15.05.04
13:00
На два пъти се взимам от протеините на JK и двата пъти на опаковката няма Срок на годност.Продавачката ми обясни, че уж той се изтривал много лесно и за това го нямало.Струва ми се малко съмнително... :?:
Vobshte vsi4ko na JK e sumnitelno a ako si hodil na “Pirotska” i tova e sushtata prodava4ka za koyato si mislya napravo nyamam dumi, ne zanam kolko i plashtat za da luje taka horata. Kakvoto i da poiskash tya ti zavira pred nosa neshto “mnogo dobro na JK” proizvedeno edi kude si i mnogo eftino. Da ama ne.
Da, po princip na produktite na JC srok na godnost nqma, az pone nikoga ne sum vijdal da ima. A inache znaesh che produkti bez ili s iztekul srok e riskovano da kupuvash. E, naprimer v snc mi se e sluchvalo kogato nabliji sroka na daden produkt te da namalqvat cenata i ti kazvat, koeto e priemliv variant zashtoto ti sam reshavash, no inache… ne e korektno
19.05.04
14:09
Момчета тази тема е много добра! Преди време си взимах продукти на Universal и American Muscle и забелязах, че и двете бяха запечатани по един и същ начин с вакум около капачката, а нали двете фирми нямат нищо общо :!: И друго и на двете опаковки нямаше срок на годност :?: Дали пък тази фирмица не си ги опакова в България :?: :idea: Само едно мога да кажа към добавеното от Вас аз лично няма да си купя нищо повече от магазина на “Пиротска” :!: :evil: И още нещо защо мислите там аминото на Universal струва 18.50 лв. при положение, че аминото на Nutrim /която е българска фирма/ цената е 22.00 лв.?