10.04.11
00:33
Здравейте и от мене пише ви един сравнително начинаещ бодибилдър,тренирам от около 2 месеца кръгови тренировки,земах си първия протеин преди 2 дена на марката ” USN FAST GROW ANABOLIC” та бих искал да разбера някой дали го е ползвал и да каже малко инфо за него ще се радвам на повече мнения по въпроса,иначе съм нормално 65 кг а откакто спрях цигарите вече 3 седмици може би съм качил кам 2-3 кг. и дали този тип протеин е добър за новобранци или няма значение
извинявам се предварително ако темата ми не е за тука
10.04.11
01:05
Да беше прочел първо какво е протеин а?
И посочения продукт съдържа протеин, но не е в тази категория, т. нар. MRP /заместител на хранене/!
Защо по дяволите всички новаци първо си взимат нещо, след това питат какво е и как се пие?
Мнението беше редактирано от head_hunter на 10.04.11 01:09.
11.04.11
11:40
Така за да стане ясно за всички преди да се пише каквото и да било,работя на кораб и храната не ми позволява да си набавя необходимите протеини витамини въглехидрати и т.н. също така работното ми време не винаги ми позволява да отида до УСН магазина и да разгледам какво има този УСН Фаст Гроу анаболик ми го зема колега които тренира от доста време и ми го препоръча.Горе долу е това ще се радвам на повече мнения