03.04.11
23:06
Здравейте,
Някой компетентен може ли да се изкаже за този продукт?
Освен, че вдигал нивата на свободния тест, има ли в него ароматазен инхибитор и трябва ли въобще да има?
Трябва ли да се прави РСТ след продукта?
Някаква допълнителна полезна информация?
Четох на разни места по мрежата, но повечето инфо е от спонсорирани сайтове и не става..
Благодаря предварително!
Никой ли няма да отговори...все някой разбира??
П.С. за да не кажат нещо модераторите - пак съм аз, който пуснах темата, просто си намерих старият акаунт..
Мнението беше редактирано от dst на 08.04.11 07:08.
08.04.11
10:23
Първи на дай малко инфо за себе си :) за да ти кажем дали ще имаш полза от продукта,защото все пак това е тест. стимулатор
Здрасти,
Интересува ме самия продукт и въпросите, които попитах...а това дали е за мен и как ще ми повлияе, мога и сам да разбера, ако разбирах съставките и ефектите му :)
11.04.11
10:51
и на мен ми е интересен и аз искам да го пробвам ама незнам точно какво да очаквам точно много бих искал някои да каже с какво може да се комбинира и така.... интересен продукт :)
11.04.11
11:40
Това е тестостеронов стимулатор стимулира производството на тестостерон в тялото по естествен път чрез различни субстанции който стимулират андрогенно действие в мускулните клетки,но ако си под 25 години тестостерона и HGH в тялото ти са в своя връх те не могат да се покачат повече съответно продукта губи смисъл.Така че затова те питам за повече информация за теб за да мога да ти кажа ще ти действа или не :)
Ясно - точно на 25 съм и вече го взимам, просто си мислех трябва ли да взимам нещо допълнително, като инхибитор или РСТ, за да избегна евентуални странични ефекти...иначе го взимам вече към 20 дни и почвам да усещам ефект
В Mass FX няма ароматазен инхибитор, но спокойно можеш да минеш и без такъв защото общия тестостерон не се увеличава толкова много. Mass FX работи основно, чрез увеличаване на свободния тестостерон и подобряване на чувствителността на андрогенните рецептори в мускулните клетки към свободния тестостерон.
След Mass FX не ти трябва PCT.