08.04.11
23:39
Активно тренирам от година и малко. Качени 21 кг.
Храня се 6 пъти дневно
1 закуска веднага след като стана(10-11 часа): няколко яица сварени малко хляб и картофено пюре
2 обяд картофи, ориз и някакъв плод или зелечнук зелен чаи +гуарана
3 нещо като следобедна закуска главно млечни продукти с малко пилешко
4 30 мин преди тренировка пилешко и кисело мляко
5 около 9 часът вечерта малко ориз
6 12 часът точно преди сапунката ми :) няколко картофа сварени и няколко яица
Понякога замествам пилешкото с риба или телешко. Случва се да ям натурален шоколад и разни вафли .
Добавки съм взимал: Анимал пак и разни протеинчета опитвал съм и други но поради ефект които не търся съм спирал приемането им след седмица две.
Висок съм 187 кг с лек кокъл. Бях 61 кг(самоходна тояга) в момента съм 82кг
Изпълнявам абсолютно всички упражнения бавно главно за маса. Основно наблягам на набирания с широк хват правя ги зад врат, руски кофи, едно не много лесно за обеснение упражнение което влиза само на трицепса ,кофи на тясна успоредка и кофи на успоредка широка 90 см (изключително за гърди). И задължително поне един път в седмицата бягам 5 км
За съжаление съм пушач :)
08.04.11
23:56
Страшеееен си.
08.04.11
23:58
Поздравления за дневника... качи снимки да те видим по в детайли :)
09.04.11
00:23
на снимката изглеждаш малко недохранен :Д ( малко кльощав)...не че казвам че е така де
П.П.-чудно ми е за кво ядеш 30 минути преди тренировка да ти е тежко,а след тренировка не ядеш !?!
Нямам много мазнини , пък и не съм хич нисък това са двете причини поради които ти мязам на сумалиец :) .Сутринта ще изровя стари снимки долу горе да може да се направи сравнение.Относно яденето преди тренировка никога не ми е ставало тежко и така съм си свикнал.
09.04.11
00:37
еми свиквай да ядеш след тренировка,щото който и да питаш отговора ще е все един и същ:яж след тренировка
За разлика от повечето street fitness ентусиасти се храниш сравнително добре, но с това хранене половин час преди тренировка само си я прецакваш. Щом целта ти е мускулна маса, каква е причината да не тренираш с тежести?
Не обичам зали опитвал съм да тренирам в зала просто не ми е уютно. А яденето преди тренировка наистина съм мислел да го оправя малко или да го преместя но съм свикнал така. Може някои път да отида да тренирам с варненските кросфитъри ем тежести ем е навънка.
Не мога да го обесня но на лостове се чувствам някак си приятно спокоен съм в фитнеса ми е напрегнато затворен съм на едно място с бая хора.
09.04.11
00:57
клаустрофобия :D
09.04.11
10:28
Ще ти следя дневника, и аз съм Стрийт Манияк ;) Успех :)
1. закусих с 3 по големички варени картофа
2 .свинско :)
3. свинско и охлюви
4. приех съвета и направих храненето след тренировката 1 кофичка кисело мляко два шницела една пилешка пържола малко ориз и сирене
5. шницели 5 сварени яица и 2 сварени картофа +500 мл бира(не можах да се здържа)
тренировката беше 3 часа след третото ми хранене общо 200 набирания за гръб с малко упражнения за трицепс но не го натоварих особено
изпушени цигари за деня 8 намаление на цигарите спрямо ноември 60% с тенденция за пълно спиране
09.04.11
23:02
1. Ядеш охлюви ?
2. Пич, аз спрях цигарите повече от 1 месец и забелязах, че от както ги спрях ми дойде яко сила, опитай се тотално да ги спреш. Избери между спорта и цигарите :)
Варненецо, и аз съм по лостовете, и аз от от Варна, може да направим някой трен together ; )
Ми аз се надявах да се организира онова събиране в руското но за съжаление времето се скапа тогава.
10 април
1.6 сварени яица и един земел
2.два шницела две чинии ориз кафе 500 мл бира(пак не можах да се здържа)
3.пилешка пържола и малко салата (салатки с спанак)
4.троика кебапчета с земел
5.Две чинии ориз
Не правих тренировка на лостове ,а с варненските кросфитъри. Трябва да отида до двора на училището където се проведе тренировката ,че някъде маи съм си изплюл дроба и съм си забравил далака.
Ефект от тренировката освен ,че после изпих огромни количества вода мускулна треска в раменете и в краката :)
Мнението беше редактирано от sakit0 на 11.04.11 11:28.
11 април
1.6 яица ,една кофичка кисело мляко и два банана
2.печена скумрия с доматен сос+ един земел
3. една порция ориз и два варени картофа
4.Пак скумрия
5.150 гр сирене 4 банана
6.Троика кебапчета с земел кофичка кисело мляко и два банана
Тренировката ми беше по лека заради мускулна треска в повечето мускулни групи. Правих кофи 10х18 на широка успоредка за гърди, 10Х50 коремни преси на успоредка и бягах 2 км.
Мнението беше редактирано от sakit0 на 12.04.11 17:47.
12 април
1.два банана един портокал и земелче с хаивер
2.троика кебапчета (отново) с земел
3.салата- зелена две пилешки пържолки и 330 мл бира
4.кофичка кисело мляко два варени картофа и банан
5.ориз с лапа ди кисело мляко
6. пак ориз с лапад и кисело мляко :D
Спирам тренировки за два три дена по някакъв малоумен начин си контузих леко лакътя :)
Мнението беше редактирано от sakit0 на 13.04.11 11:37.
13.04.11
15:22
Да не тренираш в кв “Чайка” в двора на Пета?
Не, тренирам в старото училище Никола Вапцаров сега е второ основно или нещо от тоя род в възраждане 2 до първия кауфланд. Или в богоров, където ми падне на лостовете в пета съм ходил 3 пъти през живота си :)
13.04.11
17:34
Аха аз пък тренирам в фитнес “Титан” до училището ;)
13 април
1.три яица и една купичка ориз
2.Боб с наденица две чинии
3.Скумрия в доматен сос- половин скумрия :)
4.троика кебапчета с земел от кауфланд
5.пилешка пържола с два банана
6.4 варени картофа и една кофичка кисело мляко
цялата тренировка беше 200 набирания (гръбни) и 200 трицепсни кофи в по 12 серии всяко упражнение
14.04.11
13:49
Какви са тия трицепсни кофи ? То кофите си помпат яко гърдите и трицепса, независимо от положението на тялото, разликата е малка.. ;)
Има огромни разлики между кофи и кофи. На успоредка широка 45 см честно казано гърди не мога да направя.Гърдите ги правя на успоредка широка 93 см. Има и други типове кофи, така наречените руски кофи например те се осещат много повече от обикновените в рамената.
Поради учене и една травма бях преустановил трен но пак се почна :)
Яденето за днес
1. 8 белтька
2. свинска пьржола 280 гр беше като я упекох и 2 земела по 70 гр
3. 800 гр кисело мляко
4. 300 гр варени картофи
5. ще е след 2 часа 400 гр извара и малко ориз
500 мл бира пих
Тренировката беше много слаба 15 серии по 15 кофи на широка успоредка накрая имаше и 5-6 серии дето си бяха мижави под 12 .
Към днешна дата с много мъки задържам около 80 кг под тях не съм падал но с тренировките очаквам просперитет.
10.12.2011
1. 200 гр руска салата и 1 купичка овесени ядки с кисело мляко
2. 2 пилешки пържоли
3. една доза синта 6 и мюсли блокче собствено производство
4. консерва риба тон 240 гр със соса
5.ряпа с кисело мляко на салата и малко сланинка поупечена
6. 200 гр конски кюфтенца с 100 гр иавара
10Х10 клек с 80 кг + 4 км бягане