Може ли да кажете според вас как е този хранителен режим за чиста мускулна маса

09.04.11
21:01

7:00 - Шейк + 150г Мюсли
10:35 - 150г Макарони + 1 Пилешка пържола + 1 Яйце цяло
13:30 - 150г Oриз + 1 Ябълка + 1 яйце
16:30 - 150г Ориз + 1 Пилешка пържола + 150г Мюсли
19:30 - Салата + 1 Пилешка пържола + 1 Яйце
22:30 - 1 Ябълка

Гледах доста и прочетох доста и г/д това успях да направя  и го тествам вече 1-ва седмица ;)
Няма много мазнини към 30-40г са и към 200-300г въглехидрати също така моя протейн за деня е към 220 има няма ;)

09.04.11
21:10

Увеличи яйцата и... това хранене последното е несериозно. Махни шейка сутринта и сложи 5 яйца вместо него, остави шейка за след трен.
едит: Дали ще качиш чиста маса зависи от перкалено много неща, за да кръстиш един режим така.

Мнението беше редактирано от Voyager на 09.04.11 21:11.

Колко % мазнини си? Какъв ти е стажът? Бил ли си в по-добра форма преди?
Това са все неща, които оказва влияние.
Но като цяло максимално чиста ММ (щото чиста качват само някои богоизбрани и тези, които са свързани по някакъв начин с добавки) не се качва с въглехидрати на всяко ядене и последното да е една ябълка.

09.04.11
21:25

Voyager: Може вярно да ги увелича, а шейка го пия 3 пъти дневно, дори някой път 4 за да наваксвам хубав протейн ;) защото от храната ми е към 120-140 не съм сигурен точно сметах ги ама не ги помня, а иначе гледам, че за да качиш чиста маса е много трудно по 1-2 кила месечно може да качвам, а първите месеци може и нищо.

Oranje: % мазнини не знам как се мерят, а тези калкулатори не им вярвам иначе съм 80-2кг 172 висок имам дневник там може да погледнеш и моята история, сега правя добрата форма ;) стаж година и половина

Еми аз не искам само чиста максимално, но да е примерно 80%, 20% мазнини или нещо подобно, аз после ще се чистя с ОxyElitePro и някой други работи, а сега на края на този месец ще добавя сигурно или No-Xplode или  BCAA, a може 1 ня месец 1 то другия другото :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1