НВД - за първи път

08.04.11
14:41

Здравейте! Тренирам от малко повече от година и реших този сезон, след като понатрупах маса, да ми е първата НВД. Досега не съм правил такава диета и затова реших да се допитам до вас за съвети относно диетата, която съм си спретнал. Висок съм 188см, 95кг и според мои прости изчисления имам около 15% подкожни мазнини. Ето я и самата диета:

7,30: 10гр BCAA + 1 капсула Stimulant X
След 25мин - Кардио
8,30: 35тр Суроватъчен протеин
9,10: 6 белтъка + 1 жълтък + фибри
10,30: 100гр. овесени ядки + 1 коф. кисело чляко + 30 гр. маслини
12,30: 180гр. Пил.гърди + фибри + мазнини
15,10: 180гр. Пил. гърди(може да се разнообрази с нещо друго) + мазнини + фибри(100гр. овес + 100гр. пиле + мазнини и фибри ако съм на фитнес)
19,30: 200гр. пиле + фибри + мазнини
22: 150гр. извара

Общо взето това успях да си изготвя. Гледам да ми се събират 250гр. протеин, 170тр. мазнини и в зависимост от това дали съм на фитнес - 100 или 150гр въглехидрати. Имам и още един въпрос - дали ще стане прекалено ако правя кардио и след анаеробна тренировка, при положение, че кардиото сутрин ще е HIIT? Зареждащ ден мисля да е всеки шести ден от диетата. Това е от мен, очаквам вашите коментари :)

08.04.11
16:01

Доста добре имам само 1 - 2 забележки добави протеин веднага след фитнеса сутрин пий по 2 капсоли Стимулант или 1 преди бягането 1 преди фитнеса и после ги направи 2+1 :) и някакъв въглехидрат добави след фитнеса да ти възстанови нивата на гликоген :) и си супер

08.04.11
16:18

Да, винаги пия протеин след трен. във фитнеса и вече ми е станало толкова рутинно, че забравих да го напиша :D. Ще добавя и въглехидрати - 1 банан за моите килограми сигурно би било добре? Обачи няма как да пия Stim X преди фитнес - тренировката ми поради ред причини ми е от 19,20ч и ако го пия преди нея няма да мигна цяла нощ. Смятам да започна с 1 капсула на ден и според това какъв ми е толеранса към продукта да добавя още една към 14,00 :). Забравих да спомена и че по време на трен. във фитнеса също пия BCAA`s.

08.04.11
16:34

пии си смело 2 капсули сутрин както си е по опаковка и като му посвикнеш добави 1 следобед :) иначе е супер щом и БЦАА пиеш по време :) си екстра

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1