11.04.11
00:39
Здравейте,има следния проблем.Ръцете ми просто са това,което ми спира напредъка при повишаването на тежестите.
Те са най-слабото ми звено при вдигане за други мускулни групи.Например при вдигане от лег с дъмбели,ръцете ми треперят през цялото време и нямам сигурност дали няма да изтърва дъмбела(дъмбелите не са малки и няма да е приятно).Освен това след второто упражнение за гърди просто нямам сила да държа нищо.
Този проблем го забелязавам най-вече при трениране на гърди,при гръб не се получава,никога не съм ползвал фитили,защото просто нямам нужда.
Имам стаж в залата близо 2 години и половина и си мислех че този проблем ще се реши с времето,но не стана така.
Дайте съвет как да се справя с това.
Темата беше редактирана от Biad__ на 11.04.11 01:56.
11.04.11
00:41
Как така ръцете изостават, а нямаш нужда от фитили? Поне за мен са способ за превъзмогване на дисбаланса в силата на ръцете спрямо големите мускулни групи.
Хвата ми издържа достатъчно за да си направя серията при тренировка за гръб.За това не ги ползвам.
Те че изостават ръцете е така,но това не ме притеснява толкова,колкото лиспвата на стабилност.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 11.04.11 00:52.
11.04.11
01:03
Липсата на стабилност при мен идва, когато се надценявам с килата.
11.04.11
09:27
Защо не направиш специализация на ръцете с цел повишаване на силата? :)
http://www.bb-team.org/articles/3789_spetsializatsii-za-izostavashti-muskulni-grupi#axzz1JC3f8izU