09.04.11
18:32
Фитнес запалянковци, моля споделете:
обичате ли извара? С какво я комбинирате и колко от нея приемате дневно? Всички знаем, че е супер източник на протеин, но дали и на вас ви се нрави както на мен или я приемате по принуда?
пОздрави
09.04.11
18:35
секи ли ше се изреди да пуска тема относно ИЗВАРА !?!?!! писна ми секи да пита с кво да я комбинира...някой си я харесва така,друг с мед,трети с ла.на...еее аман вече
09.04.11
18:47
пфф обожавам извара мога да седна и суха да я ям не ми е гадна даже ми е вкусно :) .Относно хранителния режим трябва така да си го направиш че да не го приемаш по принуда а да ти е вкусно :) има начин.
09.04.11
18:59
Пробвайте така става хубава.
Моцарела от извара
250 гр. извара
100 мл. кисело мляко
малко сол
1 пакетче /10 гр./ желатин /поставя се в 100 мл мнооого хладка вода, след 10 минути е набъбнал и се слага в микровълновата фурна на размразяване да се втечни или на водна баня, но да не завира, а просто да се избистри/
09.04.11
19:46
казано от Traiko Mishev на 09.04.11, 18:35:
секи ли ше се изреди да пуска тема относно ИЗВАРА !?!?!! писна ми секи да пита с кво да я комбинира...някой си я харесва така,друг с мед,трети с ла.на...еее аман вече
Не мисля че форума има нужда от необразовани диви селяни. ;) Карай я по-кротко.
Поздрави!
09.04.11
20:31
Аз също обичам да си хапвам извара независимо по кое време е.
Вечер преди да си легна ядях изварата с 100 мл. кисело мляко.
Не, че не я обичат трудно я преглъщам и за това я разбърквам с кисело мляко... :)
09.04.11
21:16
то зависи и каква е изварата :) Има наистина някои доста сухи..
Обикновено взимам лъжицата и я омитам. Вярно има и по-вкусни неща, но нали е храна :D Понякога се чудя на себе си когато ям извара и кисело мляко, вярно по-лесно се преглъща, но много “млечно” става :D
09.04.11
23:17
Продават извара във формата на “бомбички”, подобни на колбасите - плътна е като пастет и е много удобна за мазане. Става за разнообразие и в общи линии е от малкото годни за ядене. При другите, в стремежа си да са нискомаслени, са толкова сухи, че не си заслужава овкусителната борба.
10.04.11
18:37
Мойта извара е чисто натурална без никаква сол ! Разбивам си я с прясна мляко и добавям 1 с.л. мед. Вкуснооо ! :)
10.04.11
21:01
Ако я ядеш преди лягане този мед не те ли притеснява? Ако искаш да ти е сладка, мисля че стевията е по-добър избор за преди лягане.