OxyElite PRO vs Recreate vs Lean Xtreme

09.04.11
16:19

Здравейте :P На 16 години съм, висок съм 179см. тежа 75 кг и имам доста мазнини за изгаряне. .Тренирам 3 пъти в седмицата и тренировките са ми доста тежки. Въпроса ми е кой от трите е по ефективен за изгаряне на мазнини ? Първоначално се бях спрял на OxyElite Pro но ми казаха че е доста силен за 16 годишен и ми препоръчаха Lean Xtreme (професионално мнение), но отзивите от Recreate в интернет са доста по-добри от тези на Lean Xtreme.

П.С. - В момента пия и N.O. Xplode ако има някакво значение.

09.04.11
16:22

Взимай смело окси или Стимулант Х това за мен са 2та най-добри избора :)

09.04.11
16:27

За сега съм се спрял на него.Още един въпрос - ако взема оксито ще ми свърши ли работа само за един цикъл ? Нямам възможност да го повторя точно сега.

09.04.11
16:30

Ако са ти правилни тренировките и хранителния режим ще постигнеш желания резултат,аз лично тази пролет ще заложа на Stimulant X и Axcell за чистене и смятам че ще постигна каквото целя ;)

09.04.11
18:20

казано от Филип Буцев на 09.04.11, 16:22:

Пробвал ли си Animal Cuts ??

09.04.11
18:30

казано от aggresor на 09.04.11, 18:20:

казано от Филип Буцев на 09.04.11, 16:22:

Пробвал ли си Animal Cuts ??

Да не го усетих нищо особено не беше.

09.04.11
19:04

Хмм аз се чудя окси ли да бъде или кътс,но оксито е по-евтино,а и след коментара ти май ще бъде окси :))  Мерси Филип ;)

09.04.11
20:52

Аз го реших - окси ще бъде ! Ще поддържам и НВД 8-9 седмици и ще вида какви са резултатите :) Мерси за отговора Филип :)

09.04.11
23:45

не мога да разбера на 16 къде си тръгнал с оксита и други.внимавай да не ти стане нещо,че не е като да е слабичък бърнър

10.04.11
00:05

За това пуснах темата но няколко човека ми казаха че не би трябвало да има проблеми.Твойто мнение ?

10.04.11
22:17

Grigor Genchev

Оксито е стумилатно базиран бърнер,с доста силно действие,лично изпитан от мен,така и не изпих опаковката
При мен се изрази във загуба на концентрация,аритмия,безсъние,загуба на либидо,и тотална липса на апетит

Това неминуемо дава отражение на организма,и докато аз съм на 36,със 2 деца,над 25 години спортен стаж и общо взето подреден живот,то твоя  организъм , живот  и стаж са далеч от подредените и оформените :)

Лийн-а от своя страна грабва короната за бърнер топ 1 без стимуланти,или поне не силни
Замисли се,колко посредствено е минус 5те килограма които ще постигнеш и колко ужасно да се скапеш физически

10.04.11
23:05

http://www.worldclassbodybuilding.com/forums/f14/lean-xtreme-fat-burner-16911/

Адски интересен поглед върху Lean Xtreme и кортизола. За тези, които знаят английски - доста добро четиво :)

20.04.11
10:49

От 28.03 тази година съм на Окси + хранителен режим.
Първите 3 дни усещах парене в областта на корема и лек проблем със съня, но от тогава нищо.
Ефект не виждам, тия дни ще си измеря обиколките на ханша и талията да видя поне така дали ще се забележи нещичко.
Но като цяло съм крайно недоволен - очаквах доста повече въз основа на коментарите за този продук !

20.04.11
11:28

казано от Kamen на 20.04.11, 10:49:

От 28.03 тази година съм на Окси + хранителен режим.
Първите 3 дни усещах парене в областта на корема и лек проблем със съня, но от тогава нищо.
Ефект не виждам, тия дни ще си измеря обиколките на ханша и талията да видя поне така дали ще се забележи нещичко.
Но като цяло съм крайно недоволен - очаквах доста повече въз основа на коментарите за този продук !

явно хранителния ти режим куца аз само от хранителен режим сам 3% мазнини надолу за седмица и половина а ти с бърнер казваш че няма ефект значи нещо някъде куца не знам какви са ти били очакванията ,но магическо хапче няма ,според мен нещо в хранителния режим или в тренировките куца.А ти търсиш вина на грешното място :)

20.04.11
12:10

И аз миналата година останах крайно недоволен от Оксито и не смятам повече да го пробвам...Доста странични ефекти и почти никакъв ефект.Около 1кг за 1 месец,при почти перфектна диета,доста кардио и тренировки.

20.04.11
12:31

Ок . Да кажем че ми куца нещо в режима:
4-5 хранения на ден като се започне от 8 и 30 - 9:00 - това е 30-60 мин след ОКСИ...
и така през няколко часа като избягвам тестени и въглехидрати.
Ако ям хляб е по 1-3 седмично по малко и то черен.
Сладкото съм го ограничил на достатъчен минимум.
Тренирам по 4 пъти на седмица като след всяка тренировка правя интервално кардио по 15-30 мин.
Спя и по 8+ часа.

21.04.11
10:51

Това,че си ограничил сладкото и хляба,далеч не означава,че диетата ти е на ниво.

26.04.11
09:51

Искам да се извиня на Оксито :D
Измерих се и определено има резултати:
талия: 88-82-83
ханш:не съм много сигурен, но и там около 4-5 санта

Ръце не съм мерил, но от 84-5кг сега съм 79.

26.04.11
14:33

Взимай Лийн Екстрийм , в него няма стимуланти което е добре за теб , а и е много ефективен

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1