30.03.11
23:19
Трябва ми лост, но не ми се занимава да се бутам в неизвестни градинки и да ме зяпат бабите от входовете, затова реших да си направя един в домашни условия. Някакви предложения? Тези от магазините ми се струват много скъпи и паянтови нещо..
30.03.11
23:25
зимай си тия от магазините :Д един фр има и е много доволен,макар да не го използва...не са много евтини,а и трябва да си пробиеш касата на вратата(не е няква огромна дупка)...много са здрави обаче...80-90 кг не мърда братче..аз съм го пробвал :Д
Мнението беше редактирано от Traiko Mishev на 30.03.11 23:26.
в спортдепото са 25лв дължина 60-90см.не съм много тежък, че да си изкривя.чудя се дали дължината е достатъчна за добро набиране.чел съм преди време за самоделки с метални тръби,знам ли
31.03.11
00:06
еми малко тясен ми дойде на мен,но е ок...
Ами прочети в отдел Crossfit темата Crossfit:Полезни сайтове..Там има за медицинска топка,халки,лост и др.
31.03.11
09:15
Вземи си от Джъмбо-представлява лост, който се закрепва (в моя случай) на касата на вратата в някоя стая. Как става: дупки НЕ се пробиват, за броени минути ще го сложиш, защото въртейки двата му края, той се одължава от двете страни, позволявайки да го затегнеш толкова добре между двете страни на касата, че да издържи и 100 кг. Вуйчо ми прави страшни неща на своя и не мърда.
Не е скъп-20на лева. Става за висене, вдигане на крака от вис, набирания.
Какво направих:
Намерих си стара тръба, която ползвахме на вилата за лозята (към три метра,широка като държанката на дъмбел) пробих на терасата към спалнята ми две срещуположни дупки на 190см височина, едната по-дълбока. След като нагласих лоста, зазидах допките с цимент и замазах с боя цвета, с който съм боядисал тази част от терасата. Лостът е твърде дълъг, наложи се да забия в тавана на терасата, точно в средата, дюбел с кука, издържаш 100 кила, и спуснах верига, с която захванах лоста, за да не се огъва. Стана чудесно и е достатъчно високо, за да не ми се набива на очи
13.04.11
01:28
Здравей, занимавам се с изработка на неръждаеми конструкции от доста време и сме правили доста лостове досега Ф30 или каквото искаш колко ще е широк и висок пак зависи от теб този на снимката е 45 см надолу и широк 110 см 2 планки с дебелина от 5 мм 4 дупки ф 10 -12 много здрав няма да провисне никога ! цена 80 лв
Ако си като мене по дългичък, тоест и ръцете ти не са къси лостовете които се слагат на касата на вратата ще са ти тесни за гръбни набирания. Опитаи сам да си направиш сам ( не е много сложно малко тръби ,планки и долу горе да можеш да работиш с ъглошлаиф и електрожен) или даи на някои заварчик. И внимаваи на каква стена го поставяш ,ако си панелен блок е лесно ама ако е тухла като го поставиш на стената ще стане мазало. Също внимаваи с поставянето в никакъв случаи не използваи обикновени дюбели!!!