Подут стомах или нещо подобно..? :(

09.04.11
22:12

Здравейте, на 14 години съм, казвам се Георги, от град Варна съм и това е първото ми мнение в този форум. Е.. това е за мен. По темата: от няколко месеца стомаха ми е някак си подут/разширен и ме дразни (много). Като цяло не съм дебел, напълно нормален съм си (височина: 173см. кг: 64) но този стомах ме дразни, бихте ли ми казали как мога да го прибера по някакъв начин???

10.04.11
00:50

като отслабнеш :Д:Д...може да имаш газове

Мнението беше редактирано от Traiko Mishev на 10.04.11 00:50.

10.04.11
10:31

Това, което ще ти кажа е мое наблюдение и може да не е съвсем вярно:

Забелязъл съм, че на някои хора коремните мускули сякаш са издадени леко по напред,когато не са стегнати. Така стомаха изгледжа подут или омазнен. Един мой приятел преди му изглеждаше така корема. Сега като поотслабна и показа плочките пак така му седи корема, но всъщност там има само мускули. Докато на много други е заравнен дори лека вдлъбнат.

За прибиране на стомаха видях в сайта едно упражнение - вакумки. Но не мога да ти кажа от личен опит дали помага.

Мнението беше редактирано от Overlord на 10.04.11 10:32.

Ем аз ги правя помага още на първата вечер се усеща ефекта. При мен целта е да го прибера, да кача и да изчистя

10.04.11
13:47

не е до отслабване, по корема нямам мазнини, просто е подут или разширен не знам какво точно... защото когато го натисна с пръст е някав твърд.. :(

10.04.11
13:51

щом без да си го стегнал е твърд това не е добре, напълно сериозен съм да отидеш при личния лекар да ти го обара и прегледа, и да ти каже защо е твърд и подут .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1