PhD pharma whey or Scivation scivation whey

07.04.11
10:29

Здравейте! Значи целта ми е покачване на мускулната маса ... на 15 години съм (ако има още въпроси питайте) и сега се чудя между два протеина и ще ви помоля ако някой е пил от двата или поне от единия да изрази своето мнение за да може да реша кой от двата да си взема . Мерси предварително !

07.04.11
10:57

Суроватъчния протеин си е суроватъчен протеин. Вземи единия - после другия и така.

07.04.11
11:49

Same shit :D Който и да вземеш, разлика няма да усетиш. СПоред мен ти е рано да инвестираш в протеинови пудри.

07.04.11
14:27

казано от Стоянчо на 07.04.11, 11:49:

Same shit :D Който и да вземеш, разлика няма да усетиш. СПоред мен ти е рано да инвестираш в протеинови пудри.

Стоянчо , попринцип ми е рано ... но нали знаеш ,че всеки организъм е различен :) Не ми е рано да взимам протеини :)

07.04.11
16:04

Не знам колко си убеден, че трябва да дадеш 80-90 кинта за протеин, но се замисли сериозно дали 10-11 кг свинско няма да са ти по-полезни.

07.04.11
16:12

Магарето само трябва да си счупи главата...Ще ги даде тези пари, протеина я помогне малко, я не. Ранно или късно ще осъзнае че цаката е в храната и по-малко в прахчетата. Иначе лично на мен PhD по ми харесва. На 15 витамини и рибено масло най-много.

07.04.11
16:36

казано от Атанас Николов на 07.04.11, 14:27:

казано от Стоянчо на 07.04.11, 11:49:

Не ми е рано да взимам протеини :)

Aма аз от протеини не искам да те възспра - яж си яйца, меса и т.н. Не съм убеден дали ти трябват под формата на добавка ;)

07.04.11
16:39

Аз с хранителен режим , тренировки  и протеин за 5 седмици 10 кг :)

HE

07.04.11
16:51

казано от Атанас Николов на 07.04.11, 16:39:

Аз с хранителен режим , тренировки  и протеин за 5 седмици 10 кг :)

А аз с торти, газирано и лежане - мога и повече да кача ;) Ако не си говориме за мускулна маса - няма какво да ги споменаваш :)
Да не говорим, че по 2 кг. на седмица си готов за другата Олимпия. Спрете се новобранците с тея смешни изказвания!

07.04.11
16:56

Не говоря за чиста мускулна маса ... на мен не това ми е целта ;) На мен ми трябват просто килограми за да мога да се занимавам с това което искам през лятото :)

08.04.11
10:25

Явно тук никой няма да ми даде информация за това което действително ми трябва ...

казано от Атанас Николов на 08.04.11, 10:25:

Явно тук никой няма да ми даде информация за това което действително ми трябва ...

Напротив, дадоха ти това още в първите две мнения...

08.04.11
12:12

Да но само две мнения ли ... всеки го обръща на това ,че не са за мен ...

Получаваш едно мнение от няколко различни съфорумници - ако то е различно от твоето убеждение и не си готов да го приемеш, темата губи смисъла си.

Ами... от една страна даването на мнения във форума става на доброволни начала, никой не е длъжен да го прави. От друга страна предвид на твоята възраст и тренировъчен опит (не го казвам с пренебрежение или неуважение) ти (1) няма да усетиш разлика между двата продукта и (2) ще получиш по-осезаем ефект, ако оптимизираш белтъчния си прием от храна. Не ме разбирай погрешно - протеин МОЖЕШ да пиеш, но дали е НАЛОЖИТЕЛНО да го правиш - това е съвсем друг въпрос. Това се опитваме да ти кажем.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.04.11 12:24.

08.04.11
13:12

казано от Кольо Пияндето на 08.04.11, 12:22:

Ами... от една страна даването на мнения във форума става на доброволни начала, никой не е длъжен да го прави. От друга страна предвид на твоята възраст и тренировъчен опит (не го казвам с пренебрежение или неуважение) ти (1) няма да усетиш разлика между двата продукта и (2) ще получиш по-осезаем ефект, ако оптимизираш белтъчния си прием от храна. Не ме разбирай погрешно - протеин МОЖЕШ да пиеш, но дали е НАЛОЖИТЕЛНО да го правиш - това е съвсем друг въпрос. Това се опитваме да ти кажем.

Ето това мнение чаках ;) Точно това е ,че белтъчния ми прием е малък и затова питам кой е по-добър. А хранителния ми режим е събиран от тук от много статии и съм се съветвал с фитнес инструктори и 2-ма бодибилдъри и те казват ,че хранителния ми режим е наред . И затова мисля ,че ми е нужен протеин :)

08.04.11
13:16

А до това колко ми е тренировъчния опит ... занимавам се с фитнес от повече от 2 години (мисля ,че лятото преди да навърша 13) това ми е като хоби или интерес незнам как да се изкажа ... тренирах само за форма да се изчистя и да не съм някой бавен ... тренирах за форма и удоволствие ,а сега вече искам да кача малко килограми

казано от Атанас Николов на 08.04.11, 13:12:

Точно това е, че белтъчния ми прием е малък и затова питам кой е по-добър.

И няма никакви възможности да компенсираш недостига на белтъчини с храна?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.04.11 13:17.

08.04.11
13:25

казано от Кольо Пияндето на 08.04.11, 13:16:

казано от Атанас Николов на 08.04.11, 13:12:

Точно това е, че белтъчния ми прием е малък и затова питам кой е по-добър.

И няма никакви възможности да компенсираш недостига на белтъчини с храна?

Ами белтъчините ми идват от : изяждам по 8 яйца на ден (3 цели и 5 белтъка) 3 кисели млека ,сирене ,макарони и прясно мляко.

Няма как да преценя дали това са достатъчно белтъчини за теб. Веднага ми правят впечатление две неща - (1) при изброените не виждам месо и (2) не слагай макароните при белтъчните източници. Какъв е проблемът? Физически не можеш да изядеш повече храна? Смяташ, че това е достатъчно? Друго?

08.04.11
13:34

казано от Кольо Пияндето на 08.04.11, 13:31:

Няма как да преценя дали това са достатъчно белтъчини за теб. Веднага ми правят впечатление две неща - (1) при изброените не виждам месо и (2) не слагай макароните при белтъчните източници. Какъв е проблемът? Физически не можеш да изядеш повече храна? Смяташ, че това е достатъчно? Друго?

(1) Написах ти нещата от който си набавям белтъчини ,но не ми е само това яденето.
(2) Мисля ,че това не е достатъчно ,а и сега няма да имам възможност да набавям толкова белтъчини и ще изразходвам още повече енергия с баскетбол и затова мисля да си взема протеин

Месото е основен източник на пълноценни белтъчини, затова обърнах внимание на липсата му в твоя списък. Приемането на белтъчини чрез хранителни добавки не е по-евтино от приемането им чрез храна. След като белтъчините в храната са недостатъчни, категорично предимство имат възможностите за увеличаването им чрез храна, а не чрез добавки. Едва когато са се изчерпали всички обективни реални възможности да увеличиш храната, тогава е оправдано да търсиш добавки. Всъщност Димитър Михайлов явно е прав - решил си, действай. Нашето мнение е излишно, защото не приемаш друг вариант. Е, в крайна сметка личният опит е незаменим. За избора между двата продукта вече ти дадох мнението си.

P.S. В момента спорим за източника на белтъчините, които се намират в 1 доза протеин на прах, 1/2 пържола или 3 яйца, усещаш ли?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.04.11 13:53.

08.04.11
14:03

казано от Кольо Пияндето на 08.04.11, 13:46:

P.S. В момента спорим за източника на белтъчините, които се намират в 1 доза протеин на прах, 1/2 пържола или 3 яйца, усещаш ли?

Ами не мисля ,че е спорене ... Просто незнам дали можеш да ме разбереш ... хранителния ми режим си е много добре ,но просто сега ще изразходвам още повече енергия и затова мисля ,че ми трябва протеин (това ми го казаха и други хора като съвет ,който знаят какво ще правя) на мен ми трябваше мнение кой от двата протеина е по-добър и това е :) Явно направих грешка като добавих тази тема , но ще я изтрия :)

08.04.11
14:09

Фармата е в пъти по-добър

казано от Атанас Николов на 08.04.11, 14:03:

Просто не знам дали можеш да ме разбереш ... хранителния ми режим си е много добре, но просто сега ще изразходвам още повече енергия и затова мисля, че ми трябва протеин (това ми го казаха и други хора като съвет, който знаят какво ще правя)

Разбирам те чудесно, но ти си убеден, че добавката ще ти реши проблемите. Купи и провери кое как ще се получи. Не виждам как един хранителен режим се смята за добър, след като не покрива нуждите на организма от основен макрокомпонент, какъвто са белтъчините. Честно казано - искрено се съмнявам в компетентността на тези, които те съветват, след като те насочват към протеин на прах при увеличаване на физическото натоварване.

Моля, не трий съдържанието на темата. Ако прецениш, може да бъде заключена. Утре може да бъде от полза за някой.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.04.11 14:19.

08.04.11
20:16

Да споделиш после коя пудра си избрал и дали си доволен. :|
На 15(-6-7)г. и аз тренирах да го кажем двуразово - сутрин/следобед Фитнес, вечер БИ. И повярвай ми само с ядене можеш да си набавиш огромна част от нужните ти хранителни вещества. Просто трябва малко повече отдаденост и любов. Това е. Пък и все още можеш да мрънкаш на мама(тати, баба, дядо) да ти готви - така че ще имаш време и за кафенца.

Мнението беше редактирано от F.A'U на 08.04.11 20:18.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1