Лаф моабет - том четвърти

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.04.11
11:44

казано от Maynard на 08.04.11, 11:33:

Кико, не си схванал идеята - в тоя стил музика не се пее за работа. Никога.

А за еденье, пиенье и тия три работи? Ми то кат’ чалгата,бе! :D :D :D
Крис, то в Ада няма нищо интересно, само некви младежи, дето блъскат на некви уреди и се мъчат като грешни дяволи! (giggle)

Шшш, това е майтапче в стил “Синдел”, моля никой да не се засяга!:P

08.04.11
11:51

Задачка за уикенда!
Отоговр на литературен въпрос:
Дали има отделен кръг от Ада, в който се пържат плажните билдъри и каква е хавата там? :-o

казано от 6th на 08.04.11, 11:51:

Задачка за уикенда!
Отговор на литературен въпрос:
Дали има отделен кръг от Ада, в който се пържат плажните билдъри и каква е хавата там? :-o

Разбира се, че има отделен кръг на Ада за тях!
Имат на разположение само един чифт дъмбели по 2.5 kg там... за да им е гадничко! (devil)

HE

08.04.11
12:20

Задачка за уикенда!
Отоговр на литературен въпрос:

Аз им пиша хранителните режими там (devil)

08.04.11
12:25

Яко хляб и сол а :D

и от време на време Креатин нали Хед... :D

08.04.11
12:41

те и без тва само хабят храната тея, той хеад ще им го дава да му го ядат :D

HE

08.04.11
12:44

Хахаха добавки само ще гледат от далече :D
Само кардио и пресни салати ;)
Ще им правя и по един зареждащ ден - менюто Мад го спомена :D

веднъж бях чел едно списание  ... и там има няква рубрика за задаване на въпроси... някво момиче пита ‘’Ще ми стане ли нещо ако гълтам спермата на приятеля си’’ отговора беше, че там има много витамини, минерали и прочие... абе направо и казаха ‘’Лапай го до гроб’’ :D :D

Хубави списания четеш :)

не беше мое списанието ! :D ама иначе благодаря

08.04.11
13:37

http://www.teenproblem.net/ а? Има яко лафове.

08.04.11
13:38

казано от Кольо Пияндето на 08.04.11, 11:57:

Задачка за уикенда!
Отговор на литературен въпрос:

Разбира се, че има отделен кръг на Ада за тях!
Имат на разположение само един чифт дъмбели по 2.5 kg там... за да им е гадничко! (devil)

Или скоби на ръцете, които не позволяват да правят бицепсово сгъване :)))

Ъъъ, защо леки дъмбели? Една голямаааа, грозна и много тежка щанга ще е по-мъчително изпитание. Няма да могат да се напомпат. :)

казано от 6th на 08.04.11, 13:38:

Ъъъ, защо леки дъмбели? Една голямаааа, грозна и много тежка щанга ще е по-мъчително изпитание. Няма да могат да се напомпат. :)

Непосилната щанга е кофти, така е... ама пък представяш ли си как трябва да помпят с мъничките дъмбели? Всъщност предполагам, че повечето просто ще откажат да тренират с малки дъмбели... от гордост, разбира се! :)

08.04.11
14:12

казано от kristiancho на 08.04.11, 12:48:

веднъж бях чел едно списание  ... и там има няква рубрика за задаване на въпроси... някво момиче пита ‘’Ще ми стане ли нещо ако гълтам спермата на приятеля си’’ отговора беше, че там има много витамини, минерали и прочие... абе направо и казаха ‘’Лапай го до гроб’’ :D :D

Глей ся, лапането си е лапане, гълтането е съвсееем друга работа! (giggle) Пак ли аз да те уча??? :D :D :D
А към зареждащия ден, може да се добави и дисциплината “гол да го барат”, позната в онанистките среди като “душене на патката”! :D Ако на Хед му дойде множко, могат да се включат и други желаещи потребители от мъжки пол! :D :D :D
П.П. Малиииииии, ужасни сме! (giggle)

Мнението беше редактирано от Ирка на 08.04.11 14:41.

08.04.11
15:23

Какъв е шанса един и същи банкомат да ти глътне и двете карти...обаче като глътна едната прописа на БГ, втората прописа на английски ? А са на една и съща банка и сметка ?

Просто ще има тренировки само за гръб и крака ... или дори - само за крака ... а който не иска - ясно какво прави :D той Мад си го каза :)

08.04.11
15:26

казано от Vlado89 на 08.04.11, 15:23:

Какъв е шанса един и същи банкомат да ти глътне и двете карти...обаче като глътна едната прописа на БГ, втората прописа на английски ? А са на една и съща банка и сметка ?

Ако е бил гладен шансът е много голям. :D :D :D :D Звъня ли на посочените телефони?

08.04.11
15:30

казано от Vlado89 на 08.04.11, 15:23:

Абе за шанс не знам, ама ти с какъв акъл вкара и втората? :D

08.04.11
15:34

Може би има нещо общо с идеята че те изтекоха миналия месец ? :D Valid Thru 03/11 ? Абе ти сега ъкъл Петко, бързах да не изтърва промоциите :D

и се Владо май пак ги изтърва а ? :D и на какво си се надявал като са ти изтекли картите бе... :D

08.04.11
15:39

Сега бабичките ще изкупят всички “3 кила банани”...аман отиде ми въглена, след трен ! :D

08.04.11
15:42

казано от Vlado89 на 08.04.11, 15:34:

Може би има нещо общо с идеята че те изтекоха миналия месец ? :D Valid Thru 03/11 ? Абе ти сега ъкъл Петко, бързах да не изтърва промоциите :D

Най-вероятно е това! :P Отиде ли да зи вземеш новите? (wasntme)

аз имам тука банани ... ако ги сложа в шкафа дали ще се разтекът докато свърша тренировката ?! Владо ти къде ги слагаш и колко време след трен ги ядеш ?

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 08.04.11 15:43.

08.04.11
15:46

Петък е, минава 16:00 банката не обича студенти и особено студентски карти, казват ела понеделник - когато имаме най-много работа, да ти кажем да дойдеш вторника или сряда, ако не стане - четвъртък :D Само сега да не ми искат пари, като отида за новите...аман от банки и лихвари :D
ПС: Кристиянчо пак избухна с въпрос :D Аз си купувам макс по 2, ям ги след трен и така, инак направи ги на компот, така и за догодина ще имаш... :D

Мнението беше редактирано от Vlado89 на 08.04.11 15:48.

абе незнам банани в шкафа... да не стане сакатлък... се нещо не ви харесвам аз на вас... ай гледайте си работата отивам да клякам с щнага ! :D :D :D :D

08.04.11
16:22

Владо, картите са ти готови, просто отиваш и ги взимаш! Най-много да ти попълнят някъв формуляр там, дето става за 2-3мин.
Не би трябвало да плащаш нищо! ;) Нали за дебитни карти иде реч?

08.04.11
17:20

казано от Vlado89 на 08.04.11, 15:34:

Аха, въпросът ти e малко по-различен, след това уточнение:
Каква е вероятността, банкомата да ми глътне 2 карти, които са невалидни? :D

Мнението беше редактирано от 6th на 08.04.11 17:21.

08.04.11
17:45

Имам и една друга, “хамериканска” остана ми от бригадата там, трябваше и нея да пробвам :D

Мнението беше редактирано от Vlado89 на 08.04.11 17:45.

KR

08.04.11
18:04

Днеска съм адски доволен от себе си.Не заради това,че направих една много добра тренировка,а заради това,че проявих ораторските си умения на макс.Накарах 2-3 летни билдера да осмислят даването на пари за добавки и да отидат и да си купят аспирин :D.Чак сам си повярвах в чудотворните действия на аспирина :D

08.04.11
18:13

Знаете ли пичове каква е далаверата. Който иска ще направим малък екип от 2-3 човека и ще произвеждаме кинти.
Ето я схемата:
10 стотинки = 3гр. със състав К
50 стотинки = 5гр. със състав К
Топим 5 броя от 10 стотинки и получаваме 15гр. от състав К за 50 стотинки
С 15гр. от състав К правим 3 броя по 50 стотинки  = 1.5лв.
Чиста печалба от 50 стотинки: 1лв.
Навити? :D

Мнението беше редактирано от Lyubomir на 08.04.11 18:18.

хм... абе, че далавера има е ясно ама.. с какво ще се топят тези стотинки... ?! трябва мощна начална инвестиция според мен :D

08.04.11
19:12

Именно за това апелирам към съфорумниците. Такава тайна не се издава току-така.

искаш да нагазим в лайната преди да знаем човешки ли са, кравешки ли са... то се са си лайна де ама :D :D

08.04.11
21:04

Нищо не загрявам как ще вадите пари и кви к*рове ще топите ? :Д

30 MIN въртене на велоергометър със скорост 45 км/ч ... гъзът и краката ми пулсират хаахха

08.04.11
23:04

30 min с постоянна скорост 45км/ч за не професионалист - земи си 3Д очила за по хубав филм дге :D

08.04.11
23:05

fo teh lulz

Искам да завържа дискусия относно въпрос, с които не искам да провокирам никого. Задавам го с цел да бъде обсъден. Не смятам, че има нужда от отделна тема, освен ако не бъде заслужена такава.

Не знам дали ще има много отговори, но все пак започвам с моето становище.

- Защо света е с главата надолу? Моята теория е, че като всяко друго оцеляващо същество, човека също се опитва да направи оцеляването възможно най-леко. Интелекта ни обаче, заслепен от други качества на характера, е подвел човечеството. Естествения подбор при хората вече не съществува. Толкова е лек живота, че правим от мухата слон заради глупави незадоволени прищявки и капризи, но стане ли въпроса на живот и смърт - всеки втори кретен, неспособен да оцелее в “реална” обстановка, отървава кожата и броди улиците в момента. И тъй лека полека слабия вместо да умира, той оцелява. Когато повдигнах въпроса на госпожата ми по философия, тя ми каза, че съществува социален подбор. Слабите и глупавите са изолирани в ъгъла и биват сочени с пръст - може би алтернатива на смъртта в природата. Статистиките обаче, друго показват - те са мнозинството. И когато аз пусна Pink Floyd в клас и прекъсна Преслава, аз съм този, който е сочен с пръст. Когато аз знам отговора на въпроса зададен от госпожата, аз съм изолиран, защото съм учел (брех..., от 9-10 клас не съм купувал учебници, но ми лепят етикет на зубър).

Дотук с какво разполагаме - статистика, която показва, че света е пълен с идиоти, както и хипотезата за това явление.

Следва продължение на следващата страница...

Мнението беше редактирано от ~ DN на 08.04.11 23:52.

08.04.11
23:15

Не съм се напивал от 4 месеца :D и ми е за първи път сега

Мнението беше редактирано от Едуардо на 08.04.11 23:26.

08.04.11
23:48

Ахахаха :D Утре ще кажеш как е било, че сега едва ли си трезвен в преценката си :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1