09.04.11
21:04
Здравейте.Не знам дали това е точният раздел, но не намерих подходящ и затова пускам темата тук.В момента има промоции в сайтовете.Ударила ме е малко кризата, но коланът за кръста ми трябва почти всяка тренировка и няма как без него.Трибоя ми е цел и ми трябва приличен колан.Посещавам няколко различни зали.В едната има, но в другите или са ми големи или са стари и не ми вършат работа.Та насочил съм се към тези модели :
silabg.com/bg/2668-HARBINGER-Кожен-Колан-с-Родплънка-10-см-широк.html
silabg.com/bg/2671-HARBINGER-Oil-Grain-Leather-6—Belt.html
Като вторият отново ми идва малко скъпичък, но мисля, че от колан не трябва да пестя.Та какво Ви е мнението за тези модели и има ли нещо по-добро на тази цена?
09.04.11
21:08
абе за трибой колана не трябва ли да е еднкво широк като пръстен ( 10см ширина по цялата дължина ) :) ... иначе аз моя си го взех за 27лева от магазин и ми върши страхотна работа ! потърси из града някой може да намериш и по-евтини :)
Знам, че трябва да е еднакъв, но трибойските колани са ми скъпи и в момента нямам средстав за такъв :).Иначе нито в Свищов, нито в Ловеч има магазин, от който мога да си купя колан :).
09.04.11
21:46
Тоя първия е добър. Но според мен трябва да е още по-широк.
Забележете описанието на втория линк. Сложили са описание на ръкавици. Като го четах отначало щях да ти предлагам него, защото помагал и на китките (колкото и да не ми се вярваше, че коланът и китките могат да имат нещо общо :) )
http://www.sportdepot.bg/products/fitness-uredi-i-aksesoari/fitnes-aksesoari/fitnes-acsesoari/795-kolan един, който може да ти върши работа за трибоя еднакво широк и на добра цена.
Мисля, че 10 см ширина стигат.Тези колани, с които съм тренирал са по толкова.Ако е по-голям си мисля, че може да започне да ми опира някъде и да не ми е удобен.Този на SPORTER не ми изглежда много надежден, но пък е еднакво широк.В Ловеч има SportDepot.Ще погледна там, но едва ли ще има нещо интересно :).
Аз съм ползвал 6-инчовия и без подплънки, а само кожа, който е! Уникално добре държи кръста.
10.04.11
20:27
На BioTech имат трибойски колани,10 лв отгоре тези са,потърси.