, за да знам как да подходя (защото имам и други спортни намерения). Та затова питам...
01.04.11
11:39
казано от Кольо Пияндето на 01.04.11, 11:33:
казано от Oranje на 01.04.11, 11:31:
Ще е в зависимост от бройката и нивото на участниците, които ще присъстват. Няколко станции, които ще се въртят за определено време и щафетно.
Тъй като най-вероятно ще се хвърля основно на тая гимнастика, искаше ми се да знам какви ще са (горе-долу) станциите, т.е. какви упражнения ще включват, за да знам как да подходя (защото имам и други спортни намерения). Та затова питам...
Суинг и сумо тяга и хай-пул с пудовка ще има със сигурност. По принцип подборът е на такива, които натоварват повече мускулни групи и стави съотвено. Идеята е да се натовариш достатъчно качествено с кросфит тренировката, за да нямаш нужда от още една, освен ако не е с изолиращи. Разбира се, може да скалираш натоварването и така да си направиш и втората планирана.
02.04.11
12:36
За съжаление, аз ще правя комплекси ядене на пържоли с бира на тийм билдинг и ще пропусна тази седмица :(
03.04.11
17:38
казано от CKOTA на 03.04.11, 17:32:
Аз лично се размазах... получи се чудесно : )
Трябваше и аз да мина /макар и само да се запозная и с останалите съфорумци/ :)
04.04.11
08:43
Следващият път ще гледам внимателно кога започват тихите и забавни игри, защото вчера малко се пообърках. Тренировките са екстра, отново препоръчвам на всеки да опита, за да се увери - нито е страшно, нито е невъзможно, удоволствието си струва, а ползата е очевидна. От друга страна все повече си мисля, че кросфитът не е препоръчителен, а задължителен за всички, които спортуват. Разбира се - до колко ще е застъпен в подготовката - това зависи от конкретните цели на режима и специфика на останалото натоварване.
За протокола - имам си мускулната треска на гз, която очаквах! (sun)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.04.11 09:21.
06.04.11
10:34
Аз заснех 3 минути клип по време на финалното комплексче, но вероятно Oranje има затруднение да го публикува.
Хммм... абе аз да не би да... съм оплескал нещата със снимането? (dull)
ама Кольо, въобще не ми коментирай и препоръчвай...ами се запретвай и на другия клип да те видя като участник...:)
06.04.11
13:43
На клипчето се чуват прекалено силно лостаджиите и останалите ‘зрители’. Не съм имал време да потърся софтуер за обработка и да махна звука.
А Кольо трябваше да го снимам как си извади кутията с храна и си хапна, за пример на постоянно оплакващите се, че само джънк неща имало покрай училището/офиса им...
06.04.11
13:56
Oranje, изобщо не се съобразих, че лостаджиите създават прекалено много фонов шум. :)
Хе... другия път ще позирам с храната... :)
Хайде де - едно мъничко бананче и три яйца, нищо работа. Колкото да закърпя положението... (blush)
Славко, полека-лека ще дойде това време...
(абе ако наблегна на кросфита, ще изглеждам ли по-добре на плажа до моренцето?) :D
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.04.11 13:56.
06.04.11
14:02
казано от slavko на 06.04.11, 13:59:
провери ми снимките във фейсбук... ако те кефя... действай :)
Закачам се за плажа и моренцето :D (Oranje пак ще ни смъмри за спам) :)
Спортувам защото се чувствам добре когато го правя, не заради визията. Това е съвсем друг разговор, а тук се шегувам с така актуалния в момента летен бодибилдинг. :)
07.04.11
07:47
Ето Кольовото клипче. Смених фоновия шум с песен от предлаганите от тубата.
08.04.11
08:10
Кросфит тренировки на открито София - Вече и в събота, и в неделя!:
Аз участвам :) Все още не съм си подредила нещата за неделя, защото имам още две тренировки, но събота със сигурност :)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 08.04.11 08:53.
08.04.11
08:54
Нещо тоз’ кипинг не ми е по душа, но... мисля отново да се включа в гимнастиката! (sun)
Oranje, какво представлява комплекса Тexas Hold’em Puker? (Google ми мълчи по този въпрос или аз не знам как да попитам)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.04.11 08:58.
Може би това ?
Deck of Cards
Take a deck of cards, shuffle. Face cards are 10, Aces are 11, numbered cards as valued. Flip each card and perform the movement and the number of reps specified. Cycle whole deck.
* Hearts: push-ups
* Diamonds: pull-ups
* Spades: situps
* Clubs: squats
* Jokers: Run 1 mile
Или нещо още по-извратено, щом е и отборно :D
Мнението беше редактирано от Axi на 08.04.11 09:08.
08.04.11
09:10
казано от Кольо Пияндето на 08.04.11, 08:54:
Нещо тоз’ кипинг не ми е по душа, но... мисля отново да се включа в гимнастиката! (sun)
Oranje, какво представлява комплекса Тexas Hold’em Puker? (Google ми мълчи по този въпрос или аз не знам как да попитам)
Все още не съм го обнародвал в Държавен Вестн...ъъъъ...Гугъл, но от заглавието се досещаш, че ще има здраво държане. А след първите няколко карти вече всеки ще мечтае за...бърпита. Повече - на тренировките ;)
А кипингът позволява да се правят много повече комплекси. Затова гледам да му обръщаме повече внимание преди да започна да нося щангите и да преминем на упражнения с тях.
08.04.11
09:11
казано от karfi4ka на 08.04.11, 08:45:
Аз участвам :) Все още не съм си подредила нещата за неделя, защото имам още две тренировки, но събота със сигурност :)
Една е достатъчна, но не пречи и на двете :)
@Аxi: Близо си, Deck of cards се използва, но...упражненията няма да са тези. Ако държите ще оставя жокерите как са де (devil)
казано от Oranje на 08.04.11, 09:11:
Ако държите ще оставя жокерите как са де (devil)
Е, хубава работа. Недей с лошо :)
Ще припадам утре имам такъв пресантиман :D и за да съм максимално подготвен за утре отивам да дърпам тяга и да се набирам сега :D
казано от CKOTA на 09.04.11, 11:37:
Ще припадам утре имам такъв пресантиман :D
Предусещането ти ееее някак повече от вярно :D Аз накрая вече бях....абе ще видиш утре :D Много е добро!
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 09.04.11 13:36.
10.04.11
15:02
Тоя комплекс не беше за мъже, затова със Скота запазихме достойноство и се отеглихме на половината :D
казано от Десо на 10.04.11, 15:02:
Тоя комплекс не беше за мъже, затова със Скота запазихме достойноство и се отеглихме на половината :D
Да бе и затова ли СКОТА прави комплекса цели 2 пъти ;).
10.04.11
17:09
Ето две кратки клипчета от комплекса. Gips се представи достойно и си изкара комплекса докрай. Новото попълнение Христина също не се предаде. Скота май изкара повече от комплекс с двете групи. За останалото женско присъствие няма какво да коментирам, по-мъже излязоха от мъжете.
На тестването на бърпитата почти всички минаха бариерата от 20 броя за минута. А Иво отново доказа, че е на ниво елитен с 31 броя.
За кипинга започва да се вижда светлина в тунела. Скоро повечето вече ще го правят. Но да не бързат, защото набиранията чудесно се комбинират в комплекси с...бърпита (devil)
10.04.11
18:10
Burpin Fuckees :D
Тоя със сините панталони късите- на втория клип около 20тата секунда- много изнасям тия колена...
Амии...да..да го оправиш това :) И на сумо тяга - хай пула - накъсваш движението на 2 и ти се изморяват ( предполагам ) рамената. Тръгни бързо с задника и като заключиш таза тя пудовката сама ще иде до горе :) Иначе голяма пудовка са ти дали :)))) колко кг е ?
Мнението беше редактирано от Valleri на 12.04.11 21:02.