Въпрос за Fyre / друг Fat Burner

SL

23.11.08
10:22

Искам да махна най-трудните за отстраняване мазнини - в долната част на корема и гърдите + още малко по тялото(както и да е).Искам да знам кой е най-ефективния но същевременно и безвреден бърнер.Спрях се на Fyre тъй като бях чел че е почти безобиден пък и е доста ефективен.Тук възниква другия въпрос аз съм на 17.До какви евентуални вреди би довела употребата на този препарат.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.05.10 08:08.

23.11.08
11:58

явно съм некомпетентен така че да не те обърквам

Мнението беше редактирано от dudi88 на 23.11.08 13:45.

23.11.08
12:48

Забрави за всякакви фетбьрнари на тази вьзраст.Може да си вземеш Л-карнитин.И си прегледай хранителния режим-фоума е пьлен с информация какво да ядеш и какво не.Правилно хранене плюс малко кардио е достатьчно за теб.

23.11.08
12:54

@dudi ->говориш не свързано, много от нещата които каза са и некомпетентни.
@slavista-Фире е напълно натурален продукт, и няма да ти навреди не се притеснявай. Приемай го в препоръчителните дози. Преди да започнеш с приема му, трябва да направиш хранителния режим и да си по него поне 1 седмица за да изкараш излишната вода. След това го почни фире-а. Като трябва задължително и кардио.

23.11.08
13:10

За да не отварям нова тема, колко най - дълго може да се взима Fyre, знам, че след определено време ефектът му вече не е такъв, какъвто е бил в началото.. Emzo го използваше Fyre, aко може да се включи ще е идеално.

23.11.08
14:12

казано от tonu на 23.11.08, 12:54:

@dudi ->говориш не свързано, много от нещата които каза са и некомпетентни.
@slavista-Фире е напълно натурален продукт, и няма да ти навреди не се притеснявай. Приемай го в препоръчителните дози. Преди да започнеш с приема му, трябва да направиш хранителния режим и да си по него поне 1 седмица за да изкараш излишната вода. След това го почни фире-а. Като трябва задължително и кардио.

С какво е различен от другите фетбьрнари?Кои фетбьрнари не са натурални.

Бих препоръчал да преговорите дневниците на потребителите, които ползваха точно Fyre. Доста богат опит се беше събрал там. У мен се породи въпросителната само, дали точно сега е времето за подобен прием.

23.11.08
15:22

@Красимир! - зависи, може да изгълташ 2 опаковки една след друга ~ 2 месеца.Но може и 2 седмици почивка след 2та опаковка и после втората.Ще може организма да отвикне от кофеина за тези 2 седмици.
@nedko petrov - много добър въпрос, кое му е натуралното на един бърнър, въпреки че @tonu имаше друго напредвид.
Лято 2009, както е тръгнало ще има изненади сред този вид продукти.

23.11.08
17:31

Ще ги чакаме тези изненади. Аз лично мисля, ако не излезе нещо ново да се хвърлям на Fyre,
макар, че има още доооооооста доста време докато започна с чистенето, хич да не половин година :D

07.04.09
08:38

Здрасти, бихте ли ми казали някой имал ли е проблем с приема на Fyre? Примерно да му се гади, да няма сили и тн??

07.04.09
08:49

Колко дни го пиеш и от колко капсули започна ?

07.04.09
09:01

ами 3 дни, по 3 капсули сутрин и 2 след обед

хахаха е ти си предозирал бе човек, луд ли си да почнеш по 3 капс....

07.04.09
09:09

ами не знам казаха ми по толкова да взимам, за момиче. Трябва ли да ги намаля и ако да на колко?

07.04.09
09:20

Добре де защо не четеш на опаковката какво пише, мисля че беше 1-2 хапчета  2 до 3 пъти дневно. Кой може да знае по-добре от производителя? Като за момиче трябваше да почнеш 2x1 хапче и постепенно да увеличаваш дозата , а не направо с 5 на ден

07.04.09
09:29

Винаги се съветвайте с официалните вносители или производителя на продукта. Определено имаме опит с всички продукти които предлагаме и можем да ви дадем точни и практични препоръки кое как да се приема за максимален ефект.

От къде е закупен продукта?

07.04.09
09:45

Започва се от 1/2 доза, за да се види как ще реагира организма.
Че ти ако си беше купила ефедра можеше и до болница да я докараш !!!!!!!!!!!!!!!!

Четете бе хора и питайте.

07.04.09
12:07

ясно, мерси много :) просто на опаковката пише до 6 бр, на мен ми казаха 5 и изобщо не съм се сетила че постепенно се увеличават

07.04.09
14:31

Как ги пиете тия 3 капсули сутрин бе :) Аз още съм на 1 и в работата първите няколко часа съм като буреносен облак :) 2+2 на ден е напълно достатъчно според мен, аз пия 1+2 или 2+1 защото съм чуствителен към (из)кофейн и йохи и ми идват в повече... И на опаквката пише 1 или 2 капсули на 1 прием до 3 пъти дневно...

Мнението беше редактирано от Lenks на 07.04.09 14:36.

EX

11.10.09
20:56

казано от Lenks на 07.04.09, 14:31:

Как ги пиете тия 3 капсули сутрин бе :) Аз още съм на 1 и в работата първите няколко часа съм като буреносен облак :) 2+2 на ден е напълно достатъчно според мен, аз пия 1+2 или 2+1 защото съм чуствителен към (из)кофейн и йохи и ми идват в повече... И на опаквката пише 1 или 2 капсули на 1 прием до 3 пъти дневно...

А я ми кажи за страничните ефекти ако е удобно.

12.10.09
05:49

е той във fyre все билки... но ако го приемаш вечер по-късно може да ти е по-трудно заспиването, ако си чувствителен към кофеин.
това е

09.03.10
13:41

Някой има ли идея от каде мога да си купя fyre във Велико търново :)

КК

09.03.10
14:37

Можеш да го поръчаш онлайн като парите се дават на ръка на куриера. www.healthstore.bg
Мисля, че доставката е безплатна. Успех!

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 09.03.10 14:40.

27.05.10
14:04

Еднократната доза на Fyre стига ли ми за 1 ден?

27.05.10
18:04

казано от rozovka на 27.05.10, 14:04:

Еднократната доза на Fyre стига ли ми за 1 ден?

Мисля,че ще ти е малко една капсула,но пак зависи от организма.Аз като го пих започнах от 1,на другия ден 1+1,към четвъртия ден2+1 и така после 2+2.Вече след 14,15 ден  като свикнеш може да вдигнеш,но започнеш ли да усещаш някакво гадене от него е добре да намалиш дозата.

27.05.10
20:51

Ами те са 2 капсули в една доза :) И искам да попитам дали в тези еднократни дози има Yohimbe?

27.05.10
21:56

Да в дозите има Yohimbe. 1 капсула приемана 2 пъти дневно е добър вариант за жена. Поне в началото със сигурност. След това вече е индивидуално.

30.05.10
07:20

Някой пробвал ли е FYRE и REDuction PM, мисля че това е бомбата на лятото ;) Аз когато пих FYRE го усещах добре на 1 капсула но не бях ползвал никакви стимс поне месец преди да го приемам.

казано от tonu на 30.05.10, 07:20:

Някой пробвал ли е FYRE и REDuction PM…

REDuction PM е наличен на българския пазар от броени дни (ако се ориентирам правилно). Твърде рано е да се открият мнения за подобна комбинация май... Аз лично съм склонен да си разделя една опаковка с някой, за да експериментирам как ми действа.

30.05.10
08:14

Аз например докато бях на Sx,в някои от дните вместо Sxa вземах по 1 капсула Fyre преди тичане и го усеах по силно от Sxa,целия ме затопляше и ми даваше енергия.Единственото кофти беше,че приемах 30 мин преди тичане сутрин на гладно,1 Fyre+кафе без захар и после докато тичах много гадно се оригвах на билки :).И малко изнервен бях от Fyre+кафето.Може би е от Yohimbeto,понеже наблюдавам подобна изнервеност и загряване и когато приемам по 3 капсули Primaforce Yohimbe+кафе преди бягане.

02.06.10
16:07

Здрасти! Днес си купих Syntrax Fyre о0обаче нямаше кутийка а някъде четох , че към него върви инструкции със диета. Какво бихте ми препоръчали като диета за бърнъра. Започнал съм кардио, но ще започна фитнеса скоро , защото ми излиза рамото и ме боли още...

03.06.10
11:31

Днес станах в 7 сутринта , опънах 2 хапчета(първите ми) Syntrax Fyre и седнах да погледам телевизия докато стане 8, за да отида да бягам. До 8 часа не усетих никаква промяна, освен че крайниците ми бяха изстинали , все едно ме втрисаше.
Отидох да бягам в гората и за първи път от години насам пробягвам разстоянието от 3 километра без да спра и за секунда. Вчера и онзи ден , когато бягах спирах през 30 секунди, защото баирите са нечовешки. Дори спрях до една чешма да си намокря главата, че щеше да гръмне от напрежение и жега. Та отиване и връщане ми бяха презпроблемни , дори когато стигнах до най-високата точка и тръгнах на обратно не спрях а просто направих кръгче. Когато слязох чувствах краката и ръцете си леки. Не преуморени или смачкани, както беше досега (доста изненадващо и приятно). Не бях задъхан почти, нито уморен, не ме болеше главата както предните дни . Въпреки, че последното ми ядене беше 6 часа вечерта предния ден и легнах с къркорещ корем и едва заспах от това , след като бягах не изпитвах никакъв глад!
*В 9 часа , когато се прибрах си ударих 1 студен душ и към 10 ударих едно кисело мляко и след това изпих 1 натурален сок.  Странното беше, че дори ми дойде много...
* Към 11 и 30 обядвах с едно печено пилешко бутче и 1 чинийка шопска салата(без мазнотии и подобни)
* В 12 и 40 ми се стори, че съм уморен и исках да легна преди 2рата тренировка , но уви до 2 часа лежа без успех.
Струваше ми се през цялото време след душа от тренировките , че ми се вие свят леко и май ми трепереха ръцете :D
Реших да пробрам веднага след душа като съм уморен да падна на земята и направих 50 лицеви от раз. Друго, което ми хареса е, че се потя супер лесно , а не се умарям :)

Нормални ли са тези странични ефекти? )

КК

03.06.10
13:19

Нормални са, при мен действат по същия начин повечето стимуланти, студени ръце и крака, леки тремори.
Пробвай с 2 пъти по 1 хапчета и след 4-5 дни увеличи на 2 сутрин 1 следобяд.
Успех.

03.06.10
16:02

Само да попитам правилно ли ги взимам хаповете? 1 час преди кардио и след този един час кардио закусвам. И 1 час преди фитнес?

КК

03.06.10
17:12

Еми принципно производителите препоръчват 30-45мин преди за всички такива стимуланти (бърнъри, азотни и т.н), но всичко е персонално, като ти дойде powera тръгвай и толкоз :)

03.06.10
17:26

Да, Камен е прав, особено сутрин на гладно се усеща най-добре.

Дойде ли ти повер-а - бегом марш.

03.06.10
20:00

Въпроса е , че не усетих нищо освен леко втрисане докато не започнах да бягам. Останах с впечатлението , че трябва да се раздвижа първо, че да има ефект и с лежане няма да потръгне :D Мина цял ден и съм само на 2 хапчета от 7 сутринта , а продължавам да се потя лесно и да имам енергия в повече. Проблема е, че ми се вие леко свят :) Въпреки проблема с рамото си обаче утре ще ида до фитнеса да го пробвам защото само с бягане и тренировки вкъщи мисля, че ефекта няма да е особен, а искам много да изгоря всички мазнини това лято :P

28.06.10
15:57

и на мен ми влияе така-като раздвижа и загрея тогава почват топлите вълни :) + осезаем прилив на енергия..други странични ефекти не съм усещал(освен гадене след тренировка ама мисля че по-скоро е от пренатоварване не от бърнъра).
А да попитам-защо да е толкова задължително кардиото след приема му?..имаше спор тук преди време, кое предразполага организма към по-усилено горене на мазнини- усилено силово трениране или усилено кардио такова.Не съм спец в областта но мненията бяха много разногласни:). Също така след 2 хапа преди силова тренировка и умерено въглехидратно хапване мисля че всеки среднонапреднал трениращ е способен на суперинтензивна тренировка със суперсерии и кратки почивки,от които се лее непомалко пот и се усеща значително учестен пулс:)  рядко след такава тренировка имам сили за кардио,но разбира се при всеки е индивидуално,аз просто не чуствам нужда.

п с- стана малко като реклама ама..:))) много съм доволен от продукта;)

10.04.11
23:52

две седмици пия fyreс перфектна диета и 35 мин бягане пътека и резолтатите са доста слаби сжалил сам 2 кг и 3-4см от талията нещо не сам доволен нз.

11.04.11
15:25

Е за 2 седмици ти колко искаш? Не 4 а 14см от талията? Я си напиши днес какво си я да видим “перфектната диета”.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1