съвет за стягане и отслабване

Здравейте. Аз съм 167см и тежа 56кг. Като цяло изглеждам слаба,искам да сваля 3-4кг., но не това ми е основната цел. В горната част на тялото съм много слаба, но имам широк ханш, отпуснато дупе и бедра,както и целулит. От от 2 седмици тръгнах на фитнес, но не знам дали тренирам правилно. Започвам тренировката с 30 мин пътека след това правя няколко упражнения с тежести за крака и дупе и накрая отново 30 мин пътека или кростренажор. На фитнес ходя 3 пъти в седмицата, а през останалите дни правя упражнения в къщи за проблемните зони.Тази тренировка правилна ли е в моя случай и ако не моля за съвети? Знам, че като се отслабва се отслабва равномерно, но може ли чрез тренировките да е по-голям ефекта върху долната част на тялото?
  Знам,че е важен хранителния режим, но заради ежедневието ми нямам възможност да спазвам определен режим. Избягвам сладко,мазно и тестено(само пълнозърнест хляб). Описвам се пия много вода и да ям салати и плодове, вечер ям готвени храни като пиле с орис,пиле с картофи, супи, пилешко месо,варени картофи,леща,грахи подобни. Мога ли да ям кисело мляко и Активия? Както и Bake Rolls тъй като на обяд се налага на хапна нещо за 5 мин навън? Също ядките като кашу и слунчогледови семки съм чувала, че са полезни-мога ли да ги ям и в какви количества? Подходящо ли е за закуска Активия или филийка пълнозърнест хляб с мед?

09.04.11
18:41

с тва ядене може само да се увредиш :D мани го тоя Gay Rolls…земи си напраи вечерта някво свясно ядене,сложи си го в кутийка и си го носи на работа...кво сички ги е срам на училище или на работа да си носят храна...вънка хората си мъкнат ядене навсякъде...давам ви за пример американските филми:човекът си яде в офиса от кутийка или децата в училище си хапват от евтините кутийки...

Не мога да ям напълно здравословно, затова ще наблегна на спорта. Мисля и Л-карнитин да си взема. А по отнешение на въпросите ми свързани с тренировките какво ще кажете?

TN

10.04.11
01:01

Оправдания винаги се намират,но трябва да сме организирани! Тези неща дето ядеш .. Нищо не ми говори .. Напиши си примерен хранителен режим , а за тези bake rolls и тн ..Без коментар.. Ако искаш си направи едно дневниче и пиши там кво ядеш за да следим прогреса ти!

Също така за закуска нямаш протеин , викаш пълнозърнен хляб пастет мед..Сложи с хляба малко сирене или извара 150-200 грама и 2 цели яйца и ето ти добра закуска ;)

Ами например закуска-пълнозърнест хляб с мед или пастет или активия; обяд- салата или таратор или активия; следобяда като огладнея кашу или едни диетични бисквитки с фибри и за вечера салата и нещо готвено. Имам доста натоверено ежедневие и нямам възможност за много разнообразна храна.
  Мисля да почна пия Л- карнитин само че не знам като се пие всеки ден или треди тренировка-мися такъв на хапчета да си взема. Освен това се чудя дали да не го комбирирамм и с Л-карнитин за мазане. Дали ще има по-голям ефект за целулита мазането с Л-карнитин гел или е боклук?

Мнението беше редактирано от Десислава Иванова на 10.04.11 10:56.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1