09.04.11
16:23
Здравейте :) Спортувам (ходя във фитнеса) от 4 месеца.Когато започнах бях 65кг сега съм 68-69кг и непомръдвам нагоре.1,83 съм висок.В момента режимът ми е такъв:
1сутрин-протеин(Myofusion)една доза
2закуска баничка попринцип
3обед пилешко филе
4следобед-дроб сърма
5креатин(green magnitude)
6фитнес
7протеина(myofusion)
8пиле сориз
9картофи с пиле
10преди лягане-пак протеин(myofusion)
Някой път изпускам 1 ядене.
Креатина и протеина съм ги започнал преди 1 седмица и за сега нямам вождания все още.Моля кажете къде ми куца.
тренирам 4 пъти в седмицата.За сега има доста видим ефект но ми трябва маса.Мисля след като свърша протеина да си взема гейнер защото според мен са ми малко въглехидратите.Говоря за някой качествен гейнер.Myofusiona пише че дава най добри резултати при прием от 2 до 4 пъти.Аз го пия 3.
09.04.11
16:27
Ами няколко са нещата
1.Не се храниш достатъчно закуската ти е по сякаква критика
2.Избързал си с добавките
3.Не знам някой от колегите дали е гадател ама аз не мога да разбера какви са количествата храна който приемаш
4.Ако може да ни кажеш по каква програма тренираш защото е много вероятно и от там да идва проблема
09.04.11
16:31
закуската ти е никаква с тая баничка..
Креатина го пий някъде 30 минс преди и след тренировка.
Протеина го пий сутрин преди и след тренировка.
Щом искаш да качваш маса си яж всичко и не се ограничавай.
Гейнер е наистина добре да си вземеш.
Преди лягане яж извара.
Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 09.04.11 16:32.
09.04.11
18:47
Увеличи въглехидратите, имаш само 2 въглехидратни хранения за деня, баничката не я броя...
09.04.11
18:51
начи сутрин яж овесени ядки,не ла.на...както казаха по-горе,креатине преди и след тренировката.А м/у другото за кво го броиш за хранене креатина !?!?! и си земи GaYner.мноо помага :)
09.04.11
22:24
Значи програмата ми е следната:
понеделник-гръб
вторник-гърди
сряда-ръце и трапец
четвъртък-крака и рамо
петък събота и неделя почивка защото няма как иначе.Знам че не е чак толкова добро но имам само от понеделник до четвъртък свободно време.
количествата не са малки но някой път ям и по 4 пъти на ден а дръг по 6.
мисля след 20 дена да си взема гейнер но искам някой който действа.Парите нямат значение.
09.04.11
22:32
казано от Александър Илиев на 09.04.11, 16:31:
Креатина го пий някъде 30 минс преди и след тренировка.
Напълно несъгласен съм!
09.04.11
22:33
казано от hristo hristov на 09.04.11, 22:24:
Значи програмата ми е следната:
понеделник-гръб
вторник-гърди
сряда-ръце и трапец
четвъртък-крака и рамопетък събота и неделя почивка защото няма как иначе.Знам че не е чак толкова добро но имам само от понеделник до четвъртък свободно време.
количествата не са малки но някой път ям и по 4 пъти на ден а дръг по 6.
мисля след 20 дена да си взема гейнер но искам някой който действа.Парите нямат значение.
xaxaxa много смешно..Кажи какви са ти упражненията , как ги изпълняваш,почивки ,абсолютно всичко!