Scitec se guarana

09.04.11
22:33

Здравейте :)
Грам не разбирам от добавки , но никъде не намерих мнения за  този продукт.
Мислите ли че е подходящ за мен ? 17 години , 203см , 110кг, към 15% подкожни мазнини (главно в корема и краката) в момента съм на НВД.

Поздрави!

Мила

09.04.11
23:49

Гуараната е просто източник на кофеин, смята се, че формата му е по-усвоима. Използвала съм гуарана, но винаги в съчетание с други продукти, подтискане на апетита не съм забелязала, енергетик като цяло. Иначе точно този продукт не съм използвала, видях, че дозата си е доста висока(препоръчителната доза, мисля, че беше 3000 мг) не е посочено колко кофеин съдържа, а трябва да се знае, особено ако кофеина не ти действа добре. Има и добавен калций, което е плюс.
Относно марката, предвид цената им, аз лично съм доволна от качеството на продуктите, които съм използвала.

Мнението беше редактирано от Мила на 09.04.11 23:53.

09.04.11
23:53

Честно казано не реагирам много на кофеин , а и с моя 45 пулс мисля че ще ми доиде добре.
Съчетавам с протеин , но мисля че трябва да опитам за да разбера. Притесняваше ме че не се препоръчва за лица под 18 , но като се замисля че от 13 годишен ми изписват антибиотици за възрастни едва ли това ще е голям проблем.
Благодаря че се включи в темата! :)

Мнението беше редактирано от Anatoli Ivanov на 09.04.11 23:54.

Мила

09.04.11
23:56

Ами те повечето термогенни добавки и бърнери не се препоръчват за лица под 18 години, което е нормално предвид тяхното действие върху сърдечно-съдовата система. Все пак при приема започни с малка доза, за да видиш как ще ти повлияе, и после я вдигни.

Мнението беше редактирано от Мила на 09.04.11 23:58.

10.04.11
00:00

Та какво е твоето предложение ? Изпил съм цяла опаковка mitotropin и известно количество hotblood от които не видях нежелан ефект , но реших за първи път да се поинтересувам от мнението на хората :)

Мила

10.04.11
00:08

Лично мисля, че щом си пил mitotropin-a, гуараната няма да ти повлияе зле(смисъл, щом нямаш чувствителност към кофеин). Както казах, гуараната е заместител на кафето, като отново съдържа кофеин.(може да прочетеш стаията във форума) Не мисля, че има нещо притеснително. Единствено ако можеш да си намериш информация относно съдържанието на кофеина в тези 2400 мг гуарана. И все пак, започни с 1/2 от препоръчителната доза.

Мнението беше редактирано от Мила на 10.04.11 00:11.

10.04.11
00:12

Благодаря ти ще го пробвам :)
Прочетох статията за гуараната преди да пиша , но опасенията ми бяха от друго.
Както и да е поръчвам и почвам от половинка и на горе.
Лека вечер!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1