14.05.05
00:07
има едни ленттички дето са за освежаване на дъха лапаш ги и те се разтварят на 10тина секунди та днеска си вземам и от интерес погледнах съсържанитето а там -на 100гр продукт
72.6гр-белтъчини
0 гр захар
че то това си е цял изолат бе как е възможно такова нещо :oops:
направо се чуда дали да не си вземам такива вместо протеин та то дори месото не надхвърня над 20 грама
14.05.05
07:14
Хах.Какви ще са тези лентички? Made in Tajickistan? Нали ако това беше истина отдавна щяхме да ги лапаме тези за щяло и нещяло. Невъзможно е според мен, а и освен това е непосилно за огранизма да усвои количество от 70гр. белтък на едно хранене., което означава, че ще изпикаеш “лентичката”. Не ги гледай какво пишат, а направо ги хвърляй в коша щом поставят такива етикети!:)
14.05.05
08:12
А като цена как излизат сравнени с някой суплемент.Бас давам, че не идва на сметка.
и колко грама е тая лентичка :wink: за тгия сто грама колко кашончета трябва да накупя
струва към 2.50 продават ги по аптеките,но не мисля,че това нещо има толко белтъчини прото е невъзножно,а лентичките са много
абе те са около 2-3 грама за 1 опаковка а там има 24 но просто ме изуми тоя факт иначе марката е oxident
Не може в нещо по леко от 72 грама, да има 72 грама белтъчини - никакъв шанс! Виж колко белтъчини има в една пържола от 200гр и си прави изводите!
[quote author=“YODA”]Не може в нещо по леко от 72 грама, да има 72 грама белтъчини - никакъв шанс! Виж колко белтъчини има в една пържола от 200гр и си прави изводите!
Той каза 72 грама, на 100! грама, тоест 72%.
Ама въпреки това според мен тука има някаква тъпа шашма... ако си залужаваше, все някой щеше да “изпищи”.:lol: Пък и нещо не разбрах, това за освежаване на дъха? :lol: Като се наблъскам с 90% сурватка, значи трябва да лъхам на горски теменужки, а? :lol:
а бе вие луди ли сте според мен тва си е истина просто лентичките са по малко от 1грам иначе и аз използвам такива за освежаване на дъха много са добри :)
[quote author=“tpd”][quote author=“YODA”]Не може в нещо по леко от 72 грама, да има 72 грама белтъчини - никакъв шанс! Виж колко белтъчини има в една пържола от 200гр и си прави изводите!
Той каза 72 грама, на 100! грама, тоест 72%.
Ама въпреки това според мен тука има някаква тъпа шашма... ако си залужаваше, все някой щеше да “изпищи”.:lol: Пък и нещо не разбрах, това за освежаване на дъха? :lol: Като се наблъскам с 90% сурватка, значи трябва да лъхам на горски теменужки, а? :lol:
Да бе прав си, не видях! То пак няма значение, като самото пакетче тежи около 5-6 грама май :lol: