08.04.11
07:20
Интересувам се от мнения.Имали смисъл да се спазва 6-8 часовия прием на CellMass както е по опаковка тоест,два пъти на ден след трен. и 6-8 часа след това ,или преди това,мисля си да пробвам следното сутрин на гладно една доза и след трен.една доза,при мене тази разлика е точно 12 часа,дали ще има същия ефект.
08.04.11
09:45
както и да го пиеш ефект няма да има :D само с него не става пък и аз с комбинация с още куп добавки не виждам никакъв ефект.
Атанасе при мен имаше голям ефект.След като изпих 1вата кутия бях качил 5кг., а с 2рата си взех и NO Explode и в края на цикъла бях качил 9кг.Разбира се омазних леко.Все пак всеки организъм е различен, така че като при тебе е нямало ефект не значи, че и при него няма да има.Колкото до приема не мисля, че ще има голяма разлика дали след 8 или след 12 часа ще го пиеш.
недей моля ти се споменава 5-9 кг, ще ти се смее целия форум, това е научна фантастика :)
08.04.11
13:16
Че аз пия 4 или 5 кутия ефект винаги е имало,а NO Explode съм изпил поне 7-8 кутий и ще пръдължа да го пия просто работи.Въпроса ми е имали смисъл да пия на 12 часа или няма,на кой не му харесва и кой му харесва не ме интересува.
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 08.04.11 13:17.
Еми аз братле аз го пия след трен и след 6-8 часа след това.. има ефект според мен , защото мусколите ми стоят по издути и по твърди и т.н.
@karlo Не съм казал, че съм качил 9кг чиста ММ.Нито пък те карам да ми вярваш.Знам колко съм бил и колко съм станал и виждам има ли ефект или не.
08.04.11
14:17
направо ви се чудя как си давате парите за глупости.....5 кутии Целмас????Направо ме заболя сърцето честно.....
08.04.11
14:25
Що бе има хора които остават доволни от даден продукт и се придържат към него.В смисъл аз ако имам 100 лева ПРИМЕРНО и ми питат CellMass или Size On (така ми дойде) ще кажа дай CellMass-а шот знам че работи!:)
казано от caihundrel на 08.04.11, 14:17:
направо ви се чудя как си давате парите за глупости.....5 кутии Целмас????Направо ме заболя сърцето честно.....
Обоснови се !;)
Делев,тигре,докъде я докара? :)Силата прогресира ли? Не е проблем и на 12 часа да го приемаш.Някои хора дори и само с по една доза извличат ползи.
08.04.11
14:47
И да се чудиш и да се маеш тва е на мегдана,в момента съм зверска форма имам добри може би идеални силови показатели за килограмите си външния ми вид е повече от дооволен.
08.04.11
14:50
казано от a.k.a. The Boss на 08.04.11, 14:30:
Обоснови се !;)
Делев,тигре,докъде я докара? :)Силата прогресира ли? Не е проблем и на 12 часа да го приемаш.Някои хора дори и само с по една доза извличат ползи.
Докарах я аз.... нямам проблеми с коленете това лято ще гоня 200кг клек имам малко проблеми с лактите но на лежанката няма проблеми единствено трен. трицепс полседно 140 направих 8 доста пари заминаха за добавки и месо но си заслужава гледам да не качам много килограми повече от 97 не мисля да ставам