Айде на мазнините

Темата е заключена.

08.04.11
22:24

здравейте! на 18 години съм,174см и около 65 килограма. година-две ходих на фитнес 3 до 5 пъти седмично, последните три седмици ми се наложи да спра (имах много разноски и нямаше как да си го плащам)
проблемът ми е, че от доста време се старая, а така и не успявам да се доизчистя. в целия процес с кардиото и НВД позагубих и мускулна маса. Поразкарах мазнините, но така и не постигам желаното, а последните 2 месеца съм в застой. взимам АЛКАР по два грама преди дейност (последните седмици изразяваща се в лостчета и самоделни упражнения в домашни условия+всевъзможни забавни работи в паркчето, почващи с тичане и завършващи с мечешко лазене по хълмовете) менюто си ми е ок, главно белтъчини (като оставим любовта ми към ябълките и портокалите, които ограничавам колкото мога), включвам овесени ядки сутрин и доста салати. храня се по 5-6 пъти на ден, пия и литри вода. скоро ще си слагам тв в тоалетната..
->
оставям една снимка

Темата беше редактирана от emzo на 09.04.11 17:13.

08.04.11
22:39

Това дискавърито ,интернета и фотошопа подлудиха младежта да знаете!
Момче,абе какво има да изчистваш като си 2 метра,кожа рагу и зъби?
Или искаш да си като тия по списанията ,след 6те маски на фотошоп?

Единственото което ти трябва са 20тина килца отгоре

не се шегувай моля те....ще чисти :)

08.04.11
22:54

Абе то тея нащърбените, нагримираните по списанията, или па 13-годишните с опит отвъд пейнт.. не са ми пътеводна светлина, ма просто щом стигнах до това да оставя алкохола и картофките :D бая труд му ударих две години да изрежа последните десет лентяйство, искам да видя сметката и на малкото, което ми остана. изфанатизирал съм се леко, ама като се почне нещо, да се довършва

08.04.11
23:08

Не ти добре я се захващай да ядеш стабилно с това НВД до никъде няма да стигнеш. Няма какво да чистиш ами почвай да трупаш и за лятото ще си супер ;)

08.04.11
23:20

Не знам дали си на ясно с няколко неща 1.НВД се поддържа макс 8 седмици
2.после в НВД може да има 1 ябълка на обяд и никъде другаде
3.какво кардио правиш нормално или HIIT?
4.Сега ще те изненадам колкото повече мускул имаш толкова по лесно гориш мазнините ,а тъй като те гледам ти трябва да вземеш да качиш както каза колегата ама не 20 кг ами 12-13 и то чисти това с кардио не става.
5.Сега според мен тялото ти вече е свикнало с НВД и за това не сваля повече ,за това аз правя следното 6 дни стриктно нвд с по 1гр/кг  телесно тегло въглени и 7мия ден ги права 3гр/кг телесно тегло така тялото се рестартира и метаболизмът ти се връща пак в норми може да видиш дневника ми аз там съм сложил диета за сваляне според мен ще ти свърши работа само трябва да промениш пропорциите на храната защото аз съм доста по тежък от теб ;)

Надявам се да съм бил полезен ако има нещо питай.

08.04.11
23:33

това с плодовете ми е най-големият проблем, но като се върна на училище ще се справя..просто в кутията с ядене няма да слагам плодове. кардиото ми е основно хийт, редувам различни неща. тичане с хийт, ходене хийт на пътечка, велоергометър хийт+всичкото това, но с постепенно засилване на определен брой секунди или поддържане на дадена скорост, която качвам през определен период. откъм кардио съм си изобретателен, дето викам стигнах до препускане по хълм на два крака и две ръце : D
ротацията на въглехидрати винаги сериозно ме е плашела, не се съмнявам в действието й, но мисълта да се тъпча примерно с тестено и ориз (неща, които никога през живота си не съм обичал) .. трудно ми е.
преди бях по-здравичък, края на лятото над 70 кила си движех, но май попрекалих с кардиото въпреки уверенията в залата, че нема да ми отиде мм : D проблемът ми сега е, че нямам пукната пара за фитнес и ще я карам малко по-стрийт, докато избутам кризата.
дневника ще го прегледам

08.04.11
23:36

След като нямаш пукната пара какво НВД мислиш,че ще правиш ? Най-сигурното е ,че ще свалиш и малкото мускул ,който имаш .

08.04.11
23:38

слава богу съм ученик и разчитам на семеен бюджет и хладилник, пълен с цяла ферма пилешко,риба,салати и млечни продукти!

09.04.11
08:00

Мисля, че повечето отговори са като копирани от някоя друга тема. Значи, не знам дали сте се замисляли, ама не всеки иска да има 40см ръка и да бъде огромен, много хора искат да имат едно тяло, в което да се чувстват добре и да си го харесват, а вие им обяснявате как трябвало да качат 20кг...

Нима не е най-важното човек да си харесва тялото и да се чувства добре в него? :)

09.04.11
10:23

Не мисля, че на тези килограми ще има да покаже нещо друго освен кокали :) НЕ знам лично мнение :)

09.04.11
10:50

казано от stoyanskiqq на 09.04.11, 10:23:

Не мисля, че на тези килограми ще има да покаже нещо друго освен кокали :) НЕ знам лично мнение :)

Човека може просто да не иска да е като повечето с 27см ръка и 97см талия. Както казах, това е въпрос на предпочитания, а не само огромното мускулесто тяло е красиво ;)

09.04.11
13:55

аз съм си мезоморф, лесно качвам мускулна маса, когато го съчетавам с подходяща храна. бил съм доста по-обемист, просто се чувствах като шкафче с крака вместо колелца, па даже да съм дигал два пъти на лежанка, колкото сега. стигал съм лично тегло от около 80 килограма първата година-година и половина, а за моите 174 см, това си беше стабилно, та даже да си имах повечко мазнинка от сега.
наистина, аз не съм културист и нямам амбиции да ставам. харесвам брус лий, не арнолд : D

09.04.11
14:20

И аз не харесвам културистите. За мен това е идеалната физика.

ха Стоянски тоя пич ако се яви в категорията си .... като нищо ще свърши в 5цата ;) ... има културисти до 80кг ( като този примерно ) които имат доста блазнеща женското око физика... има и такива над 120кг ( всички знаем кои са )

09.04.11
17:13

И моето мнение е 10-15 килца и тогава да изчистиш.
Заключвам, за да избегнем заяждания.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1