14.05.05
14:56
Здравеите някои ползвал ли е насипен протеин?Какви са ви впечетленията от него?Какъв сте ползвали и на каква цена?АЗ днес си купих 500гр суроватачен протеин ,насипен,Новозенландски 85% някои пил ли е такав!Цената е добра за 1кг,но какво ли е качеството?
Колко струва? От СНС ли го купи? По добре забрави, не си струва, защото го “почерпват”, затова е по-евтин!
14.05.05
17:04
Не никои не ми го препорача купувам го от магазин за диетични (диабетични) храни!21лв за 1кг!
Не е нищо особено, по-добре си купувай пакетиран, че съм 100% сигурен че не е само протеин вътре!
14.05.05
19:36
[quote author=“YODA”]Не е нищо особено, по-добре си купувай пакетиран, че съм 100% сигурен че не е само протеин вътре!
А то при пакетирания щото не е така нали :) :wink:
а съм си взимал и соев и суруватъчен насипни от SNC. но незнам колко са ефективни, не мога да прецена. не съм усетил нищо чесно да ти кажа.
14.05.05
21:13
[quote author=“energymax”]Не никои не ми го препорача купувам го от магазин за диетични (диабетични) храни!21лв за 1кг!
Е че то няма смисъл, пич. Аз си взимам на Nutrim суроватъчен, пакетриан, същото количество за около 25 лв. Аз лично бих ти препоръчал него. Започнах го миналото лято и не спирам да си го пия, ефект при мен има.
14.05.05
22:40
Да и аз пих от този на Нутрим и ми хареса,но реших да пробвам и този,препорача ми го познат които е доволен!А суроватъчния на Нутрим го намирам 1кг за 21лв(същата цена!)Повтарям него взимам от Пиротска 12 ,а от магазин за диабетици!