09.04.11
18:34
Здравейте
Не знам къде да постна въпроса си, затова се надявам да можете да изразите мнение по въпроса в този форум :S
Преди малко забелязах нещо странно - когато си глътна корема и се изпъча, от едната страна ребрата ми са по-изпъкнали от другата. Знам, че двете половини на човешкото тяло не са еднакви и до някъде е нормално не всичко да е огледално еднакво, но ми се струва странно?! На снимката по-долу ограденото е тази част, която е по-изпъкнала. Малко под ъгъл като се погледна, от едната страна стомаха ми е почти гладък, а от другата в -тази- част е изкочило реброто. Първоначално се стреснах и опипах - не е бучка/меко/болящо или нещо, кокал си е. Или по-скоро другата ми страна може да е вдлъбната хаха? Или се вкарвам във филми О_О
09.04.11
18:36
вкарваш са в филми да знаеш
09.04.11
18:41
Ем и на мене 2те ръце са ми различни едната е малко по крива от другата ама това си е така ,ако не си го чупил това ребро няма как да се е деформирало така че успокой се :) нищо ти няма ;)
09.04.11
23:14
Като по-малък имах подобен “проблем”, който се диагностицира като “плаващо ребро”. При едната консултация ми предложиха чрез интервенция да го махнат, а при другата - че интервенция е излишна и че това е съвсем нормално състояние. До премахване не се стигна, а и с покачване на мускулна маса в областта на корема вече и не личи толкова.
Не пречи да се прегледаш при ортопед за всеки случай, но ако е същото, няма от какво да се притесняваш.
22.10.11
10:34
и на мен от лявата страна ми е много по-изпъкнало реброто и не знам какво да го правя. може да прозвучи малко глупаво но като се сетя и го натискам на вътре па може да се оправи знам ли
22.10.11
23:39
Леле ако не беше ти нямаше да се сетя. От утре почвам да си дърпам бицепса и да бутам корема навътре. След 1 месец се надявам на +10см ръце и -5см талия, МИНИМУМ!