09.04.11
16:46
Здравейте.
Колебая се между 2 протеина Pro Complex 7 и ULTRA Whey Pro
Благодаря.
09.04.11
18:56
3тия е най-як :) иначе който е по-скъп...той е по-як :Д:Д
казано от Traiko Mishev на 09.04.11, 18:56:
3тия е най-як :) иначе който е по-скъп...той е по-як :Д:Д
По-як по какъв критерий?
По темата: Pro Complex 7 е гейнър, но кой да си направи труда да се поинтересува, нали трябва да си вземеш нещо.Вземи си Scivation или Phd Pharma Whey, в момента са много по-изгодни от ULTRA Whey-а...
10.04.11
10:20
Нее Гейнер Протеин е дозировката му е 2-3 пъти дневно по 30 гр. знаеш че гейнерите се пеят с по голям грамаж, а и самото името подсказва ‘‘PRO’‘. Ще ги погледна тези протеини кадето ми ги препоръча благодаря.
Мнението беше редактирано от Radostin Vasilev на 10.04.11 10:21.
10.04.11
10:28
казано от Radostin Vasilev на 10.04.11, 10:20:
Нее Гейнер Протеин е дозировката му е 2-3 пъти дневно по 30 гр. знаеш че гейнерите се пеят с по голям грамаж, а и самото името подсказва ‘‘PRO’‘. Ще ги погледна тези протеини кадето ми ги препоръча благодаря.
Про комплекс е гейнър на Оптимум, а това за което говориш е бозица на JK Nutrition - пиши си марката и конкретния продукт, щото нямаме намерение да гадаеме “това пък какво е”! И хора като теб раздават щедричко съвети? Какво му е “Про”-то на тоя буклук или всичките в топ 10 пият от JK Nutrition? Търси още по-евтина бозичка от това!
На Optimum има pro complex gainer цък но има и pro complex цък който е само с 4-5 грама въглехидрат в доза от 74гр , между другото не съм го пил , но поне на етикет изглежда доста солиден продукт.
А тва на JK няма въобще какво да го коментираме.
Мнението беше редактирано от target на 10.04.11 13:34.
10.04.11
16:17
казано от target на 10.04.11, 12:43:
На Optimum има pro complex gainer цък но има и pro complex цък който е само с 4-5 грама въглехидрат в доза от 74гр , между другото не съм го пил , но поне на етикет изглежда доста солиден продукт.
А тва на JK няма въобще какво да го коментираме.
За това става въпрос - колегата се е подвел по “ПроКомпрекс” на Оптимум и изобщо не му е минало през главата, че някой ще се огледа в родното и евтино :D