09.04.11
11:54
Здравейте на всички ! За съжаление не всеки има възможност да използва най-добрите и ефективни добавки на пазара поради финансови причини и човек е нужен да направи компромис относно качеството.Това особено се отнася за ученици или студенти от която група спадам и аз. :( Та въпросът ми е кой е по добрият вариянт от следните 2 :
1. По-качествен протеин (примерно SYNGEX) + креатин (монохидрат или Kre-Alkalyn на SCITEC)
2. Не чак толкова популярен и качествен протеин (пр. Activlab muscle up protein) + креатинова матрица (пр. CellMass)
В 1ия случай харчим повече пари за протеин и по малко за креатин, а в 2ия обратното.Кой е по добрият вариянт? Целта е ясна покачване на ММ. :)
cellmass за да го усетиш както трябва ти трябват 2 кутий сам си напреи сметката
Здравей,
Не си казал почти нищо за себе си. Казваш че си в възрастовата група ученик/студент, което значи, че си на около 20(плюс минус 1-2 години.) От колко време тренираш колко кила си колко си висок и другото което е добре да кажеш до колко пари можеш да отделиш.
В момента има доста намаления.
Аз съм пил няколко пъти креатинови матрици с азотни буустери и съм много доволен(на BSN продуктите)
Това за 2те котии CellMass е и така и не. Първия път като пих този продук пих само една кутии и беше много добре. Сега съм си взел 2 защото имам бъзможност този месец, но и от една ще усетиш ефект.
Аз бих ти препоръчал следното
протеин - BSN Synta-6 =80лв (King Shop- на Димитър Димитров магазина в младост в Сф)
креат.м-ца - BSM CellMass NT =90лв от Силата
Азотен буустер NO Xplode NT = 90лв пак от сила.бг
С този стак ти давам гаранция, че ще качиш и ще се харесаш след един месец. Ако ги пиеш както е написано и не икономисваш ще е добре. Много ти е важна храната !
Ако имаш възможност за 2 CellMass-a ще е още по добре, но пак ти казвам, че според мен и от 1 ще усетиш много ефекта на този стак.
Креатинова матрица + Азотен бустер, а протеина ще проявиш старание и ще си го набавиш от храната. Поработи върху режима повечко, отколкото да се насочваш към добавки :)
казано от Vlado89 на 09.04.11, 15:50:
Креатинова матрица + Азотен бустер, а протеина ще проявиш старание и ще си го набавиш от храната. Поработи върху режима повечко, отколкото да се насочваш към добавки :)
Да това също е много добър вариант. Аз първия път пих азотен бустер + креатиновата матрица и не бях взел протеин. За съжаление и храненето не бях измислил а бях скочил на добавките първо.
Много е важно да си направиш един режим, който да спазваш горе долу, не говоря да ядеш само едно и също а горе долу да знаеш кога по колко протеин и върглехидрат да поемаш.
Благодря на всички !Преди забравих да напиша за себе си :x На 18г съм спортувам от доста време (борба,кик-бокс,ММА) ,а само на фитнес ходя от 6-7месеца - 4-5 пъти седмично.Висок съм 170см, тежа ~70кг.Хранителният ми режим не е нещо конкретно просто ям на всеки 3-4ч и ест не боклуци, избягвам сладкото,газираните напитки, а за чипсове и дума да не става. От това което ми предлагате ми стана ясно,че препоръчвате креатиновите матрици.Бюджета с който разполагам на месец е 100лв +/- 20 лв.Тогава най вероятно ще си взема CellMass и ако имам пари ще го комбинирам с NO Xplode, а ако не успея да събера толкова пари какво бихте ме посъветвали ? И още 1ин въпрос, че нещо не разбрах много добре-Да се приемат 1во CellMass + NO Xplode и след това още 1на кутия CellMass или успоредно 2та продукта по 2 кутии ?
10.04.11
13:11
Вземи си Green magnitude 80 дози = ~80лв, стига за почти 3 месеца и ще останеш много по-доволен от cellmass. Второто, което е - задължително преди покупката на азотен бустер го пробваш с мострички, за да видиш, кой ти действа най-добре. И най - прехваления азотен бустер може да не ти действа. Първо мострички на 2-3 продукта и тогава направи избора.
Мнението беше редактирано от Zombi Bombi на 10.04.11 15:51.